Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

astyczek napisał(a):No to teraz wychodzi, że to Kevin Garnett otrzyma MVP. To chyba nie jest do końca tak, że ten zawodnik, który ma najwyższy współczynnik otrzymuje MVP. Do tego jeszcze ma jakiś wpływ miejsce, które zajęła drużyna w lidze:

astyczek napisał(a):Stwierdzam, że jeśli tak dalej pójdzie, to na MVP zasługuje LeBron

astyczek napisał(a):Jeśli już teraz jego wpływ na grę jest tak wielki, a umiejętności nie odbiegają od innych koszykarzy, czemu miałby teraz nie otrzymać tej nagrody?
astyczek napisał(a):Z nich wszystkich największą szansę ma Billups, ale i tak sprawa wygląda tak, że jak nie wiadomo komu dać MVP, daje się Duncanowi (czyt. Dino drewno).
astyczek napisał(a):To chyba tylko my Polacy podchodzimy do spraw w stylu - on jest jeszcze za młody... troszkę zmieniam temat, bo zejdę na nurt piłki nożnej - mamy taką mentalność, że jak zawodnik ma 18 czy 19 lat, to na reprezentację jest jeszcze za młody. W tym samym czasie Anglicy dopuszczają do swojego pierwszego składu takich ludzi jak Owen (we Francji to było jeszcze dziecko), czy teraz Rooney. Portugalczycy mają Ronaldo, a my? My mamy za młodych 21 - latków.
Amerykanie raczej takiego podejścia do sprawy nie mają, więc może dadzą temu kto naprawdę na to zasługuje.

Void napisał(a):Ostatnio znalazłem wypasiony film - 100 najlepszych akcji w historii NBA... Akcje są podzielone na 10 kategorii (m. in. Slam Dunki, Alley-Oopy, Asysty) i każda kategoria jest omówiona przez największe gwiazdy NBA. Co prawda film ma objętość niemal 700 MB, ale zapewniam że warto obejrzećDownload

Baqu napisał(a):btw to co dzisiaj w nocy zrobiło Detroit Olaboga Angry

Void napisał(a):zapewniam że warto obejrzeć Download
Z każda seknuda był lepszy
Wade rzucił w 4 kwarcie chyba 16 pkt pod rząd
Flash - mowa
Bo sam mecz to bedzie cynk NBA. Przedewszystkim zabawa 
Lukaz napisał(a):Niestety nie mogę tego włączyć, bo wyskakuje mi błąd że "nie można wyświetlić strony". Mógłbyś to ewentualnie poprawić, a jakby dało się to jeszcze ściągnąć na dysk to byłoby super
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości