Muzyka na dyskoteke

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Muzyka na dyskoteke

Postprzez Rumeczek So 27.08.2005 10:04

Nie wiem czy taki temat już istnieje, lecz postaram sie zaryzykowac :P (jeśli istnieje to prosze o usnięcie^^).
Ostatnio wpadłem na pomysł by organizować dyskotekę szkolną w moim byłym już gimnazjum. Jeśli dostanę pozwolenie to będę mógł to zrobić. Ciekaw jednak jestem jakiej muzyki słuchają ludzie bo niekoniecznie to co ja słucham może podpaść im do gustu :P. W tym temacie prosiłbym o wypisywanie najlepiej kawałków muzycznych oraz ich wykonawców. Począwszy od techno przez zagraniczny rap, polski HH kończąc na tzw. "wolnych piosenkach".

Prosiłbym o pomoc :!: :!:

Z góry dziękuje.
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Kuchar So 27.08.2005 10:51

Hmm... Moze to nie jest techno, ani rap ani HH, ale do zabawy jest swietne! Chodzi mi o METALLICA - Whiskey In The Jar. Naprawde super. Przesluchaj sobie :) U mnie na dysku to puscili i sie ludzie zajebiscie bawili :)
Największy z Polaków - Jan Paweł II
http://www.diablo2forum.fora.pl
GRALES W DIABLO II??? WEJDZ I PISZ!!!!!!!!!!!
Kuchar
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez futbolowa So 27.08.2005 10:56

Roomeczek - najlepiej oprócz muzyki zorganizuj coś jeszcze :P Ja jak zajmowałam się organizacją imprez w mojej byłej szkole np. załatawialam grupę break-dance i było naprawdę ciekawie ;)

Z muzyki najlepsze są wszelkiego rodzaju techniawy, Mandaryny i inne tego typu badziewia. Dlatego właśnie na dyskoteki nie chodzę /kiepska muzyka/ :P
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez Rumeczek So 27.08.2005 11:07

futbolowa napisał(a):Roomeczek - najlepiej oprócz muzyki zorganizuj coś jeszcze :P Ja jak zajmowałam się organizacją imprez w mojej byłej szkole np. załatawialam grupę break-dance i było naprawdę ciekawie ;)

Futbolowa- bardzo ciekawy pomysł ;). Wielkie dzięki za olśnienie... tylko skąd ja wytrzasne grupe break-dance to ja nie wiem:p Jak masz jescze jakies ciekawe propozycje to napisz albo na forum albo na PW :)

A co do reszty to jak ktoś ma pomysły to może też się nimi podzielić z nami oraz jeśli ktoś zna odpowiednią muzę może zrobić to samo :)
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez futbolowa So 27.08.2005 12:11

Z reguły takie grupy chcą kasę za występ.
Ja miałam to szczęście, że byli to moi ówcześni koledzy.
Zawsze możesz też wynająć szkolne czirliderki /nie wiem jak to się pisze/ - te z mojego LO robią furorę :D :D

A zmuzyki - graj co jest na czasie :)
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez MarcinGol So 27.08.2005 21:40

Stary... co nie zagrasz to i tak beda tanczyc...

na wejscie dajesz koziolka matolka to za rok mozesz kandydowac na przewodniczacego szkoly...
Obrazek
MarcinGol
Skład B
Skład B

Postprzez DeViL DaM So 27.08.2005 23:01

puszcaj techno, jak najwiecej techno!! mlodzi jak sie zbakaja to jescze techno im niezle daje w leb i se tancza do rana ;)
GLORY GLORY MAN UNITED!! :)
Obrazek
DeViL DaM
Skład B
Skład B

Postprzez wazi So 27.08.2005 23:10

Hehe jak to dyskoteka szkolna to se chyba góra do pól 21 potanczą Hehe.

A co do tematu to kazdy ma inny gust... Na tym włąsnie polega praca DJ zeby trafil w ten gust, ja bym ci radzil puszczac przerobione kawałki wejdz sobie na wp.pl i naprzykład Beattraax, Casteam, C-Bool robią bardzo fajne kawałki, poszukaj przesłuchaj i sprawdz...
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Powrót do Wracając Do Meritum