czeher napisał(a):skonczysz sie doczepiac to tego kto wg mnie jest lepszy !!! to jest moje zdanie
Dyskusja polega na przedstawianiu swojego zdania i popieraniu go argumentami, z kolei druga strona przedstawia swoje, ewentualnie obala argumenty oponenta.. Ty napisales
czeher napisał(a):WG MNIE LEPSI OD RASIAKA:
- ZURAWKI
- NIEDZIELAN
- OLISADEBE
- FRANKOWSKI
- BROZEK
- JELEN
- REISS
wiec bron swojego zdania. ja Ci tylko pokazuje, ze wcale tak nie jest (ze nie masz racji) ale nie mam zamiaru wplywac na Twoje zdanie. tylko, nie pisz zeby sie nie czepiac, bo po to jest forum aby dyskutowac. jezeli nie kumasz tego, to nie wiem co tu robisz. kapisz ?
czeher napisał(a):A w meczu w sobote chodzi mi o to jak zagra wasz super grajek wielki
a Ty znowu swoje! czy, nawet jezeli zagra slabo, bedzie oznaczalo, ze jest do niczego? gratuluje takiego podejscia.
czeher napisał(a):widze ze naraz pelno jego fanow sie znalazlo ale wydaje mi sie ze to jest chwilowe
Tu nie chodzi o bycie fanem Rasiaka (bo ja nim nie jestem) ale chodzi o zdrowy rozsadek. jezeli ktos pisze, ze jakis tam grajek z polskiej ligi jest lepszy od zawodnika (obecnie) Premiership - to wybacz

jak pewnie zauwazyles, nie czepiam sie tego, ze Zurawski jest wartosciowszym zawodnikiem - bo jest. wiec nie mow o fanach Rasiaka, tylko pomysl o czym Ty piszesz. pozdro