Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

yazid^ napisał(a):50 mln Shocked Roman, bierz go, proszę! To byłaby jedna z lepszych wiadomości w ostatnim czasie - ale jakoś w to nie wierzę Sad W sumie dobre i 50 milionów, a pomyśleć, że jeszcze w 2003 i 2004 roku Abramowicz proponował 100 milionów Shocked Ale wtedy Raul grał słabo tylko rok, a teraz trzy lata czyli przesłanek do odejścia jakby więcej Razz

stan_mic napisał(a):Stan_mic im więcej Twoich wypowiedzi tym bardziej jestem przekonany o kompletnym zaślepieniu i nieliczeniu się z faktami.

fieldy napisał(a):pomorze
fieldy napisał(a):pomorze
brylancik napisał(a):Jednak 50mln to strasznie dużo kasy (Raul nie jest wart na chwilę obecną tyle) i jakby przyszła taka oferta to myślę że ani nikt z kibiców ani on sam nie robiłby rzadnych problemów.

Niggaz napisał(a):Ludzie dajcie sobie spokój z tą ofertą Chelsea. Kiedyś chcieli Raula i to na poważnie, ale to było na początku dziłalności Romana. Teraz już nie ma o tym mowy. Poszła jedna śmieszna plotka o tych 50 mln, ale to przecież jest śmieszne. Nie liczcie na to, że ktoś kupi Raula za duże pieniądze. A już na pewno nie pójdzie on do Chelsea.

Janio napisał(a):Stan_mic im więcej Twoich wypowiedzi tym bardziej jestem przekonany o kompletnym zaślepieniu i nieliczeniu się z faktami.

My w Polsce może tego tak dobrze nie dostrzegamy, ale w Hiszpanii każdy rozumie, że drużyna bez takich zawodników jak on to tylko zbiorowisko kilkunastu kopaczy- najemników!!
Jeśli, więc on nie odejdzie to po co pisać w każdym poście jaki to on jest słaby, beznadziejny i bezużyteczny!?

stan_mic napisał(a):Zrozum(cie) wreszcie, że nikt w Madrycie NIE pozwoli na odejście Raul'a!!
stan_mic napisał(a):drużyna bez takich zawodników jak on to tylko zbiorowisko kilkunastu kopaczy- najemników!!

brylancik napisał(a):Wiadomo że teraz jest bez formy ale podajcie mi przykład piłkarza który ją zawsze posiadał
stan_mic napisał(a):Hmm... Tylko kto tu się nie liczy z faktami?! Zrozum(cie) wreszcie, że nikt w Madrycie NIE pozwoli na odejście Raul'a!!

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość