F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Mentor N 26.11.2006 23:03

King_of_CKM napisał(a):ale wiesz wychodzi na to z twojej wypowiedzi że własciwie Werder niepotrzebnie się mobilizuje bo i tak przegra

Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez rkoeman N 26.11.2006 23:06

ja chetnie dysktujue z kibicami innych druzyn. musza jednak prezentowac odpowiedni poziom i posiadac duza wiedze.

nie sadze bys spelanial ktorys z tych warunkow. jestes zwyklym, netowym napinaczem

pozdrawiam wiec i zycze milej frustracji. nie pozwole tylko na obrazanie mnie jako kibica barcelony

wiec polecam isc stad sio

ps - ok. mozesz zostac. sprawdzilem date twojego urodzenia. jestem o 13 lat od ciebie starszy :lol: urodziles sie rok po tym gdy pierwszy raz bylem na camp nou :lol:

:lol: :lol: wybacz ale mocno sie ubawilem :lol:
Ostatnio edytowano N 26.11.2006 23:07 przez rkoeman, łącznie edytowano 1 raz
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez chelsea king N 26.11.2006 23:07

popieram kolege king of ckm gdyz w moim przekonaniu mecz z Werderem dla Barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze Werder z calych sił bedzie chcial zremisowac ,a to oznacza jedno :D
Ostatnio edytowano N 26.11.2006 23:18 przez chelsea king, łącznie edytowano 1 raz
chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez King_of_CKM N 26.11.2006 23:09

Niggaz napisał(a):Wskaż mi tę wypowiedź (moją) z której to wynika

Cały zamysł twojej wypowiedzi jest taki przecież mówiac ze determinacja Werderu jest niska w porowaniu do Barcelony wiec wynika ze wlasciwie determinacja Barcelony bedzie na tyle wysoka ze zwycistwo bedzie pewne,wiec Werder rownie dobrze moze grac na luzie i sobie odpuscic bo nie ma sensu sie przeciwstawiac Barcelonie.
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez girlfromipanema N 26.11.2006 23:11

chyba się popłaczę ze strachu przed tym meczem, naprawdę.

nie ma to jak dyskusja typu:
,,wskaż atuty Werderu''
,,atuty Werderu są takie i takie''
,,to i to to nie jest atut, bo bla bla bla''
,,tak, ale ja wskazywałem atuty Werderu. a w ogóle nie będę z Tobą rozmawiał, bo mówisz, że Werder jest be.''

bez szans na zakończenie :)
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Mentor N 26.11.2006 23:13

King_of_CKM napisał(a):Cały zamysł twojej wypowiedzi jest taki przecież mówiac ze determinacja Werderu jest niska w porowaniu do Barcelony

Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.

Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez rkoeman N 26.11.2006 23:14

nalezycie z kolega do hh? :lol: slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...

wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc

bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.

jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.

ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Ultras N 26.11.2006 23:18

chelsea king napisał(a):popieram kolege king of ckm gdyz w moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno

No ciekawie :lol: Co to za zespół dla którego najważniejszym celem jest osiagnięcie remisu?Nawet w amatorskich ligach zespoły zawsze grają o zwycięstwo. 8) Nie odkryłes Ameryki twierdząc że ten mecz bedzie trudny.Mógłbyś bardziej wysilić się i napisac coś bardziej mądrego

BTW Gratuluje wygranej z Villarreal.Kolejny świetny występ Iniesty.Bramka Ronaldinho fantastyczna.W pełni zasłużone zwycięstwo Barcy
Ostatnio edytowano N 26.11.2006 23:19 przez Ultras, łącznie edytowano 1 raz
Ultras
Madridismo

Postprzez Dratinho N 26.11.2006 23:19

chelsea king napisał(a):moim przekonaniu mecz z werderem dla barcelony bedzie trudnym meczem i mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze werdr z calych sił bedzie chcial zremisowac a to oznacza jedno

Taaaa? Ja myślałem, iz sie tak wydygali, że nawet nie przyjada na CN. :o
Może to ma być spisek? Czyżby Werder chciał wydymać dryżyne Ryja? :lol:

PS. Niggaz,
Bywasz gdzies bliżej dolnego śłąska na spotkaniach kibiców Barcy?
Pozdro
Som la gent blaugrana,
tan se val d'on venim,
si del sud o del nord,

Obrazek
Obrazek
Dratinho
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Mentor N 26.11.2006 23:21

Dratinho napisał(a):zyżby Werder chciał wydymać dryżyne Ryja?

:o
Dratinho napisał(a):PS. Niggaz,
Bywasz gdzies bliżej dolnego śłąska na spotkaniach kibiców Barcy?

Raczej nie. Mam dobre warunki i dużą ekipę u siebie w mieście. Na zjazdy czy zloty jeżdżę okazyjnie.
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez chelsea king N 26.11.2006 23:26

koleś ktory powiedzieal ze kto by chcial remisu niech chwilke posiedzi nad tym co napisalem i pomysli bo jezeli Werder zremisuje z Barcelona wtedy Barcelona nie wejdzie, mowie ze beda chcieli remisu bo to bedzie korzystne a sam remis z Barcelona dla Werderu moze byc nie osigalny wniosek:Werderowi remis wystarczy
chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez King_of_CKM N 26.11.2006 23:27

Niggaz napisał(a):Człowieku weź mi pokaż w któym miejscu napisałem, że motywacja Werderu będzie niska? Ogarnij się i nie pieprz bzdur, że tak się kolokwialnie wyrażę.

Rzeczywiście wynika z twojej wypowiedzi ze bedą równie mocno obie druzyny zdeterminowane i ze detreminacja Werderu to żaden argument.

Niggaz napisał(a):Widzę kilka możliwości:
1) Masz jakieś poważne problemy z prawidłową interpretacją słowa pisanego.
2) Udajesz głupiego.
3) Nie udajesz.
4) To jest prowokacja.

1,2,3,4- nie.....
Myślę ze posłuzyłem sie nadinterpretacją która nie miała sensu.

rkoeman napisał(a):nalezycie z kolega do hh?

Nie znam gościa :evil: wiec moze to jest prowokacja :?: :evil:

rkoeman napisał(a):nalezycie z kolega do hh? slyszalem ze szukaja kibicow z tak wielkim stazem ktorzy potrafia trafnie ocenic kibicow barcelony. starszych od siebie prawie dwa razy...

wybaczcie moje drogie dzieci ale jak chcecie obrazac jakis klub badz napinac sie w czyjas strone polecam poczytanie o danym uzytkowniku, sprawdzenie daty urodzenia, etc, etc

bo moze okazac sie ze pomyliliscie niebo z gwiazdami odbitymi od powierzchni stawu.

jakze glupio wyglada teraz twoja pisanina. zalozyles pewnie ze wiekszosc kibicow barcy jest taka i siaka bo znasz ich z gimnazjum. nie wpadles na to ze wiekszosc kibicow tego klubu w polsce pamieta czasy dream teamu cruyffa badz nawet druzyny w ktorej gral schuster.

ale jako ze wiek ma swoje prawa zostawie cie w spokoju. bede mial szane by czasem sie posmiac.

Bez komentarza,nic dodać nic ująć,myślisz ze jestes swietny wyminiajac 2 graczy Barcy sprzed lat,naprawde jestem pod wrazeniem.
A zreszta co ma wspolnego dream team sprzed lat z rzeczywistoscia teraz?
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Ultras N 26.11.2006 23:31

No i co z tego że wystraczy im remis? Napisałes że
chelsea king napisał(a):mam nadzieje wrecz jestem przekonany ze Werder z calych sił bedzie chcial zremisowac

Co jest równoznaczne z tym że ich celem jest remis.Najważniejsze dla Werderu bedzie awans a nie remis :roll:
Ultras
Madridismo

Postprzez chelsea king N 26.11.2006 23:33

remis czyli wyeliminowanie Barcelony i wejscie Werderu.... :roll:
chelsea king
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez Mentor N 26.11.2006 23:33

King_of_CKM sugerowałbym Ci iść spać bo nas brzuchy rozbolą.
King_of_CKM napisał(a):1,2,3,4- nie.....

Kiepskie strzały. Siadaj. Pała.

Chelsea king - kolejny przypadek szczególny : (
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania