Nowosci płytowe.

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Nowosci płytowe.

Postprzez Lakier Pt 21.10.2005 21:06

Ostatni moj temat nie wypalil i mam bulwa mac dola. Wiec postanowilem sie zrehabilitowac i zalozyc inny, jak ten rowniez okaze sie kolejnym poronionym pomyslem, to prosze o bana na tworzenie tematow :D

Tak wiec, w tym temacie wypisujcie plyty ktorych premiera sie odbyla badz w niedlugim czasie sie odbedzie.

Jako zalozyciel, zaczne :D

Radiohead planuje wydac nowa plyte w okresie zimowym, juz ostrze sobie na nia zabki.

To samo dotyczy sie Hey'u, Pixies.

Z wydanych nie dawno plyt, mam apetyt na Happysad (nazwa zespolu :wink:) Podroze z i pod prad (nazwa plyty), lecz musze sie powstrzymac do konca miesiaca, poniewaz kochana tpsa wymyslila limity.

Szkoda ze jestem w miare tolerancyjny, bo chetnie bym zabronbil pisania o HH. No ale dobra, piszcie tu o premiarach plyt wszystkich gatunkow, no i o nowych plytach ktore zrobily na was wraznie.
:)
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez fcb94 Pt 21.10.2005 21:39

Czekam z utęsknieniem na nową płytkę Rammsteina "Rosenrost",która ukaże się pod koniec miesiąca .Podobno Till iRichard nie dają takiego czadu ,jak we wcześniejszych kawałkach "Herzleid"czy "Sehnsucht",ale pożyjemy -zobaczymy.Jednak pierwotny R+ tobyło coś
fcb94
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez kulekfcb Pt 21.10.2005 22:18

Juz 29 października Ten TYp MEs " Alkopoligamia:zapiski Typa", w połowie listopada nowy Tedunio, niedługo powinno ukazać się nowe WWO. Płyta "Sensi" Pelsona ukaże się na początku grudnia nakładem nowej wytwórni Anonim Records. TYdzień temu była premiera płyty "Historie z sąsiedztwa" zespołu Plomień 81. Bardzo dobra płyta.
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Corinthians Cz 12.01.2006 21:30

Odświeże tamat, bo mam pytanie:
Czy orientuje się ktoś, kiedy zostanie wydana nowa płyta CKOD? Na oficjelnej stronie jest news z listopada, że prace zostały ukończone :/
Co się dzieje?
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez cloner Cz 12.01.2006 21:57

wejdz TUTAJ

jest to sklep on-line merlin.com.pl
mozna tam kupic 3 albumy - czyli chyba tego nowego nie ma :roll:
Jestem normalny - nie pedałuję.
cloner
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki