Bayern Monachium (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Niemczech - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez bagg Pt 16.09.2005 14:19

drag napisał(a):dzieki za poprawienie chumoru Laughing Laughing Laughing

nie dziękuj. Rozbawiłeś mnie jeszcze bardziej. Tylko, że w Twoim przypadku to nie jest śmieszne Twoje zdanie tylko Twój całokształt. Kto Wygrał? JUVE! Kto był lepszy w tamtym meczu ? JUVE ! Zamilcz więc.
bagg
Bianconero

Postprzez drag Pt 16.09.2005 14:29

dobra chlopczyku zmykaj z tego tematu bo sie powtarzasz . Dokoncze twoja mysl do konca , Kto mial farta w koncowce i wygral mecz ??JUDE!! Kto gra najnudniejszy futbol na swiecie ?? JUDE !! Kto przegral wiekszosc finalow w LM :lol: ?? JUDE ! . A teraz japa gnoje , bo mecz dopiero przed nami

1WP za obrażanie klubu//Pawel
trzymaj sie kupy bo kupy nikt nie ruszy
drag
Pseudoforumowicz

Postprzez bagg Pt 16.09.2005 14:56

drag napisał(a):JUDE!!

to jakiś zespół nowy? :?

drag napisał(a):Kto przegral wiekszosc finalow w LM Laughing ??

Ale ktoś najpierw do tego finału doszedł :?

drag napisał(a):dobra chlopczyku zmykaj z tego tematu bo sie powtarzasz

jesteś żałosny. Nie potrafisz porozmawiać.

drag napisał(a):Dokoncze twoja mysl do konca

za ywsokie progi nie ten pułap intelektualny :?
bagg
Bianconero

Postprzez Snipp_ Pt 16.09.2005 15:20

drag napisał(a):dobra chlopczyku

Powiedział grafoman do normalnego forumowicza.
drag napisał(a): bo sie powtarzasz

Juventus wygrał, Juventus wygrał, Juventus wygrał!
drag napisał(a): Dokoncze twoja mysl do konca

Dobije cię do dobicia. Albo nie, leżącego się nie kopie.
drag napisał(a):Kto mial farta w koncowce i wygral mecz ??

Kto wygrał mecz? Juventus. Kto nie potrafił wykorzystywać sytuacji? Bayern. Jakieś pytania?
drag napisał(a):JUDE !

Frustrat.
drag napisał(a):Kto gra najnudniejszy futbol na swiecie ??

I najskuteczniejszy we Włoszech, skuteczniejszy od choćby Bayernu?
drag napisał(a): Kto przegral wiekszosc finalow w LM

Kto do tych finałów awansował?
drag napisał(a): A teraz japa gnoje ,

Wróć do szkoły, najlepiej do przedzkola. Niech Cię edukują od podstaw dyletanciku.
Snipp_
Bianconeri

Postprzez Corinthians Pt 16.09.2005 15:26

Gdzie są modzi? Mam prośbę: Czy możnaby dawać tutaj WP za takie off-topici? To już przechodzi wszelkie granice. Niespodziewaełm się, że Bagg i Snipp, są aż tak dziecinni. Kłócą się z byle kim o to czy Juve jest lepsze od Bayernu. Wspominają nawet lata 70. Często się zdarzają kłótnie na forum, ale żeby prezentować taki poziom głupoty... :!:
Czy nie możecie dodać gościa do ignorowanych? Lepsze to niż kłócenie się bez końca. :roll:
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez Zaza Pt 16.09.2005 15:29

Co te wypowiedz wnoszą do tematu ??? No i potem jakiś fan Juventusu powie o wypowiedziech inny - kompletne. Cytaty ? dobrze że coś zostało w tym kierunku cos postanowione... Wspólna akcje przyniesie efekt.

Fajnie że sami na siebie "dowody" robicie.. :wink:

POZDRO Drag nie warto !! naprawde cytator :wink: sie znleźli.
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Lakier Pt 16.09.2005 15:30

Corinthians napisał(a):Czy możnaby dawać tutaj WP za takie off-topici?

Jaki off topic? Wiesz co to off topic? Przeciez oni rozmawiaja o Bayernie a nie o dupie Maryny.

Corinthians napisał(a):Niespodziewaełm się, że Bagg i Snipp, są aż tak dziecinni. Kłócą się z byle kim o to czy Juve jest lepsze od Bayernu.

Debili trzeba uswiadamiac. To tak jak ktos probowal by Ci wmowic ze Tevez jest slaby bo gra piach w reprze.

Prawda jest taka, ze Juventus wygral oba mecze w zeszlym seoznie z Bayernem i zeby udowodnic ze jest lepszy wygra rowniez oby dwa w tym roku.

*_For_zaza_Milan_* napisał(a):Co te wypowiedz wnoszą do tematu ??? No i potem jakiś fan Juventusu powie o wypowiedziech inny - kompletne. Cytaty ? dobrze że coś zostało w tym kierunku cos postanowione... Wspólna akcje przyniesie efekt.

Fajnie że sami na siebie "dowody" robicie.. Wink

POZDRO Drag nie warto !! naprawde cytator Wink sie znleźli.

Za to Ty wniosles DUZO do tematu.
:)
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez bagg Pt 16.09.2005 15:37

Corinthians napisał(a):Niespodziewaełm się, że Bagg i Snipp, są aż tak dziecinni.

tak, tak mam 13 lat nie dostałem mleczka w butelce i za karę bronię mojego klubu :?

Corinthians napisał(a):Czy możnaby dawać tutaj WP za takie off-topici?

nie wiem.....to jest temat o Bayern'ie, tak? I skoro rozmawiamy o meczach Juve - Bayern to chyba jest to na temat. Czysta logika
Lakier napisał(a):*_For_zaza_Milan_* napisał:
Co te wypowiedz wnoszą do tematu ??? No i potem jakiś fan Juventusu powie o wypowiedziech inny - kompletne. Cytaty ? dobrze że coś zostało w tym kierunku cos postanowione... Wspólna akcje przyniesie efekt.

Fajnie że sami na siebie "dowody" robicie.. Wink

POZDRO Drag nie warto !! naprawde cytator Wink sie znleźli.

Za to Ty wniosles DUZO do tematu.

dokładnie
bagg
Bianconero

Postprzez Pawel Pt 16.09.2005 16:10

Proszę o zakończenie tej nie potrzebnej kłotni !!!! Jeszcze jeden post nie na temat i polecą WP !
Pawel
Moderator
Moderator

Postprzez Kamilo Pt 16.09.2005 16:43

Wiem, ze tym postem ryzykuje otrzymaniem wp, ale czego się nie robi dla ukochanego klubu 8)

Simonek napisał(a):Widziałem wszystkie mecze Bayernu od początku sezonu i nie wrażenia na mnie nie zrobił

Boże widzisz a nie grzmisz :!: Za to wygrane Juve robią na mnie "OGROMNE" wrażenie :lol:

Snipp_ napisał(a):Monachijczycy mieli wiele szczęścia. Gdyby gracz Rapidu wykorzystał na dziesięć min. przed końcem rzut karny to Juve byłoby jedynym liderem.

Z kąd Ty to znasz :?: :twisted:
Tak dla wiadomości karnego nie powinno być :wink:

bagg napisał(a):to już chyba nie jest szczęście Juve, co? Raczej nieumiejęność Makaay'a albo jego chwilowe wahania formy

O formę Makkaay'a nie musicie się martwić. Pamiętajmy, że mecz z Rapidem był pierwszym po kontuzji. Na pewno na spotkanie z Juve będzie już w optymalnej dyspozycji :wink:

Lakier napisał(a):Prawda jest taka, ze Juventus wygral oba mecze w zeszlym seoznie z Bayernem i zeby udowodnic ze jest lepszy wygra rowniez oby dwa w tym roku.

Najbardziej trafne określenie w całej tej dennej dyskusji.
Ja nie mam zamiaru sie z nikim klucić tym bardziej nie bede pisał, że w obydwu meczach w poprzednim sezonie Bayern był lepszy (chodziaż był :? ). Poprostu całą te sytuację zweryfikuje boisko :D
Tyskie- trudno dostępne w Champions League
http://www.fcbayern.pl
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez kama_reda Pt 16.09.2005 19:24

Snipp_ napisał(a):Zamilcz napinaczu.

Odezwał się :lol:

Snipp_ napisał(a):Nie ma za co. Polecam lekturę słownika ortograficznego, bądź powrót do podstawówki.

Snipp_ napisał(a):przedzkola

:rotfl2: :haha: Na prawdę ja polecam właśnie tobie i tylko tobie lekturę słownika ortograficznego :lol: I do tego pozostanie w podstawówce oczywiście :lol:

Lakier napisał(a):Za to Ty wniosles DUZO do tematu.

Ty jeszcze więcej :roll:

I tak wymiata tekst Simonka: :lol:

Simonek napisał(a):niech Bayern zaczniej lepiej wygrywać

Przypominam, że Bayern w obecnym sezonie wygrał we wszystkich możliwych meczach :!:

Brawo za inteligencje Simonek :lol:
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Postprzez Pawel Pt 16.09.2005 20:47

Tak jak obiecywałem Kamilo i kama_reda po 1 WP...
Pawel
Moderator
Moderator

Postprzez kama_reda Pt 16.09.2005 20:54

Pawel napisał(a):Tak jak obiecywałem Kamilo i kama_reda po 1 WP...

I po co nabijasz posta :?: Nie dało się w moim poście wyedytować i tego napisać :evil: Nalezy Ci się raga 'TAK-ja tu tylko nabijam' :lol:

Wracając do tematu. Ostatnio pojawiła się informacja, że jakoby Bayern jest zaineresowany Marcelinho z Herthy. Transfer ma szanse dojść do skutku w przypadku, gdyby odszedł Ballack. Magath i spółka już szukają następcy Ballacka, tylko czy to by było odpowiednie rozwiązanie :?:

Mimo wszystko gorąco wierze, że Michael podpisze nowy kontrakt :D
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Postprzez Kamilo Pt 16.09.2005 21:27

Pawel napisał(a):Tak jak obiecywałem Kamilo i kama_reda po 1 WP...

Mam juz 5 wp... powiało grozą :boje się:

Co do Marcelinho to nie wiem czy to byłaby dobra alternatywa w razie odejścia Ballacka. Trzeba pamiętać, że Brazylijczyk ma juz 30 lat. Jest świetnym zawodnikiem, który jak dla mnie z powodzeniem mógłby grać w swojej reprezentacji, ale w Bayernie potrzeba bardziej perspektywicznego gracza.

kama_reda napisał(a):Mimo wszystko gorąco wierze, że Michael podpisze nowy kontrakt

Także w to wierze :wink:
Tyskie- trudno dostępne w Champions League
http://www.fcbayern.pl
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Corinthians Pt 16.09.2005 21:28

kama_reda napisał(a):Wracając do tematu. Ostatnio pojawiła się informacja, że jakoby Bayern jest zaineresowany Marcelinho z Herthy. Transfer ma szanse dojść do skutku w przypadku, gdyby odszedł Ballack. Magath i spółka już szukają następcy Ballacka, tylko czy to by było odpowiednie rozwiązanie

Mimo wszystko gorąco wierze, że Michael podpisze nowy kontrakt

Dla mnie Marcelinho jest troche za stary. Lepiej zainwestować w kogoś młodszego. Najlepiej argentynczyka lub brazylijczyka. Wybór jest duży.
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Niemcy