Tutaj wypowiadajcie się co chcelibyscie robić w przyszłości.Jako kto chcelibyście pracować.Jeśli taki temat już był to go skasujcie.
Ja osobiście zawsze marzyłem,aby byc dziennikarzem sportowym ale na to już nie mam raczej szans.A teraz już wiem napewno,że będe robił wszystko by zostac menagerem sportowym, albo piłkarzem
jeszcze sie nad tym za bardzo nie zastanawiałem... jednak przy przyszłorocznym wyborze szkoły średniej będe musiał mniej wiecej pomysleć co bede chciał robić na dzień dzisiejszy chciałbym sie zajmowac czyms co jest zwiazane z komputerami
nie wiem kim chce byc...bo niewiadomo czy dozyje...a te plany ...to mnie msiesza...ja chce miec prace ktora bedzie mnie satusfakcjonowala...no i co by tu nie mowc dostarczala jakis tam wiekszych pieniedzy...tego chce kazdy,..ale na pewno nie bede sluchal starszych gdzie by mnie ne studia wyslali i na jaki kierunek
A ja chcem zostac policjantem Tak naprawde chciałbym być bankierem. Niewiem czemu, ale ta praca mi sie spodobała Ogólnie moj kierunek, który wybrałem to elektronik, ale watpie ze nim bede bo zawod strasznie trudny i tym bardziej nie dla mmnie
Trzej królowie wielkich miast - Śląsk, Wisełka, Lechia Gdańsk Prawdziwy kibic nigdy nie wyrzeknie się klubu, który kocha
A ja na razie ejstem w I klasie LO na profilu matematyczno - informatycznym i później prace też chciałbym z tym związać choć niekoniecznie. Oprócz informatyki podoba mi się zawód prawnika, ale tutaj ze studiami gorzej, bo nienawidze się uczyć na pamięć wole myśleć W gre wchodzi jeszcze zawod managera - to by mi chyba najbardziej odpowiadało.
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Chciałem zostać piłkarzem klasy europejskiej ale wiem, że mi się już nie uda...................Co najwyżej będę zarabiał na chleb w jakimś lepszy klubie II drugiej ligi polskiej!!!!!!!!!!!!!!!!Potem zostać trenerem, a potem na emeryturze udzielać się sportowo.
Pytanie dojśc ciężkie.......
Może zaczniemy od tego co bym niechciał robić=>czyli żołnierz zawodowy,psycholog!!!
A marzy mi sie praca => Komentatora piłkarskiego, założyć swoją działalnoś swoj sklep, firme manager też fajna fucha, scaut też fajna, fajnie też zostać lekarzem np. dentystą itp swój gabinet na chacie i trzepać hajcyk!!! Śniła mi sie jeszcze praca Kierowcy TIR-a, przewoziłem zapałki po Europie to był czad
Ja bede malo orginalny , chcial bym zostac trenerem albo menagerem
tak pozatym to mogl bym byc gwiazda Barcelony i strzelac bramki u boku Eto , wiem jedno napewno jestem lepszy od Rasialdo wiec Derby moze mnie kupic oplaci im sie to bo nie chce tak duzego kontraktu jak Rasiak
Ja chciałbym zostac dziennikarzem sportowym ale moje najwieksze mazenie które zreszta nigdy sie nie spełni to zostanie menagerem pilkarskim( codziennie cwicze grajac w Cma )