Moderatorzy - pytania, sugestie, propozycje

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Chlopaczek So 01.10.2005 23:45

fieldy napisał(a): błąd - teraz na pewno nikt Ci nie pomorze. :naughty:

Dobra rada : "Pisz na temat, nie nabijaj, nie obrażaj, używaj poprawnej polszczyzny"

No to Fieldy ladny mu dales przyklad z poprawna polszczyzna.Zlosliwie piszesz pomoze przez rz a potem namawiasz go do poprawnego pisania.Robisz z niego glupka powinienes za to dostac ostrzezenie :mrgreen:
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez fieldy So 01.10.2005 23:54

to będzie tak - ja 2 WP za robienie z niego głupka i za OT a ty 1WP za OT :wink:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Chlopaczek So 01.10.2005 23:57

Przestan przeciez wtajemniczeni wiedza ze osoby majace specjalna range nie moga dostawac ostrzezen :lol:
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez artur.makaveli Śr 05.10.2005 19:40

Mam takie nietypowe pytanie chcialbym sie tak z ciekawosci dowiedziec kto byl pierwszym userem na forum i kedy one powstalo?
Obrazek
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Postprzez romantyk Śr 05.10.2005 19:54

w panelu zarządzania masz odnośnik "Użytkownicy". Wystarczy na to kliknac i ukazuja sie przed Toba wszystkie statystyki :)
romantyk

Postprzez Pawel Śr 05.10.2005 19:54

artur.makaveli napisał(a):Mam takie nietypowe pytanie chcialbym sie tak z ciekawosci dowiedziec kto byl pierwszym userem na forum i kedy one powstalo?

pierwszym był pewnie dzidzius, oskar11 albo Spike... można to gdzieś sprawdzić ale zapomniałem gdzie...
jak dobrze pamietam forum ruszyło równo ze startem serwisu (1 maj 2004 godz. 20.00) choć mogę się mylić... pamieć zawodzi :twisted:
Pawel
Moderator
Moderator

Postprzez romantyk Śr 05.10.2005 20:24

Pawel napisał(a):pierwszym był pewnie dzidzius, oskar11 albo Spike... można to gdzieś sprawdzić ale zapomniałem gdzie...
jak dobrze pamietam forum ruszyło równo ze startem serwisu (1 maj 2004 godz. 20.00) choć mogę się mylić... pamieć zawodzi

mylisz sie ;) forum ruszylo 3 marca :D a co do pierwszych uzytkownikow to masz racje :)
romantyk

Postprzez TOF Cz 06.10.2005 16:36

Mam 2 pytania:
Czy napis pod nickiem to jakies wyroznienie, czy kazdy moze to miec?
Uwazam, ze dobrym pomyslem byloby wprowadzenie moderatorstwa na np Eleven Pub - 2 osoby, na Gry forumowe - tez 2. Tak zeby kazdy moderowal w temacie, na ktorym sie zna.
Co za głupie forum ! JA CHCE BANA. No co tak długo ? Myslałem, że jesteście szybsi. JA CHCE BANA
TOF
Skład C
Skład C

Postprzez k@li Cz 06.10.2005 16:42

TOF napisał(a):Czy napis pod nickiem to jakies wyroznienie, czy kazdy moze to miec?

Gdyby każdy mógł mieć range specjalną, zapewne wszyscy by ja mięli!
Taką range dostają osoby "ze znajomościami" lub zasłużeni forumowicze...
TOF napisał(a):Uwazam, ze dobrym pomyslem byloby wprowadzenie moderatorstwa na np Eleven Pub - 2 osoby, na Gry forumowe - tez 2. Tak zeby kazdy moderowal w temacie, na ktorym sie zna.

To nie przejdzie...
Pozdro.
"Moje serce w kolorach Blaugrana..."
Obrazek
k@li
Visca el Barca!

Postprzez Pawel Cz 06.10.2005 19:45

romantyk napisał(a):
Pawel napisał(a):pierwszym był pewnie dzidzius, oskar11 albo Spike... można to gdzieś sprawdzić ale zapomniałem gdzie...
jak dobrze pamietam forum ruszyło równo ze startem serwisu (1 maj 2004 godz. 20.00) choć mogę się mylić... pamieć zawodzi

mylisz sie ;) forum ruszylo 3 marca :D a co do pierwszych uzytkownikow to masz racje :)

tak, wiem - ale wtedy forum było dostępne tylko dla zamknietego grona... :P
Pawel
Moderator
Moderator

Postprzez romantyk Cz 06.10.2005 20:44

TOF napisał(a):Czy napis pod nickiem to jakies wyroznienie, czy kazdy moze to miec?

napis pod nickiem dostaja wyrozniajacy sie forumowicze w pozytywnym tego slowa znaczeniu, a takze osoby ktore cierpia na grafomanie :D
romantyk

Postprzez Snipp_ Cz 06.10.2005 21:39

romantyk napisał(a):a takze osoby ktore cierpia na grafomanie

Nie wszystkie, dodajmy.
romantyk napisał(a):napis pod nickiem dostaja wyrozniajacy sie forumowicze w pozytywnym tego slowa znaczeniu

Czyli tak zwane V.I.P.'y - Very Important Przyjaciel władzy, cytując Konia Polskiego.
TOF napisał(a):Uwazam, ze dobrym pomyslem byloby wprowadzenie moderatorstwa na np Eleven Pub - 2 osoby, na Gry forumowe - tez 2. Tak zeby kazdy moderowal w temacie, na ktorym sie zna.

Głupi pomysł. A gdyby na forum było obecnych trzech modów, a żaden nie byłby nim w dziale choćby 'Włochy', gdzie ktoś napisałby 4 posty pod sobą i powyzywał wszystkich naokoło? Nic, musielibyśmy poczekać, aż zjawi się ktoś z szanownej dwójki moderującej ów dział. lol.
Snipp_
Bianconeri

Postprzez Smithu Cz 06.10.2005 23:21

Dobra po co wiecej modow poki co ? Ehhh glupota poczekamy jeszcze z pol roku i moze wtedy komus sie odechce :P poki co jest ok

A ja mam pytanie, pogodzilem sie z tym ze nie wrocicie mi mojego starego konta. Ale zapytuje sie czy nie byloby mozliwosci by zmienic moj dotychczasowy nick ?
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Smithu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Tomusmc Cz 06.10.2005 23:25

frik23 napisał(a):A ja mam pytanie, pogodzilem sie z tym ze nie wrocicie mi mojego starego konta. Ale zapytuje sie czy nie byloby mozliwosci by zmienic moj dotychczasowy nick ?

Z tego co wiem to nicka może Ci zmienić tylko administrator stronki więc musisz się do któregoś zgłosić. Nie licz na szybką odpowiedz :roll: :wink: 8)
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez Smithu Cz 06.10.2005 23:40

Ale ja sie pytam was jako grona modetorskiego czy moge ? Bo np z Agnieszka latwo sie mozna styknac wiec raczej nie bedzie problemu :)
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Smithu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park