R jak Rasiak

Wszystko o piłce w Polsce - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%

Liczba głosów : 128

..

Postprzez czeher Cz 01.09.2005 10:43

TAK JAK NAPISALEM W KOMENTARZU!! BO WSZYTSKICH NIE DA SIE LUBI!!!
a ze rasiak przez swa gre uzbieral wiecej przeciwnikow niz zwolennikow nie ma sie czemu dziwic!!!
ja go nie lubie juz od momentu gdy gral w odrze wodzislaw!!!
I JEST DLA MNIE KLODA DREWNA==> ale niech sie rozwija dalej i niech mu sie wiedzie tylko dlaczego w klubie z ktorym sympatyzuje w premiership!!!??? mogl go scuiagnac jakis sunderland czy west bromwich lub nawet arsenal tylko NIE SPURS!!!
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Postprzez enoce Cz 01.09.2005 10:49

Bo trener tego klubu uważa że ten zawodnik potrafi grać w piłke i widzi dla niego miejsce w swojej drużynie, bo ma koncepcje w której Rasiak też odgrywa jakąś role (byle nie wiecznego rezerwowego)... a tak na marginesie to Tottenham najbliższy mecz jeśli się nie myle gra z Liverpoolem u siebie, Mido chyba pałzuje za kartke (czy już nie?) to może Rasiak będzie miał swój debiut?
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
(Albert Einstein)

http://www.footstar.org/
enoce
Skład B
Skład B

Postprzez czeher Cz 01.09.2005 10:52

Mido pauzuje i mam nadzieje ze to bedzie jego (pana R) pierwszy i ostatni mecz w SPURS a w zimie niech go sprzedaja obojetnie gdzie!!!!
Zreszta okaze sie, zle mu nie zycze ale nie da sobie rady w tej druzynie!!! tyle z mojej strony
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

...

Postprzez lis1 Cz 01.09.2005 10:56

Ja tam lubie Rasiaka i sądze, że to najlepszy polski napstnik. Chyba nie sądzicie, że Frankowski który przeniósł sie do 2 ligowego Elche jest lepszy:) Gdyby był dobry by grał w 1 lidze hiszpańskiej a nie w 2. :D
lis1
Żenujący nabijacz :/

.

Postprzez czeher Cz 01.09.2005 10:59

No to teraz pojechales niezle!!! RASIAK najlepszy polski napastnik!!!! buhahahaha, wiesz co ty gadasz??? ja tam widze kilku lepszych od niego!!!!
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Bravo Rasiak!

Postprzez cris10 Cz 01.09.2005 11:02

Tottenham kupił rasiaka bravo
cris10
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez herdek Cz 01.09.2005 11:13

Derby County i Tottenham Hotspur porozumiały się w sprawie transferu rasiaka do Premiership. Jeśli "Rasialdo" będzie grał w pierwszym składziem, może się dużo nauczyć!!
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez enoce Cz 01.09.2005 11:26

czecher Ty jesteś jakiś uprzedzony, zaślepiony jakąś nienawiścią do Rossiego i nie wierzysz w polskich graczy a ja myślę że Rasiak jeszcze Cię zaskoczy i wszystkim niedowiarkom zamknie usta jak zacznie grać (nawet wchodzić z ławki) i strzelać bramki dla Tottenhamu, może i nie jest już najmłodszy ale 26 lat to wiek w sam raz żeby móc się jeszcze uczyć i rozwijać a wydaje mi się że w takim klubie ma możliwości i jeśli je wykorzysta... peace
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
(Albert Einstein)

http://www.footstar.org/
enoce
Skład B
Skład B

Postprzez mimek Cz 01.09.2005 11:36

Dobrze ze trafil do Premiership. Bedzie gral na wyzszym poziomie, nabierze doswiadczenia i przyda sie na MS. Oby sie szybko dostal do pierwszej jedynastki i strzelal bramki najlepszym. I wtedy zamknie buzie ludzim typu czeher(czy jakos tak), ktorzy go nie doceniaja :twisted:
FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
mimek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez beku Cz 01.09.2005 12:01

Super ! Gra w wyższej lidze to dla niego duże wyzwanie :) no zobaczymy jak mu będzie szło , ale na razie to jestem w szoku , poniewaz nie spodziewalem się , że trafi do takiego klubu 8) Mam nadzieje , że rozegra się na maxa i na MŚ będzie w świetnej dyspozycji ... strzelckiej :)
beku

Re: .

Postprzez Juras_InterFan Cz 01.09.2005 12:10

czeher napisał(a):No to teraz pojechales niezle!!! RASIAK najlepszy polski napastnik!!!! buhahahaha, wiesz co ty gadasz??? ja tam widze kilku lepszych od niego!!!!

Wiesz o ile będzie grał w 1 składzie w Tottenhamie to nie wiem czy ktos gra z naszych napadziorów w lepszym klubie ?
Celtic - Żurawski
Hertha - Wichniarek
.........
.........

No i to chyba by było tyle ?

No bo kto jeszcze ? Nec Nejmegen z Niedzielanem ?
Czy Elche z Frankowskim ?
Guimares z Saganowskim :)
Czy tez PAO z Olisadebe moze w sumie ?

Pozdro !
Teraz to ja jestem Chuck Norris, a Ty jestes pragnienie... !!!
Obrazek
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Mazi Cz 01.09.2005 12:17

Rasiak to kłoda i nawet jakby był w Chelsea to by był kłoda i tak pozostanie;] nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy.. w Polskiej lidze jest kilku a za granicą conajmniej 3:)
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Babel Cz 01.09.2005 12:18

To ze bedzie grał w lepszym klubie to nie znaczy ze jest lepszym napastnikiem.Takie porównania sa nie na miejscu choc trzba zauważyc ze został wypatrzony przez bardzo dobry klub.
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez Snipp_ Cz 01.09.2005 12:26

Mazi napisał(a):nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy..

Idę o zakład, że jesli tak siestanie Rasiak będzie najlepszy. Jesli nie to połknę język, jeśli tak - zrobisz to Ty, ok?
Mazi napisał(a):w Polskiej lidze jest kilku a za granicą conajmniej 3

Wymień mi kilku napastników z polskiej ligi lepszych od Rasiaka. Czekam.

Nie ma się co jarać. Jeśli Rasiak ma grać to na moje oko w pucharze Anglii bądź w meczach ze słabszymi przeciwinikami. Jest słabszy od Defoe, Keana czy Mido, ale nie wykluczam, że może stać się niespodzianką i sprawić psikusa w/w zawodnikom. Gra w lepszym klubie, bardzo dobrym klubie z bardzo dobrej ligi. Nic tylko się cieszyć i liczyć na dobre występy w Kogutach.
Snipp_
Bianconeri

Postprzez beku Cz 01.09.2005 12:26

Mazi napisał(a):nawet jak strzeli 100 goli liverpoolowi to będą lepsi od niego napastnicy

Jeśli by tyle bramkestrzelił to jak mogł być gorszy ?? zawodnicy strzelaja po 15 - 20 bramek w sezonie a nwet nie a Ty mowisz , ze i tak by byl slaby ??? mam nadzieje , że chodzi Ci o jego ogolna postawe , bo jesli sie ma przupuszczalnie 120 sytuacji strzeleckich i sie trafi 100 to chyba grzech jest mowic , ze jest slaby :twisted:
beku

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska