Puchar Polski (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Polsce - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Ronni Śr 05.05.2004 0:01

Pisakk napisał(a):Choc jestem za Lechem bo Legii nie trawie zbytnio, to jednak majac na wzgledzie dobro polskiego futbolu chyba lepiej by jednak bylo gdyby to Legia zdobyla Puchar. Jakby Lech dostal sie do P.UEFA to mielibysmy znowu powtorke z zeszlego roku (niesamowite wystepy Dospelu i Plocka). A tak Legia zasilona kilkowa wartosciowymi kopaczami (to jest warunek :wink: ) moze by powalczyla dalej. A punkty w rankingu zawsze sie przydadza, choc juz nie sa tak wazne jak wczesniej. To tyle na razie...

Pisakk masz racje. Ale wygra Lech!! :D
" W pilce liczy sie pierwsze 90 minut" -Sir Boby Robson
Ronni
Skład C
Skład C

Postprzez Pisakk Śr 05.05.2004 17:42

Moff napisał(a):Mówi, to Serdla wujek :wink: Ten stary dziwkasz i narkoman jak to Mikołaj T. powiedział :lol: Polecam jego biografie :lol: On ćpał i często chodził na dziwki :roll:

Ekhem....mozna by troche lagodniej. Sam wszystkich pouczasz, aby zachowywali sie kulturalnie wiec radzilbym samemu sie dostosowac. Pozdrawiam
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
Pisakk
Wraca do meritum

Postprzez Bartas So 08.05.2004 13:28

Kolejorz u siebie wygra!!!Ok 30 tys na meczu zrobi swoje.Duzo będzie zalezało od wyniku pierwszego meczu.Lech musi wygrac dwoma bramkami inaczej będzie ciezko w Warszawie!Lech musi wygrac zeby zakwalifikowac sie do pucharów.Liga juz nie jest tak wazna dla Lecha jak dla Legii.Puchar dla Lecha i wileka fiesta na Starym Rynku w Poznaniu 1 czerwca! :)
Bartas
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez DEMON So 08.05.2004 21:32

Ja całym sercem jestem za Lechem :D mój brat urodził się i mieszka w Poznaniu, a jak był jeszcze uczniem to grał w młodzieżówce. Nauczył mnie paru fajowych przyśpiewek Kolejorza m.in o legii "W nienawiści do tej drużyny tak wychowano, wychowano nas i bez powodu i bez przyczyn śpiewam dziś na cały świat, a Legia ..... , Legia, Legia ..... , Legia Warszawa starą ..... jest" to jedna z nich. Jeżeli jednak awansuje Legia do P. UEFA to będę im kibicował, w końcu w Europie mamy się jednoczyć :) a każdemy kibicowi powinno zależeć, żeby polskie kluby prezentowały się jak najlepiej. Trochę pokraczny tok rozumowania, ale taki jestem. A tak na marginesia to przypomnę, że kibice legii i Lecha nie lubią się od czasu jak legia podebrała Lechowi Mirosława Okońskiego. Tyle z historii.
Hej Kolejorz!Heja!Heja! Hej Kolejorz! :D
pozderka & peace
DEMON
Skład C
Skład C

Postprzez HenieK Pn 10.05.2004 12:35

DEMON wiadomo ze kazdy szanujacy sie kibic bedzie kibicowal polskiej druzynie w pucharze UEFA (bo na lige mistrzow jestesmy jeszcze zaslabi)
i na takich meczach nie powinno byc zadnego podzialu na Lgei czy LECH czy Wisle itd.
a co do meczu pucharowego z Legia to sie bedzie dzialo w poznaniu
Moja jedyna milosc to KOLEJORZ
HenieK
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Jip Pn 10.05.2004 22:09

no było że okoński w Legi grał też;) ale pózniej hsv i lech znowu jakos co nie?:) i póznej do grecji wyleciał i tam sie skończył:) teraz trenuje jakąs ligową druzyne:) chyba..:P
Dzięki.
Jip
Skład B
Skład B

Postprzez DEMON Wt 11.05.2004 18:40

ale jedno Okońskiemu trzeba przyznać, był jak na polskie warunki geniuszem futbolu, choć w reprezentacji z tego co słyszałem nie miał okazji zabłysnąć. i jeszcze jedno nie powinniśmy oceniać go po tym co robił poza boiskiem, tylko tym co robił na boisku, bo od tego są piłkarze. powinni cieszyć na stadionach, a co robią poza areną sportową to ich prywatne życie i nic nam do tego.
DEMON
Skład C
Skład C

Postprzez kostek Cz 13.05.2004 18:00

---------------------------interia.pl--------------------------
Zarząd WKP Lech Poznań poinformował, że na mocy decyzji Prezydenta Miasta Poznania na pierwszy meczu finału Pucharu Polski nie zostaną wpuszczeni kibice Legii Warszawa.

Decyzja ta została podjęta w świetle ostatnich wydarzeń na stadionach piłkarskich oraz w trosce o bezpieczeństwo widzów na stadionie Lecha.

Rewanżowe spotkanie odbędzie się 1 czerwca w Warszawie. Obydwa mecze zostaną rozegrane o godz. 19.30, zaś bezpośrednią transmisję przeprowadzi stacja TVP3.
--------------interia.pl------------------------------------------

moim zdaniem głupota....
bez kibiców (L) będzie słabsza oprawa :?
...
kostek
szara strefa pilka.pl

Postprzez krisLaziale Cz 13.05.2004 18:03

osobiscie bylem za jaga , ale teraz jestem za legia ...
Forza SS Lazio !

Obrazek
krisLaziale
Skład C
Skład C

Postprzez Marco Cz 13.05.2004 19:47

kostek napisał(a):---------------------------interia.pl--------------------------
Zarząd WKP Lech Poznań poinformował, że na mocy decyzji Prezydenta Miasta Poznania na pierwszy meczu finału Pucharu Polski nie zostaną wpuszczeni kibice Legii Warszawa.

Decyzja ta została podjęta w świetle ostatnich wydarzeń na stadionach piłkarskich oraz w trosce o bezpieczeństwo widzów na stadionie Lecha.

Rewanżowe spotkanie odbędzie się 1 czerwca w Warszawie. Obydwa mecze zostaną rozegrane o godz. 19.30, zaś bezpośrednią transmisję przeprowadzi stacja TVP3.
--------------interia.pl------------------------------------------

moim zdaniem głupota....
bez kibiców (L) będzie słabsza oprawa :?

No i powoli doprowadza do tego ze kazdy mecz bedzie sie odbywal bez udzialu gosci.
Tym wszytkim kolesiom mowie wielkie wypier...!! a policjii CHWDP!![mam swoje powody]
Obrazek
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Postprzez Jip Wt 18.05.2004 21:40

i stało się....Lech wygrał 2:0 8) 8) 8) 8) 8) 8)
kto waszym zdaniem był najlepszym zawdoikem druzyny

Lech: Goliński
LegiaPuchar Polski w Poznaniu i za rok 30 tys ludzi na Uefa bedzie przychodzic (stadion rozbuduja) jeszcze kulczyk transfery zrobie i nikogo nie sprzeda ...to by było coś :wink:
Dzięki.
Jip
Skład B
Skład B

Postprzez Moff Wt 18.05.2004 22:54

Legia zagrała 1połowe tragicznie, ospale, na wynik, spokojnie żeby bramek nei straić , typowe 0:0 chcieli i się przejechali :( Druga połowa lepsza lecz Piątek pokazał klase... Szkoda tej całej afery z kibicami bo to tylko osłabiło widowisko :? Po za tym sędzia jednak gwizdał pod Poznaniaków co troche było drażniące, lecz i tak trzeba przyznaćże, Lech pokazał się z dużo lepszej strony od mojej kochanej (L) :(

Zawodnicy meczu :

Legia - Artur Boruc [nadzieja PL bramki ( od 2lat tak mówie :P)]

Lech - Piotr Reiss - bardzo dobry mecz Reksia :roll:

Co do rewanżu to zobaczycie że na WP (L) pokaże z kibicami CWKS jak się kibicuje i gra w piłkę na światowym poziomie :!: :twisted:

Legia - Lech 4:1 (3:0)
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez kostek Śr 19.05.2004 20:00

Pięknie Lech pojechał po Legii. :P

Reksio zagrał wspaniały mecz. :lol:

:D Szkoda, że Lech będzie musiał świętować puchar na Łazienkowskiej.
...
kostek
szara strefa pilka.pl

Postprzez DEMON Śr 19.05.2004 23:35

Powiedzieć by się chciało: Czemu tylko 2:0 dla Lecha?. Mieli parę sytuacji żeby rozbić kompletnie Legię w pierwszym meczu, np.: wspaniały rajd Golińskiego w II połowie :D I przypomnieć sobie teraz, że ten cały Libor Pala odesłał go do Widzewa za to, że jest słaby i gra zbyt ofensywnie :lol:
DEMON
Skład C
Skład C

Postprzez Moff Wt 01.06.2004 14:26

Ale dziś (L)egia pojedzie Kolejorza :!: :twisted: Będzie miło popatrzeć :D Jestem pewien że, (L) zdobędzie PP :D

(L)egia WarszaWa DUMA I SŁAWA
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Polska