Agnieszka napisał(a):Jestem zdania, że daną ligą powinny zajmować się osoby, które pasjonują się futbolem z tego kraju. Rozumiem, że fani Premiership czy Primera Division są poirytowani, ale jeśli do kogoś powinniście mieć pretensje, to na pewno nie do mnie. Ja, jak napisałam, zajmuję się calcio, więc piszę dla sympatyków Serie A. Nie wiem dlaczego mi się obrywa, że napisałam pomeczowe wypowiedzi o Derby d'Italia, a nie zamieściłam niczego o starciu Valencii z Barceloną. Powtarzam:
NIE JA ZA TO ODPOWIADAM Zażalenia składajcie do ludzi od Primera Division. Jeśli komuś nie podoba się, że na stronie są wiadomości o Serie A, niech ich nie czyta. Nikogo do tego nie zmuszam. Tak się składa, że ja mam na uwadze fakt, iż na pilka.pl zagląda mnóstwo fanów calcio. Jeśli zaczniemy pisać mniej o lidze włoskiej, znowu oni zaczną mieć pretensje. Nie można zadowolić każdego. Już mam dosyć czytania tego typu komentarzy:
13.02.2006, 15:42 - wojtekbarca , **.**.***.**,
Zbanowany,
Edytuj , Skasuj
pisze tu o Agnieszce. Podniecasz sie takim meczem a na stronie nie ma nic o fantastycznym meczu Valencia- Barcelona.
Piszę raz jeszcze z zażaleniami nie do mnie.......
Może te wszystkie zażalenia trafiają do Ciebie z powodu tego podpisu pod pomarańczowymi gwiazdkami pięcioma? Ja sam jestem zaszokowany, że jednego admina nie ma, drugi jest tylko od ligi włoskiej i tyle. A reszta umywa ręce, bo "zostawmy każdą ligę osobom, które się na niej znają, serwis sam popłynie". Nie chcę tu ścigać poszczególnych osób, bo mnie nie interesują takie szczegóły. Ale zasłanianie się Kostkiem i innymi, którzy mają egzaminy i mówienie, że to okresowe problemy to zwykłe mydlenie oczu. Poziom nie pikuje w dół, on jest stały (no może się delikatnie osuwa). I z tym coś wypadałoby coś zrobić. Dysproporcję widać gołym okiem między newsami z Włoch a Polską, stosunek wygląda mniej więcej na 30:6. Moze pora przejść do refrenu i wrócić z "ziemii wloskiej do Polski"

?
Ktoś powinien wziąć resztę za... porządzić, bo tego zdaje się brakuje....
Agnieszka napisał(a):Jeśli komuś nie podoba się, że na stronie są wiadomości o Serie A, niech ich nie czyta. Nikogo do tego nie zmuszam.
Najłatwiej sprowadzić to do tego, że komuś się nie podabają newsy włoskie. Zgodnie z tą retoryką powinienem odpowiedzieć, że owszem nie będe czytał, nie będę odwiedzał tej strony, ale nie chciałbym żebyście stracili takiego usera przez głupie nieporozumienie

. Nikt nie chce by tych Włochow było mniej, tyko by inne działy były równie dobre. Odwalacie świetną robotę, ale przez to, że inni za wami nie nadążają serwis staje się jednowymiarowy, dla fanów Serie A. A ja nie bardzo chcę by to było miejsce prawie wyłącznie dla 12letnich kibiców włoskich drużyn. Poza tym bardziej boli równanie nas z wojtkamibarcami, niż Ciebie zażalenia kierowane do Ciebie

.
Co do dowodów, to kiedy macie zamiar podać tą wiadomość:
http://www.wislakrakow.com/?akcja=news&id=11028 ? Jak będzie wyrok FIFA, to tez nic nie napiszecie

? Kiedy wspomnicie o uaktualnieniach w planie stadionu miejskiego w Krakowie?
A w sumie to fajna tu atmosferka, wszyscy się zgadzają

. I redaktorzy, i modzi, i userzy. Bedę tu częściej wpadał zrelaksować się, bo gdzie indziej nie ma takiej zgodności

. Tylko żal czytać jak wszyscy przytakują a potem piszą "to nie moja sprawa". Niektórzy nawet specjalnie wpadli umyć ręce. Aj waj.
Smithu napisał(a):Poza tym takie pytanie, kto zajmuje sie Primera Division i Orange Ekstraklasa?
Brakuje Ci newsmenów

. To nie ma sprawy, częstuj się, tylko nie wiem czy pójdzie tak lekko jak z userami

.