Austria-Polska

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Austria, czy Polska ?

Ankieta wygasła N 10.10.2004 14:25

Austria
1
7%
Remis
3
21%
Polska
10
71%

Liczba głosów : 14

Postprzez JAREKK So 09.10.2004 16:01

neo007 napisał(a):POLSKA jest nieobliczalna! moze dostac 6 z AZERBEJDZANEM, a z ANGLIA wygrac 3:0! ciezko tu cokolwiek obstawiac, ale kolega grajacym w zakladach POWODZENIA:!:

Troche przesadziłes z Azejberdzanem wygramy , a Anglicy 3:0 było by bardzo cieżko predzej 2:1 jak byśmy już mieli wygrać
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Marcin 14 So 09.10.2004 22:32

:shock: wygraliśmy brawo chociaż nie wieżyłem ale udało się i baraże są coraz bliżej :D brawo dla Dudka i Krzynówka
Marcin 14
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez (L)oczkers So 09.10.2004 22:37

HA HA HA wygraliśmy. Brawa dla DUDKA normalnie 10 genialny mecz ze 4 cudowne interwencje i ten zwód SUPER. Brawa dla Bąka, Hajto i Kałuznego bo w obronie byli super braw dla Krzyni i Franka za skuteczność w Ataku i wielki wkład w mecz BRAWA DLA POLSKICH ORŁÓW!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :wink:
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Postprzez (L)oczkers So 09.10.2004 22:39

[quote="(L)oczkers"]HA HA HA wygraliśmy. Brawa dla DUDKA normalnie 10, genialny mecz, ze 4 cudowne interwencje i ten zwód, SUPER. Brawa dla Bąka, Hajto i Kałuznego bo w obronie byli genialni brawa dla Krzynia i Franka za skuteczność w Ataku i wielki wkład w mecz BRAWA DLA POLSKICH ORŁÓW!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :wink:
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Postprzez jaget N 10.10.2004 9:12

BRAWA DLA POLSKICH ORŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem bardzo mile zaskoczony tym wynikiem teraz będę jechał obstawiać Polskę z Walią!!! I tak ma być MŚ są nasze :)
Obrazek
Obrazek
jaget
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Blant Pn 29.08.2005 9:31

Wygramy bez większych problemów 3:1
Obrazek
Blant
Tak - jestem nabijaczem

Postprzez Sero Pn 29.08.2005 9:39

Blant napisał(a):Wygramy bez większych problemów 3:1

Srali mucha beda wiosny. Nie wiem czy to przez ten mlodzienczy wiek , ale na futbolu to ty sie znasz jak ja na fizyce. Kto w dzisiejszych czasach pisze , ze bedzie latwo kogos ograc :?:

Dobra zostawiajac Blanta to po pierwsze mamy dwa problemy w tym jeden rozwiazany , czyli teraz mamy jeden problem. Mianowicie zabraknie Krzynowka. Niby to tamto nie powinno byc problemow z obsada lewej strony , ale na dzisiaj Krzynio jest niezastapiony.

Zienczuk - za wiele sie w kadrze nie nagral. Wchodzil tylko na koncowki meczy
Kosowski - od dluzszego czasu bez formy.
Smolarek - to chyba bedzie prawa strona , ale Janas moze zaryzykowac i postawic go na lewa , a na prawa dac Gorawskiego.
Mila - cos o nim Janas mowil , ale watpie zeby dostal szanse na lewej stronie. W koncu z Azerami na tej pozycji byl jednym ze slabszych ogniw w Polskiej ekipie

Ps. ten pierwszy problem to oczywiscie obsada bramki :wink:
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez gilardino11 Pn 29.08.2005 9:54

licze na polaków 2-0 żurek i franek łowca bramek
gilardino11
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez futbolowa Pn 29.08.2005 10:02

Będzie ciężko - jak zawsze /to nie Azerbejdżan, żebyśmy mogli być spokojni/.
Liczę jednak na korzystny wynik. Dobrze by było wygrać wysoko /3:1/ aby zrobić kolejny, duży krok w kierunku Mistrzostw Świata.
Wiadomo jednak, że nie możemy się bać przeciwnika, bo co dopiero będzie z Anglią :P ;)
Ciasnota umysłowa, brak wyobraźni i nietolerancja są jak pasożyty. Zmieniają właściciela, zmieniają kształt i żyją wiecznie.
Kafka nad morzem, Haruki Murakami

Obrazek
Obrazek
futbolowa
Czerwona Diablica

Postprzez kama_reda Pn 29.08.2005 10:03

No tak lewa pomoc to będzie wielki problem Janasa. Zieńczuka bym nie dawał, bo w najważniejszej sytuacji spudłuje, Kosowski powinien zaczął grać najpierw na przyzwoitym poziomie w Kaiserslautern, a przepraszam strzelił 3 bramki w jakimś sparingu z amatorską drużyną :ok: Zapewne ślepy Janas wstawi tego słabego Kosowskiego. A może by tak zastosować jakiś inny wariant np. bez lewego pomocnika, bardziej zagęścić środek itp. :?: Chociaż to może być w tak waznym meczu zbyt duże ryzyko. Krzynówek oczywiście nie do zastąpienia.

Co do tej bramki, no owszem Boruc obronił karnego, ale jaką mamy pewność, że mu znowu nie odbije i nie osłabi drużyny jak to miało miejsce z Izraelem. Kowalewski to również bardzo dobry bramkarz, o Przyrowskim na dzień dzisiejszy zapominamy.

A co do wyniku to oczywiście licze na zwycięstwo Polaków, może być skromne 1:0 po bramce w 94 minucie meczu (nawet Kosowskiego, czy Zieńczuka, choć w tego wątpie), byle byłyby 3 pkt :P
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Postprzez Babel Pn 29.08.2005 10:12

Pewnie Janas postawi na Kosowskiego któremu może cos zejdzie i strzeli bramke lub poda.Mimo iz nie powinien grac w pierwszym składzie to wierze w jego zgranie z wiślakami i piłkarskie szczęscie(bo jak inaczej wytłumaczyc to ze on gra w zawodowa piłke)np. tak jak w meczu z Anglia warto było go trzymac dla tego jednego podania(chyba podanie zycia)do Żurawia.Jeśli nie to zapewne zobaczymy Mile.

serek408 napisał(a):ten pierwszy problem to oczywiscie obsada bramki

Ja tam nie widze problemu.Pierwszym Boruc, drugim Kowalewski.
Dudek juz tez zdrowieje wiec na Anglie moze zdazy
"Zmierzch..."
Babel
onegdaj alkoholik
onegdaj alkoholik

Postprzez Sawyer Pn 29.08.2005 10:29

Nie wiedzialem ,gdzie to umiescic ,ale mysle ,ze temat wmiare odpowiedni

Po meczu Mattersburg - Sturm Graz (1:1) Adam Ledwoń czekał przed kamerą, aby udzielić wywiadu. Miał go udzielić wraz z Dietmarem Kuehbauerem. Austriak jednak stwierdził: - Z tym śmierdzielem wywiadu nie udzielę! Śmierdzisz Polską!

- Ty wieśniaku! Weź swój traktor i wyp... stąd, zanim cię zabije! - odkrzyknął Ledwoń po niemiecku. Austriak obrażał Polskę, a Ledwoń straszył "wieśniaka", co go czeka w Polsce, gdy przyjedzie na mecz do Chorzowa. Raz po raz słychać było tylko okrzyki wściekłego obrażonego Ledwonia: "Zabiję cię!". Obaj się szarpali. Gdyby nie zdecydowana interwencja innych, doszłoby do bójki.

- Czekałem na łobuza pod szatnią, żeby mu porządnie dołożyć, ale nie mogłem go namierzyć. Jestem cały podrapany po tych szarpaninach z s...synem - mówi Ledwoń. - Nienawidzimy się z nim od dawna, już w Bundeslidze mieliśmy na pieńku. A w Austrii nie ma meczu, żebyśmy nie dostali za starcia ze sobą żółtej czy czerwonej kartki. W sobotę też było ostro i za faul na nim dostałem żółtą.

- Kto temu wieśniakowi Kuehbauerowi złamie nos, temu stawiam wielkie piwo! - mówi do reprezentantów Polski Adam Ledwoń. - To nie jest namawianie do złego, to jest namawianie do najmniejszego wymiaru kary. Bo jeśli ja go najpierw trafię, to zabiję.

Więcej - w "Super Expressie"

źródło - sport.onet.pl

I co wy na to :?: Ja sie nie wypowiem ,bo słów mi brak :evil:
Domagam się powrotu starej wersji pilka.pl !
Sawyer
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez maly_1236 Pn 29.08.2005 12:20

Super Express i wszystko jasne. Napewno sciema, tam nigdy nic nie pisza co jest prawda.
maly_1236
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez cloner Pn 29.08.2005 12:25

maly_1236 napisał(a):Super Express i wszystko jasne. Napewno sciema, tam nigdy nic nie pisza co jest prawda.

moze nie sciema, ale wiekszosc jest wymyslona ;)
SE tylko chodzi o sensacje, jest to typowy tabloid = nie czytac :D:D

pozdro
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Poprzednia strona

Powrót do Wracając Do Meritum