Ostrzeżenia - komentarze

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Postprzez kostek Pt 26.11.2004 17:31

XBiT napisał(a):
Mazurek napisał(a):
XBiT napisał(a):
Kotek napisał(a):
Poko napisał(a):A ja mam takie pytanie, czy jeżeli jakiś mod da mi ostrzeżenie to czy inny także może dać mi ostrzeżenie za to samo :?:

Tak, może.

dlaczego tak jest :?:

Oczywiście, że tak nie jest !! Jeśli user raz został za coś ukarany to drugi raz nie może być ukarany za to samo przewinienie !

ale ja dostalem 3 ostrzezenia od dwoch modow :!: :evil:

Lif is life.
Jeżeli nie chcesz aby taka sytuacja się kiedyś powtórzyła to poprostu nie stwarzaj powodów do wlepienia Ci ostrzeżenia.
...
kostek
szara strefa pilka.pl

Postprzez XBiT Pt 26.11.2004 18:02

kostek napisał(a):
XBiT napisał(a):
Mazurek napisał(a):
XBiT napisał(a):
Kotek napisał(a):
Poko napisał(a):A ja mam takie pytanie, czy jeżeli jakiś mod da mi ostrzeżenie to czy inny także może dać mi ostrzeżenie za to samo :?:

Tak, może.

dlaczego tak jest :?:

Oczywiście, że tak nie jest !! Jeśli user raz został za coś ukarany to drugi raz nie może być ukarany za to samo przewinienie !

ale ja dostalem 3 ostrzezenia od dwoch modow :!: :evil:

Lif is life.
Jeżeli nie chcesz aby taka sytuacja się kiedyś powtórzyła to poprostu nie stwarzaj powodów do wlepienia Ci ostrzeżenia.

nie rozumiem Was, powinna byc sprawiedliwosc :!:
Wisla Krakow, Barcelona FOR EVER!!
XBiT
Skład B
Skład B

Postprzez Poko Pt 26.11.2004 18:22

Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........
Wiem, że nic nie wiem,
czyli nie wiem, że coś wiem.
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez XBiT Pt 26.11.2004 18:24

Poko napisał(a):Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........

wladza uderza do glowy :twisted:
XBiT
Skład B
Skład B

Postprzez Paszti Pt 26.11.2004 19:27

e tam.. dajcie spokój. my już się przyzwyczailiśmy do tego :roll:
Obrazek
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez kostek Pt 26.11.2004 19:43

XBiT napisał(a):
Poko napisał(a):Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........

wladza uderza do glowy :twisted:

Jeszcze kilka takich postów i zostaniesz nagrodzony banem. Jeżeli Ci się tutaj nie podoba to wynocha, myślisz, że komuś zależy na tym, żeby jakiś dzieciak zaśmiecał forum postami nic nie wnoszącymi do dyskusji ? Są tysiące innych for w internecie...

Poko - myślałem, że można się po Tobie spodziewać więcej niż "Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........".

Pasztet - czy Ty wreszcie przestaniesz pisać głupoty i zajmiesz się rzeczowym dyskutowaniem?

Zresztą nie rozumiem zachowania pewnej grupy użytkowników, próbują tworzyć jakieś konspiracje, jak na wojnie. Tylko na forum jest inna sytuacja, tutaj jest pewna określona władza, której nie zmienicie, jeżeli decydujecie się uczestniczyć w życiu tego forum, to znaczy, że akcpetujecie regulamin. My jesteśmy od wprowadzania tych zasad w życie i to w jaki sposób to będziemy robili to tylko i wyłącznie nasza sprawa.

Jeżeli komuś nie podoba się praca moderatorów to mogą w każdej chwili opuścić to forum. Czy ktoś was tu trzyma na siłe ?
...
kostek
szara strefa pilka.pl

Postprzez XBiT Pt 26.11.2004 19:55

kostek napisał(a):Jeszcze kilka takich postów i zostaniesz nagrodzony banem. Jeżeli Ci się tutaj nie podoba to wynocha, myślisz, że komuś zależy na tym, żeby jakiś dzieciak zaśmiecał forum postami nic nie wnoszącymi do dyskusji ? Są tysiące innych for w internecie...

dobra , juz spokoj, ale nie nazywaj mnie dzieciakiem,skoro nie wiesz ile mam lat
XBiT
Skład B
Skład B

Postprzez Tomusmc Pt 26.11.2004 20:04

XBiT napisał(a):
kostek napisał(a):Jeszcze kilka takich postów i zostaniesz nagrodzony banem. Jeżeli Ci się tutaj nie podoba to wynocha, myślisz, że komuś zależy na tym, żeby jakiś dzieciak zaśmiecał forum postami nic nie wnoszącymi do dyskusji ? Są tysiące innych for w internecie...

dobra , juz spokoj, ale nie nazywaj mnie dzieciakiem,skoro nie wiesz ile mam lat

Hehe to ile masz lat jest napisane w Twoim profilu, a z tego co wywnioskowałem to masz 17 lat a Kostek ma 100 :P
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk
Obrazek
Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
Tomusmc
Juventino

Postprzez dzidzius Pt 26.11.2004 21:06

XBiT napisał(a):nie rozumiem Was, powinna byc sprawiedliwosc :!:

Stara życiowa prawda głosi: sprawiedliwie nie znaczy równo.

Postanowiliśmy, że na forum będą takie a nie inne zasady po to aby nie przypominało ono na przykład onetowego śmietnika czy innych miejsc gdzie od przeglądania wypowiedzi włos jeży się na głowie. Wszystko idzie w dobrym kierunku ale wzajemne mieszanie się błotem w niczym nie pomoże dlatego proponuje dwa głebokie oddechy, spacer po pokoju i powrót przed komputer :)
Nikt nie jest doskonały ale też bez przesady, tak źle chyba tu nie jest skoro dalej piszecie?
dzidzius
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Poko Pt 26.11.2004 22:41

Po pewnym czasie zrozumiałem że macie racje i nie chce abyście mnie źle zrozumieli, kiedyś miałem forum i wiem jak ciężko się pracuje w takich warunkach, przykład mojej osoby, i bardzo bym chciał abyście mnie zrozumieli..........mój poprzedbi post był bez sensu ''Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........'' ale bardzo często tak bywa że niektórzy jak maja władze na forum to mogą wszystko ale na tym forum póki co tak nie jest i mam nadzieje że wszystko sobie wyjaśniliśmy.....

Pozdro.......
Wiem, że nic nie wiem,
czyli nie wiem, że coś wiem.
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Paszti Pt 26.11.2004 23:49

sorry Kostek ale czy mój post to głupota?? stwierdziłem tylko fakty bo tak jest (a raczej było) naprawde. nie mam nic do Ciebie ale czepiasz sie wszystkiego. jak ci post nie odpowiadał to przecież jesteś modem więc możesz usunąć... :roll:
Obrazek
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Pisakk So 27.11.2004 0:01

Pasztet napisał(a):jak ci post nie odpowiadał to przecież jesteś modem więc możesz usunąć... :roll:

Tak tak....A później podniósł by się szum, że to okropni moderatorzy mają czelność usuwać posty i w ogóle masakra i sabat czarownic.... :roll:
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
Pisakk
Wraca do meritum

Postprzez Paszti So 27.11.2004 0:22

Pisakk napisał(a):
Pasztet napisał(a):jak ci post nie odpowiadał to przecież jesteś modem więc możesz usunąć... :roll:

Tak tak....A później podniósł by się szum, że to okropni moderatorzy mają czelność usuwać posty i w ogóle masakra i sabat czarownic.... :roll:

napewno mniejszy niż teraz :wink:
Obrazek
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez pippen So 27.11.2004 10:05

Poko napisał(a):Po pewnym czasie zrozumiałem że macie racje i nie chce abyście mnie źle zrozumieli, kiedyś miałem forum i wiem jak ciężko się pracuje w takich warunkach, przykład mojej osoby, i bardzo bym chciał abyście mnie zrozumieli..........mój poprzedbi post był bez sensu ''Może niektórzy uważają że skoro są modami to mają wiekszą władzę.........'' ale bardzo często tak bywa że niektórzy jak maja władze na forum to mogą wszystko ale na tym forum póki co tak nie jest i mam nadzieje że wszystko sobie wyjaśniliśmy.....

Pozdro.......

No prosze, aż trudno uwierzyć. :lol:
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez LAZIO Wt 30.11.2004 20:02

co jest za co mam te ostrzezenia ??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak mozecie to pokazcie mi te posty gdzie złamałem regulamin!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wracając Do Meritum