ddemon napisał(a):Rozumiem że Podbeskidzie stać na dobrą grę z każdym przeciwnikiem ale pisanie że ma już pewne utrzymanie jest niedorzeczne by nie napisać głupie...
Teoretycznie właśnie obraziłeś nie wiem nawet może połowę forumowiczów

Bo o PBB wspomniałem teraz tylko ja i Obserwator a w zeszłym sezonie o spadku Cracovii (która się utrzymała) wieściło kilkadziesiąt % userów. Także jeśli nasze wypowiedzi przez zakończeniem sezonu uznajesz za głupie, skala z zeszłego sezonu wg. Ciebie była "przegłupia"?
Ale pomijam już to. Największy absurd, że nazywasz głupotą domniemywanie czegoś na podstawie obiektywnych obecnych faktów (utrzymanie w lidze), a sam jako kontrargument przytaczasz również domniemywania które póki co odbiegają od rzeczywistości (no chyba że faktycznie spadną z ligi to z góry gratuluję ci jasnowidztwa).
ddemon napisał(a):No cóż popadamy ze skrajności w skrajność po kilku meczach na początku sezonu - pewny spadkowicz - po następnych pewne utrzymanie - brakuje tylko 12 zwycięstw z rzędu i będziemy mówić-pisać o MP bądź pucharach dla drużyny z BB

Póki co do spadkowego miejsca ma 6 punktów i do pucharów... też 6

(chociaż liczba meczów rozegranych innych drużyn jeszcze się nie wyrównała w tabeli). Ale zgadzam się nie popadajmy już w skrajności mowa była ledwie o ewentualnych szansach na utrzymanie.