King_of_CKM napisał(a):ale wiesz wychodzi na to z twojej wypowiedzi że własciwie Werder niepotrzebnie się mobilizuje bo i tak przegra
Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika.
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
King_of_CKM napisał(a):ale wiesz wychodzi na to z twojej wypowiedzi że własciwie Werder niepotrzebnie się mobilizuje bo i tak przegra

Niggaz napisał(a):Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika

King_of_CKM napisał(a):Cały zamysł twojej wypowiedzi jest taki przecież mówiac ze determinacja Werderu jest niska w porowaniu do Barcelony

chelsea king napisał(a):popieram kolege king of ckm gdyz w moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno
chelsea king napisał(a):moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno

Dratinho napisał(a):zyżby Werder chciał wydymać dryżyne Ryja?
Dratinho napisał(a):PS. Niggaz,
Bywasz gdzies bliżej dolnego śłąska na spotkaniach kibiców Barcy?

Niggaz napisał(a):Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.
Niggaz napisał(a):Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.
rkoeman napisał(a):nalezycie z kolega do hh?
rkoeman napisał(a):nalezycie z kolega do hh? slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...
wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc
bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.
jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.
ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.

chelsea king napisał(a):mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze Werder z calych sił bedzie chcial zremisowac
King_of_CKM napisał(a):1,2,3,4- nie.....

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość