Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Takich traktowałbym jak kibiców KSP czy Widzewa. Prawda jest taka że są to ludzie w wiekszości z prowincji nie mający własnych klubów w okolicy dla mnie są to tacy mali folksdojcze. Wielcy fani Barcy, MU, czy Arsenalu w białych skarpetach i sandałach.
Skoro tylu jest tych fanów zagranicznych bananowych klubów i kazdy w Polsce ma prawo i może im kibicować to rozumiem też są gotowi bronić "swoich" barw i o nie walczyć. Ja jestem kibicem starej daty i zawsze mnie uczono kto nie jest z nami jest naszym wrogiem.
nie wiem jak inni ale ja jak będe widział barwy arsenalu pod stadionem w dniu meczu to będe tych ludzi traktował jak fanów Widzewa czy Wisły...

bagg napisał(a):jak to szlo, to z falenica o kibicach legii?

nie wiem jak inni ale ja jak będe widział barwy arsenalu pod stadionem w dniu meczu to będe tych ludzi traktował jak fanów Widzewa czy Wisły...

cloner napisał(a):nie wiem jak inni ale ja jak będe widział barwy arsenalu pod stadionem w dniu meczu to będe tych ludzi traktował jak fanów Widzewa czy Wisły...
Trudno się z taką opinią nie zgodzić. Kibicowanie to nie zabawa.

Boromir napisał(a):bagg napisał(a):jak to szlo, to z falenica o kibicach legii?
Tylko wiocha Legie kocha?
Magnum napisał(a):kibice druzyny z innego kraju na meczu towarzyskim = kibice wroga z ligi!

Magnum napisał(a):Jestem przekonany że klub będzie bardzo szczęśliwy jak ich kibole zaczną bić kibiców Arsenalu

Henio, 29.07.2010 09:10 - *.skynet.net.pl
Nie no smiech na sali wielcy kibice co ze dwa razy w zyciu byli na meczu Kanonierow, niech lepiej pilnuja tej flagi bo im zwieje

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość