Operacja "Czyste ręce" ...

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy uważasz, że wyroki ogłoszone przez Corte Federale, w sprawie Calciopoli, są sprawiedliwe??

Tak
27
42%
Nie
37
58%

Liczba głosów : 64

Postprzez Snipp_ So 28.10.2006 20:34

Sero napisał(a):Mijasz się z prawdą. To nie Inter ustalił tabele.

Skądże. Co prawda były dowody na Juventus, jednak poszlakowe. Wszystko zostało ukartowane przez ludzi związanych pośrednio, bądź bezpośrednio z Interem.
Sero napisał(a):Niestety, ale to nie Inter dawał w łapę szefowi sędziów by ten posyłał na mecze "ulubionych" arbitrów. To głównie Inter zajął się tą sprawą i teraz jest winowajcą na poziomie Juve ? brednie.

Uznajmy, że Juventus zasłużył na karę. Jednak proces 'farsa' udowodnił, że kara zdegradowania jest najprościej mówiąc naciągana.
Sero napisał(a):Nie ma ? a rozmowy telefoniczne ? Przecież nie zdegradowali ich Zaza za nie winność. No chyba, że błądze

Doszliśmy do wniosku, że Juve na karę zasłużyło, mimo, że dowody były jakie były. Więc może powiesz mi czym tak bardzo zawinił Milan, że również został bezczelnie wplątany w aferę, jak to się popularnie mówi, 'Moggiopoil', dotyczącą głównie jednego działacza Starej Damy? Nie wiesz? Powiem Ci - Milan był wyżej od Interu w tabeli. Poza tym nie chce mi się wierzyć, że na liście podsłuchiwanych rozmów nie było takich, które obciążałyby Inter. Ale to w końcu brednie.
Snipp_
Bianconeri

Postprzez Sero N 29.10.2006 8:04

Snipp_ napisał(a):Nie wiesz? Powiem Ci - Milan był wyżej od Interu w tabeli

Reggina też była wyżej :lol:

Snipp_ napisał(a):Poza tym nie chce mi się wierzyć, że na liście podsłuchiwanych rozmów nie było takich, które obciążałyby Inter

Cholernie dziwne. Sam nie wiem jak to możliwe. Proponuje za to, że Inter nie miał nikogo podejrzanego zdegradować do Serie C. W końcu korupcja teraz w modzie, a Nerazzurri się w nią nie bawią :?

Snipp_ napisał(a): Wszystko zostało ukartowane przez ludzi związanych pośrednio, bądź bezpośrednio z Interem

Ile ludzi tyle zdań. Chlopaczek przydkładowo za całą akcje podejrzewa Chievo :)
F.C. INTERNAZIONALE MILANO
Sero
El Nerazzurro

Postprzez Zaza N 29.10.2006 10:38

Sero napisał(a):Nie ma ? a rozmowy telefoniczne ? Przecież nie zdegradowali ich Zaza za nie winność. No chyba, że błądze

No jak chyba nie mówisz o rozmowach z Telecom :roll: Bo jak tak to tym dopiero wywołasz burze :roll: Czy rozmowy telefoniczne które ujawniła La Gazzetta i Corriere są takie na skazanie Juve i reszty ? Bo sek w tym że jesli prasa ujawniła te "najmocniejsze" to nic na nich nie mieli. Tylko wejśc poprawke na to że nie było normalnego procesu :? Bo to był mini proces :roll: Zresztą coś musi być nie tak jak pierwszy wyroki było szokujące [bardzie żadania prokuratury], drugie dziwne a trzeba łagodne, jeszcze bedą może czwarte.

Zrozum to że ten proces wywołał jeszcze wieksze kontrowersje na czele z osobą Guido Rossiego i jego układów z Interem, były działacz a obecnie prezes jednego z największych sponsorów Interu. To tak jak by Lew Rywin został prezesem Polskiej Agencji Prasowej :lol:
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Juras_InterFan N 29.10.2006 10:45

Zaza napisał(a):Zrozum to że ten proces wywołał jeszcze wieksze kontrowersje na czele z osobą Guido Rossiego i jego układów z Interem, były działacz a obecnie prezes jednego z największych sponsorów Interu. To tak jak by Lew Rywin został prezesem Polskiej Agencji Prasowej :lol:

No to to prawda - proces to farsa - max szybki i medialny ...
Ale o inny bylo ciezko w swiecie sportowym - popatrz poile sie u nas ciągną procesy jakies lustracyjne czy coś ...
A tak na powaznie to ja bylem za tym zeby zwrocono wam te 8 punktów i tyle - bo tak to innej kary nie dostaliscie - mieliscie nie grac w LM - ale jakims dziwnym trafem gracie :) Chyba Guido Rossi wam w tym pomogl ....
Hehehehe - tak wiec niestety trzeba zapomniec o tym calym procesie - ponadrabiac punkty i powalczyc jeszcze jesli nie o mistrza to chociaz o scisłą czolówkę bo nie wierze ze jestescie gorsi od Palermo czy Romy ....

No morze Inter narazie jest poza zasięgiem :P
Wzmocnijcie sie i bedzie jeszcze ciekawie ...

Forza Internazionale !

Forza Ragazzi !!
Teraz to ja jestem Chuck Norris, a Ty jestes pragnienie... !!!
Obrazek
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Zaza N 29.10.2006 10:57

Juras_InterFan napisał(a):No morze Inter narazie jest poza zasięgiem Razz

Nie narazie a jak już to dla nie których - narescie :P :lol: w szoku jestem jak mało Wam trzeba - jak takie pani z ... :roll: ale zwróć też uwage ile trzeba było zrobić bo może było napisać "Inter wrescie poza zasiedziem" - Może czas rozwiązac wojne w Iraku ? Osama na prezesa Telecom :lol: - al - Zawahiri za Morattiego :wink: ale jak sie tyle czeka :roll: Narazie to po za zasięgiem jest jedno. Niestety - Mocna Serie A :] Ale czekaj Juve wróci szybko a i Viola sie nie podłamie :]

Opanuj sie troche chłopie bo ja rozumiem że sie cieszysz itd :roll: Tylko to już nie jest radość, bo chyba o realizach zapomniałeś :wink:
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Juras_InterFan N 29.10.2006 11:07

Zaza napisał(a):Opanuj sie troche chłopie bo ja rozumiem że sie cieszysz itd :roll: Tylko to już nie jest radość, bo chyba o realizach zapomniałeś :wink:

Hehehe - to kiedy mam się cieszyc jak nie dzis ?
Realia realiami - ale ktos mądry powiedzial - jestes tak dobry jak Twój ostatni mecz :) Napisalem ze powinni wam zwrocic te ujemne punkty i tego sie bede trzymac - a co do Violi i tego typu druzyn to chyba nie wierzysz ze z tym potencjalem co ma Viola - nawet bez ujemnych punktów byla by zagrozeniem dla Interu ... Tak jak Palermo - papierowy tygrys - narazie na drugim miejscu - ale za chwile ich Roma przegoni a z czasem i Milan ....

Tak wiec Relax i pozdro !
Teraz to ja jestem Chuck Norris, a Ty jestes pragnienie... !!!
Obrazek
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Zaza N 29.10.2006 11:10

Nie no spoko radośc uzasadniona ale realia są troche inne. Ale wiesz co pisze w temacie Derby bo nie bedziemy na dwa tematy prowadzić dyskusji, tym bardzie że ona schodzi na inne nie potrzebny temat. Także zapraszam do tematu "święta wojna na San Siro"
Zaza
Gwiazda
Gwiazda

Poprzednia strona

Powrót do Wracając Do Meritum