Przed chwilą obejrzałem nowy serial w Kartonach - Pod gradobiciem Pytań. Uśmiałem się nieźle. Fajna karykatura Maryli i ta jej piosenka...

W 4fun mają co raz to nowe pomysły. Każdy lepszy, chociaz Generała Italii i Pieska Leszka na razie 'Pod Gradobiciem Pytań' nie przebiło, ale mysle, że każdy odcinek będzie lepszy i Leszek odjedzie w cień. Podobały mie sie też reklamy:
Masz biegunkę? Weź Srakostop! Nie zawsze działa, ale ma pyszny czekoladowy smak!
Kartony to oprócz meczów jedyna rzecz, którą oglądam w TV. Może kiedyś uda mi się wrzucić odcinki 'Pod Gradobiciem Pytań' tak jak Pieska Leszka, które chyba nie spoktały sie z zainteresowaniem.
A jak ktoś nie jest obczajony o co tu chodzi to ja obczaję.
'Pod Gradobiciem Pytań' to nowy serial w Kartonach. Do studia zapraszany jest jakiś znany gość (a właściwie jego karykatura) a prowadzący program (Andrzej Strzelba)zadaje głupie pytania. Dzis zrobili totalną debilkę z Maryli Rodowicz, która opowiadała o koncertach w Mongolii i śpiewała parodie swoich piosenek. W studiu było z 10 gości. Same muły. Podobało mi się jak podczas koncertu Marylka powiedziała: Wszyscy razem! A te muły zaczęły sie wydzierać.
Oto Marylka:
http://www.4fun.tv/i/up/screen/8/113014 ... een_02.jpg
I Andrzej Strzelba:
http://www.4fun.tv/i/up/screen/8/112930 ... een_01.jpg
Tutaj jeszcze opis programy z oficjalnej strony 4fun:
POD GRADOBICIEM PYTAŃ
Najnowsze, najzabawniejsze talk show na Świecie prowadzi jedyny w swoim rodzaju, wystrzałowy Andrzej Strzelba! W programie występują znane wszystkim, twarze show-biznesu. Strzelba wypruwa im flaki, bombardując ich swoimi pytaniami... Sprawdź na własne oczy, jak zaskakująca "prawda" leje się strumieniami!
Strzelba ma drobny problem z wymową spółgłoski "r", ale to w niczym nie ujmuje jego urokowi osobistemu. Goście Andrzeja sprawiają wrażenie, jakby nie do końca mieli równo pod sufitem, ale podobno artystom wolno, więc przymykamy na to oko. Pod koniec rozmowy Gwiazdy programu prezentują swoje „hity” przy akompaniamencie zespołu „Kwintet”. Publika szaleje!
Od tej pory, w każdy poniedziałek, środę, piątek i niedziele, w paśmie Kartony (godz. 15:00 i 20:00), będziecie mogli śledzić zmagania Strzelby z kolejnymi "ofiarami".
Czynimy Dobro, ukazując znanych i lubianych w nieco „jaśniejszym” świetle. Obnażamy ich słabości, wyolbrzymiamy kompleksy, terroryzujemy kłopotliwymi pytaniami... tylko w 4fun – nigdzie indziej!