Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Cóż można powiedzieć

rkoeman napisał(a):jako jedyny umial cos zrobic w przodzie
rkoeman napisał(a):chaos w obronie i zero pomyslu w ataku

rkoeman napisał(a):real nie ma problemow w ataku?
rkoeman napisał(a):nie ma chaosu w obronie?

rkoeman napisał(a):-obrona jest klepana przez kazda druzyna ktora potrafi wymienic kilka celnych podan. to za malo na hiszpanie. jako ze druzyny naprawde potrafia grac w ataku. nawet te teoretycznie straszne
rkoeman napisał(a):real
rkoeman napisał(a):minelo juz dawno 50 dni. real dalej nie gra nic.
nie sadzy by capello poprowadzil real w przyszlym sezonie
brylancik napisał(a):Kiedyś coś wspominałeś że jak Real wygra z Barceloną to wyrośnie Ci kaktus na ręce
rkoeman napisał(a):-slabiutkie posiadanie pilki co przy tak grajacej jak celta druzynie konczy sie slabo.
rkoeman napisał(a):obrona jest klepana przez kazda druzyna ktora potrafi wymienic kilka celnych podan

Janio napisał(a):Nie wiem czy te same mecze oglądaliśmy, ale wydaje mi się że podczas ostatnich GD Messi kręcił zarówno Cannavaro jak też Carlosem i parę razy Wasza obrona została rozklepana aż miło - że brakło wykończenia - to już inna kwestia.
Janio napisał(a):Vakabayashi -> zauważ że Kuman całe posty pisze bez wielkich liter; przeczytaj odpowiedni fragment Regulaminu i wszystko się rozjaśni
// fieldy Janio napisał(a):Nie wiem czy te same mecze oglądaliśmy, ale wydaje mi się że podczas ostatnich GD Messi kręcił zarówno Cannavaro jak też Carlosem i parę razy Wasza obrona została rozklepana aż miło - że brakło wykończenia - to już inna kwestia

A to Barcelona, Sociedad, Steaua, nie umieją wymieniać podań przecież nie rozklepały obrony Realu

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości