Regulamin działu Football videos + Mecze przez internet

Football videos czyli bramki, wywiady, skróty, mecze - linki, serwery, torrenty. Mecze przez internet - chcesz obejrzeć jakieś spotkanie? Jeżeli tak to szukaj pomocy właśnie w tym dziale.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro, mlody_, Ultras

Regulamin działu Football videos + Mecze przez internet

Postprzez mlody_ Wt 10.01.2006 16:29

Z powodu wielu niejasności postanowiłem napisać ‘regulamin’ tego działu, który powinien rozwiać wszelkie niejasności. Dlatego przeczytajcie go uważnie ;).

Football videos :

- Włochy, Hiszpania, Anglia, Inne ligi, Europejskie Puchary, Mecze Międzynarodowe :
W tych tematach tylko i wyłącznie podajemy linki do goli lub skrótów z danego meczu, tutaj nie prosimy o bramkę lub jakieś inne video związane z określonym meczem.

- Kompilacje piłkarskie :
W tym temacie można prosić o kompilacje, jest to jedyny temat, gdzie możecie składać prośby o jakiś filmik. Jeśli ktoś poda wam link do jakiejś kompilacji i chcecie mu podziękować, zróbcie to przez PW. Użytkownik, który napisze posta, w którym tylko będzie dziękował za umieszczony filmik, od razu dostanie WP. Kolejna zasada to taka, że jeśli ten sam użytkownik co chwile będzie prosił o różne kompilacje, będzie dostawał WP, lepiej sporządzić długą listę filmików, o które się prosi.

- Prośby, pytania :
W tym temacie składajcie wszelkie prośby o mecze lub inne filmiki związane z danym spotkaniem (pamiętajcie, że prośby o kompilacje składa się w temacie „Kompilacje piłkarskie”), obojętne czy bramka padła w lidze angielskiej, hiszpańskiej czy innej. Tak jak pisałem wyżej - jeśli ten sam użytkownik co chwile będzie prosił o różne filmiki, będzie dostawał WP.

- Humor :
Jak sam temat mówi, tutaj zamieszczamy śmieszne sytuacje z różnych meczy lub innymi sytuacjami związanymi z piłką nożną. Opisuje ten temat tylko dlatego, aby Wam powiedzieć, żebyście w tym dziale nie oceniali filmiku, który wcześniej dał ktoś inny, każde nabicie itp. będzie karane WP.

Mam nadzieje, że tematu typu „Piękne bramki” lub „Jak tworzyć kompilacje piłkarskie” nie trzeba opisywać.

Użytkownik łamiący wyżej wymienione zasady będzie karany WP.

Jeszcze prośba do nowych użytkowników, aby sprawdzali czy kilka stron wcześniej nie ma kompilacji o które proszą, bo tak często się zdarza.

Ultras-Sur
Mecze Przez Internet
Wszelkiego typu pytania dotyczące oglądania meczy przez Internet składamy w dziale Mecze Przez Internet- Prośby i Pytania lecz prosze bezsensownie nie nabjac postów gdyż takie zachowanie będzie karane.
Porgramy sa opisane w danych działach które sa przyklejone.Prosze w nich nic nie pisac a w razie problemów pisac w dzila Prośby i Pytania albo także można wysłać do mnie PW.Przypomne i tym razem że do płynnego oglądania TV przez Internet należy mieć nie tylko dobre łącze ale także i sprawny komputer
mlody_
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Powrót do Football videos + Mecze przez internet