"Reprezentacja" Polski (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Polsce - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Polacy w najbliższych 2 meczach:

zgarną całą pulę :]
47
27%
zdobędą 3 pkt
22
13%
2 razy zremisują
19
11%
stracą 5 pkt
7
4%
dostaną po tyłkach
39
22%
powiekszą dorobek o 4 oczka
41
23%

Liczba głosów : 175

Postprzez Adam N So 04.06.2005 19:51

Zrobiliśmy co trzeba, najważniejsze punkty !!! Ogółem stawiam dla Polaków 4, popełniają czasem głupie jeszcze błędy i są nieskuteczni ! Mogli wygrać z 5 : 0 spokojnie, trzeba zachowywać więcej zimnej krwi
Adam N
Skład B
Skład B

Postprzez herdek So 04.06.2005 21:05

W tym meczu nie zagralismy zbyt porywająco, jednak na Azerbejdzan to wystarczyło. Teraz ciężkie mecz z Walią i Austrią...W tej pierwszej drużynie jest wielu świetnych piłkarzy...choćby Giggs, więc będzie trzeba uważać.

PoL - WaL 3-1
PoL - AuS 2-1
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez hubertd So 04.06.2005 21:16

herdek napisał(a):
PoL - WaL 3-1
PoL - AuS 2-1

nie wiem czy z walia wygramy, wydaje mi sie ze austria bedzie latwiejszym rywalem, ale trzeba byc optymista
pzdr
BYLA BEDZIE JEST! KORONA MKS !!!!!!!!!!
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez snake So 04.06.2005 21:20

Walia i Austria to sa dobre druzyny. Nie wazne jakie byly wyniki w poprzenuch meczach, bo teraz to juz jest calkiem cos innego. Mam na mysli to ze jestesmy liderem grupy i ciazy na Polsce duza presia zeby nie stacic pozycji lidera. Ja uwazam ze wygramy te mecze, ale to jeszcze nie czas na stawianie wynikow. :)
Obrazek

Obrazek
snake
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Sero So 04.06.2005 21:24

A oto co powiedzial po meczu z Polska C.A.Torres :D

- Ludzie, którzy znają się trochę na futbolu wiedzą, że teraz w piłce rządzą pieniądze. To wielki biznes i dlatego Azerbejdżan ze swoją pozycją nie ma w nich żadnych szans - powiedział po meczu z Polską trener Azerów, Carlos Alberto Torres.
Dostałem czerwoną kartkę dlatego, że sędzia techniczny powiedział do mnie "ty sukinsynu". Jestem pewien, że nigdy nie odważyłby się tak zachować wobec trenera Anglii, Hiszpanii, Niemiec czy innego liczącego się piłkarsko kraju" - powiedział Carlos Alberto Torres

Info prosto z Onetu :twisted: ale w tym przypadku prawdziwe :wink:
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez hubertd So 04.06.2005 21:31

jezeli wg niego niemcy, hiszpania, anglia czy inne druzyny sa dobre tylko dlatego ze maja kase, to arabia saudyjska czy katar powinny byc mistrzami swiata, no nie :?:
tak to odebralem
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez snake So 04.06.2005 21:40

to arabia saudyjska czy katar powinny byc mistrzami swiata, no nie

Ja tez to tak odebralem, ale mysle ze trener zapomnial o jednym (zbytecznym) slowie, jakiem jest "talent", tzn. zdanie brzmi mniej wiecej w ten sposob: "Jezeli wg niego niemcy, hiszpania, anglia czy inne druzyny sa dobre tylko dlatego ze maja kase i ludzie maja talent..."
teraz pasuje :D
Obrazek

Obrazek
snake
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez hubertd So 04.06.2005 21:45

no teraz mi pasi :D
pzdr
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez nowok So 04.06.2005 23:19

co sądzicie o szansach Polaków na awans z 2 miejsca ? sądze ze na te dwa miejsca są tylko trzej powazni kandydaci ... Polska, Czechy i Szwecja ... z tym ze kazda z tych reprezentacji moze awansowac z pierwszego miejsca ... szczególnie Czesi jesli wygrają z Holandią mają szanse na wyjscie z grupy na pierwszym miejscu ... nie sądze zeby udało nam sie wygrac z anglikami i ich przeskoczyc ale jak wygramy z Austrią i Walią to raczej awansujemy oby tylko ktos z grupy I (Czechy/Holandia) albo VIII (Szwecja) zgubił punkty, wtedy moze sie udac :wink:
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez fieldy So 04.06.2005 23:22

w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie
tak przynajmniej mi się wydaje - jeśli tak rzeczywiście jest to musimy sie obawiać wyłącznie Szwecji, która dziś strzeliła 6 bramek :roll:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez hubertd So 04.06.2005 23:30

fieldy napisał(a):w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie
tak przynajmniej mi się wydaje - jeśli tak rzeczywiście jest to musimy sie obawiać wyłącznie Szwecji, która dziś strzeliła 6 bramek :roll:

zostana odjete punkty i bramki ktore druzyna strzelila lub stracila, tak wiec szwecji to zwyciestwo nic nie daje zakladajac ze zajmie drugie miejsce
pzdr
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez fieldy So 04.06.2005 23:35

hubertd napisał(a):
fieldy napisał(a):w grupie Czechów jest 7 drużyn, więc temu kto zajmie 2 miejsce zostaną odjęte pkt. z meczów z drużyną, która zajmie miejsce ostatnie

zostana odjete punkty i bramki ktore druzyna strzelila lub stracila, tak wiec szwecji to zwyciestwo nic nie daje zakladajac ze zajmie drugie miejsce
pzdr

tylko z tego co mi wiadomo Szwecja gra w grupie sześciozespołowej :lol:
więc to tutaj nie ma zastosowania :wink:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez hubertd So 04.06.2005 23:55

fieldy napisał(a):tylko z tego co mi wiadomo Szwecja gra w grupie sześciozespołowej :lol:
więc to tutaj nie ma zastosowania :wink:

kurde, rzeczywiscie, maja lepszy bilans: 23-2 a my 22-5,
a liczy sie to ile ma punktow druzyna z 2 miejsca :?: :?: :?: szwecja ma w tej chwili 3 pkt mniej, jednak spotkanie mniej, i jesli szwecja wygra pozostale mecze oprocz spotkania z chorwacja to beda mieli tyle samo punktow co my zakladajac ze wygramy wszystko oprocz anglii, ale i tak chyba to jednak szwecja bedzie lepsza od polski,
pzdr
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez fieldy N 05.06.2005 0:01

Po pierwsze - punky są ważniejsze od stosunku bramek (to wie każdy :lol: )
Po drugie - nawej jak Szwecja bedzie od nas lepsza to nic się złego nie stanie bo bezpośrednio do finałów awansują dwie drużyny z największą ilością bramek :wink:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Andreyew N 05.06.2005 0:07

Co tam drugie miejsce jezeli pujdzie wszystko po naszej misli to w Menczesterze bedziemy bezposrednio walczec z Anglia o 1 miejsce, a moze Anglia jeszcze po drodze sie potknie -nam pozostaje Austria i Walia...powiem szczerze ze te mecze napawaja mnie obawa.
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska