Polscy kibice

Wszystko o piłce w Polsce - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
69
59%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
11
9%
JP, JP na 100%
13
11%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
15
13%
ogląda mecz tyłem do murawy
8
7%

Liczba głosów : 116

Re: Polscy kibice

Postprzez Bienias Wt 27.10.2009 23:30

Kamil jak chciales to juz jestem. Przepraszam ze musiales czekac.
Akurat przeklinanie to nie jest jakas zbrodnia.Kazdy przeklina i na stadionach rowniez nawet tych w Anglii czy Hiszpanii. Wiec akurat w tym elemencie mozna rzec ze zarzad Legii szuka zwady. Chociaz bardziej pamietliwi moga sobie przypomniec jak jeszcze pare lat temu kibice Legii w dopingu nie przeklinali. Doping w czasie meczu byl kulturalny a bluzgi incydentalne.

cloner napisał(a):
Wilmore napisał(a):prawdziwych sympatyków Legii

Sęk w tym, że Ci prawdziwi sympatycy, to ta grupa co przed tygodniem była w Gliwicach. A nie Ci, co zostali w domu.

tych prawdziwych kibicow na meczach 11 kolejki w calej Polsce bylo 33301. Normalnie sa jak Owal i Mezo czyli jest ich wielu :lol:
Pep: "Dwa karne? Gwizdnęli nam dwa karne, ale teraz jest już za późno, już nie trzeba...".
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez cloner Wt 27.10.2009 23:40

Bienias napisał(a):tych prawdziwych kibicow na meczach 11 kolejki w calej Polsce bylo 33301

Lepiej tylu fanatycznych, niż 100000 januszy.
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez emdżej Cz 29.10.2009 13:04

Oto jakie malowidło powstało w ostatnim czasie w Sosnowcu:
Obrazek
Obrazek
emdżej
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez kaczy Cz 29.10.2009 15:41

Obrazek

skrojona sektorówka zagłębia przez kibiców śląska wrocław
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Fishbone Cz 29.10.2009 16:44

Skradziona. To jest różnica. Co do pracy Zagłębia, to konkretnie się prezentuje.
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez cloner Pt 30.10.2009 11:57

Bilety na mecz Wisła - Legia dla stałych wyjazdowiczów

Do tej pory mecze Wisły w Sosnowcu nie cieszyły się większym zainteresowaniem. Na spotkaniach w roli gospodarza na stadionie Ludowym pojawiało się do 2 tysięcy fanów Wisły. Zdecydowanie więcej osób zobaczy zaplanowany na przyszły piątek mecz Wisła - Legia. Wiślacy nie chcą jednak, by na trybunach dominowali kibice sukcesu, czy też "jednomeczowcy". Pierwszeństwo w zakupie biletów będą mieli ci, którzy dopingowali Wisłę na przynajmniej czterech meczach w Sosnowcu.

Mecz Wisła - Legia będzie mogło obejrzeć 3500 widzów, bowiem na tyle klub z Krakowa otrzymał pozwolenie przed sezonem. Za wejście na stadion i przejazd pociągiem specjalnym w obie strony wiślacy zapłacą 35 złotych.

Pierwszeństwo w zakupie biletów (w poniedziałek) będą mieli ci, którzy byli na przynajmniej 4 meczach Wisły w Sosnowcu w obecnym sezonie (weryfikacja na podstawie list wyjazdowych). Bilety do ogólnej sprzedaży trafią we wtorek.

Wisła nie ma pozwolenia na przyjmowanie na swoich meczach w Sosnowcu kibiców gości. Wyjątkiem byli fani Jagiellonii i Piasta, którzy w skromnych grupach zostali wpuszczeni przez wiślaków na trybunę Krytą.

Dajesz Wilmore, krytykuj swój ukochany klub :lol:
Jak inni tak robili (vide Poznań w UEFA) to źle, jak my tak robimy, to zajebiście.

Fajny z ciebie murzyn :haha:
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Wilmore Pt 30.10.2009 12:06

A gdzie ja napisałem, że to pochwalam? Czemu przyjąłeś to za pewnik?
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Wilmore
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez cloner Pt 30.10.2009 12:25

No to krytykuj. Mam nadzieję, że obrzucisz błotem - jak zwykle to robiłeś - kibiców Wisły za prostactwo, cwaniactwo, itp. Podaj kilkanaście swoich ciekawych argumentów, którymi zawstydzisz wszystkich, nawet turbodymomena.

Dajesz, dajesz.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Bienias Pt 30.10.2009 12:57

cloner napisał(a):
Bienias napisał(a):tych prawdziwych kibicow na meczach 11 kolejki w calej Polsce bylo 33301

Lepiej tylu fanatycznych, niż 100000 januszy.

Jednym slowem wolisz zeby twoj ukochany klub dalej byl biedny abys ty mogl drzec jape i mowic wszystkim ze jestes jeden z nielicznych prawdziwych.
Puenta moze byc refren z kawalka kazdy ponad kazdym.
Pep: "Dwa karne? Gwizdnęli nam dwa karne, ale teraz jest już za późno, już nie trzeba...".
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez cloner Pt 30.10.2009 13:22

Jednym slowem wolisz zeby twoj ukochany klub dalej byl biedny abys ty mogl drzec jape i mowic wszystkim ze jestes jeden z nielicznych prawdziwych.

Wg mnie powinno być tak: "nieobecni nie mają prawa głosu". A więc jeśli nie byłeś na 50% meczach swojego klubu, to się nie udzielaj.
Niska frekwencja nie jest spowodowana przez tych, którzy chodzą na mecze, tylko przez tych, którym się dupy ruszyć nie chce i wolą pierdolić później bzdury na forum.

Chcesz poprawić wizerunek kibiców, to zapraszam na mecze. Skoro wg Ciebie jest źle, to Ty na pewno podniesiesz poziom.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Wilmore Pt 30.10.2009 13:32

Mam nadzieję, że obrzucisz błotem - jak zwykle to robiłeś - kibiców Wisły za prostactwo, cwaniactwo, itp.

Ośmieszasz się.
Co mają kibice Wisły do polityki sprzedaży biletów klubu na mecz z Legią? To oni podjęli tę decyzję?
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Wilmore
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez cloner Pt 30.10.2009 13:44

Wilmore napisał(a):Co mają kibice Wisły do polityki sprzedaży biletów klubu na mecz z Legią? To oni podjęli tę decyzję?

W takim razie, wielkie brawa należą się klubowi. Kto by pomyślał, kolejny klub elegancko współpracuje z kibicami i podjął zajebistą decyzję. BRAWO!
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez Bienias Pt 30.10.2009 14:45

cloner napisał(a):

Wg mnie powinno być tak: "nieobecni nie mają prawa głosu". A więc jeśli nie byłeś na 50% meczach swojego klubu, to się nie udzielaj.
Niska frekwencja nie jest spowodowana przez tych, którzy chodzą na mecze, tylko przez tych, którym się dupy ruszyć nie chce i wolą pierdolić później bzdury na forum.

Chcesz poprawić wizerunek kibiców, to zapraszam na mecze. Skoro wg Ciebie jest źle, to Ty na pewno podniesiesz poziom.

ostatnio bylem na meczu mojej druzyny. Frekwencja ponad 75 tys

Niska frekwencja spowodowana jest kiepska gra naszych pilkarzy, stadionami i tez kibicami. Bo jak np ma przyjsc na mecz ojciec z dzieckiem kiedy taki Cloner powyklina ich ze nie spiewaja i wyzwie od piknikow?
Ja pewnie podsniose frekwencje ale dopiero wtedy kiedy na Legii bedzie nowy stadion i brak sporow miedzy kibicami oraz zarzadem. Nie bez zanczenia pozostaje oczywiscie poziom gry.
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez cloner Pt 30.10.2009 18:11

Bienias napisał(a):Niska frekwencja spowodowana jest kiepska gra naszych pilkarzy, stadionami i tez kibicami.

Na pierwsze 2 czynniki wplywu nie masz, wiec albo akceptujesz albo nie.
Jesli chodzi o kibicow - nie przesadzaj, chcesz bez wulgaryzmow - to siedz w domu. Pilkarza przeklinaja na boisku, a Ty od kibicow bedziesz wymagal spokoju. Ogarnij sie chlopie.

Bienias napisał(a):Frekwencja ponad 75 tys

Zaufaj mi, ze gdyby Polonia, Ruch, Gornik czy inny slaski klub awansowal do Ligi Mistrzow, to Stadion Slaski bylby pełny! Wyniki robia frekwencje, bo pikniki przychodza tylko, gdy sa zwyciestwa.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Postprzez michal2 Pt 30.10.2009 18:20

Jezeli dobrze przeczytalem, to Bienias nie pisal o wulgaryzmach ogolem ale tych skierowanych w strone 'niespiewajacych' kibicow a to roznica. Nie ma obowiazku spiewania, przynajmniej poza klubami kibica i to moja sprawa czy przychodze pospiewac czy skupic sie jedynie na ogladaniu meczu. Ciekawe czy w takiej Barcelonie czy Anglii (wiem fatalny przyklad kultury kibicowania wg was spiewajacych na stadionach) czepiaja sie tych ktorzy jedynie ogladaja mecz.
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska