Robinho w Realu

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Robinho dobrze zrobi? wybierając Madryt?

Oczywiście, nie móg? zrob? lepiej!
18
55%
Móg? wybra? inny klub, Real nie jest odpowiednim miejscem
13
39%
Robinho mia? dobrze w Santosie i nie musia? si? nigdzie rusza?!
2
6%

Liczba głosów : 33

Postprzez Rossi N 04.09.2005 9:25

MuSzi_14 napisał(a):jego transfer to sttrzał w 10 :)

Ale strzałem w 10 nie jest twoje dołaczenie do tego forum . Jesteś nabijaczem i zapewne bedziesz . Życze ci abyś został zbanowany i już wtedy nie bede musiał ogladac twoich postów :? Tylko ludziom z rana nerwy psujesz i to w neidziele. Weź sznur i sie powiesi :?

A jak już chesz gadac że to stzrał w 10 to uzasadnij dlaczego bo jak narzie Robinho zagrał jeden mecz w którym troche poczarował :roll:
Obrazek
"Zawsze oczekiwałem od moich klubowych
kolegów, aby dawali z siebie 100%. Nigdy nie krytykowałem ludzi, za słaby występ." Keano
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Fler N 04.09.2005 9:25

Ja sądze ze Real dokonał dobrego transferu sprowadzajac Robinho mlody utalentowany gracz jest naprawde dobry ale w Realu kilku graczy dobrych sie jusz zmarnowało wiec zobaczymy jak bedzie z Robinho :)
Obrazek
Fler
Pseudoforumowicz

Postprzez beku N 04.09.2005 12:22

A jak dla mnie to nie jest jego "Strzał w 10" ... Robinho to wileki talent , ale porównując lige Brazylijską a Hiszpańską , Santos a Real Madryt to niebo a ziemia. Pierwsze 2 czy 3 sezony powinien zagrać w Europejskim średniaku , choć wtedy jego cena znacznie by wzrosła , ale nigdy nie wiadomo jak by grał a to przecież od tego zalerzy.
beku
Żenujący nabijacz :/

Postprzez Corinthians N 04.09.2005 12:26

Hehe! Z kim ja tu gadam? Jak można oceniać czy transfer Robinho był strzałem w '10' skoro Robinho zagrał dopiero kilkadziesiąt minut? Czy wam się coś pomieszało? Poczekajcie jeszcze kilka miesięcy i dopiero można będzie to ocenic.
Obrazek
Corinthians
Vamos Argentina!

Postprzez snake Pn 05.09.2005 14:27

Robinho od zawsze marzyl o grze w Realu. Sam powiedzial kiedys ze mial lepsze propozycje od innych wielkich klubow w Europie, ale zrezygnowal bo chcial a nawet pragna grac w Realu. Przeciez przez miesiac protestowal, nie chodzac na treningi zeby tylko szefowie obydwoch klubow doszli do porozumienia. Sam wybral to co chcial i musi walczyc o gre w pierwszej "11". Predziej czy pozniej trafilby do Europy jesli pozostalby w Santosie. Mysle ze dobrze wyszlo to wszystko dla niego i dla Realu.
Poczekajcie jeszcze kilka miesięcy i dopiero można będzie to ocenic

To prawda, narazie trzeba poczekac, ale w tym momencie mozna powiedziec ze to byl dobry strzal, ale czy w "10" to dopiero sie przekonamy w polowie sezonu, albo pozniej.
Obrazek

Obrazek
snake
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez RoRo Pn 05.09.2005 17:26

Corinthians napisał(a):Hehe! Z kim ja tu gadam? Jak można oceniać czy transfer Robinho był strzałem w '10' skoro Robinho zagrał dopiero kilkadziesiąt minut? Czy wam się coś pomieszało? Poczekajcie jeszcze kilka miesięcy i dopiero można będzie to ocenic.

To prawda. Pesymista powie ze nei mozna jeszcze nadac temu transferowi miana "trafionego w dziesiatke" bo Robinho w kazdej chwili moze złamac tak neifortunnie noge (albo cusik innego) ze po porstu zaoknczy kariere. Tutak sprostowanie ze nie zycze mu tego bron boze ale mowie co by bylo gdyby :]

Optymista powie ejdnak ze Robinho to bardzo mlody gracz i z ym co pokazuje na dzis dzien nie sposob zeby nie zostal gwiazda pierwszego formatu :)

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
RoRo
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Akarin Śr 31.01.2007 16:40

RoRo napisał(a):Optymista powie ejdnak ze Robinho to bardzo mlody gracz i z ym co pokazuje na dzis dzien nie sposob zeby nie zostal gwiazda pierwszego formatu

tym co pokazuje na dziś dzień to ładnie określa jedno słowo "cienizna". W Madrycie zamiast bycia zbawcą gra słabo, może dlatego, że zrobione z niego skrzydłowego z przymusu.
Podobno kibice są sfrustrowani (pozdro dla Jarzyny :P) jego ostatnią grą, a Robinho z Ronaldo na imprezy zaczęli chodzić i ich poziom gry spadł. Ronaldo już nie ma, moża Robinho się do roboty weźmie? :think:
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Postprzez Jarzinho Śr 31.01.2007 16:57

Prezentowane przez niego umiejetnocci na boisku nei były warte 1/4 wydanycg pieniedzy. Jednak to był transfer Pereza wiec trudno aby bylo inaczej... Kosztował ogromne pieniadze, a nie pokazał choc odrobiny tego co prezentował w Brazylii. Taki Aguero nie mial problemu z aklimatyzacja i bardzo dobra gra i w jego przypadku nie ma mowy o przereklamowaniu... A taki jest własnie Robinho. Nie mozna mowic, ze gra słabo bo gra na lewym skrzydle, na innych pozycjach takze wypadał słabo.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Mentor Śr 31.01.2007 17:54

Temat zamykam. Jest zupełnie niepotrzebny.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Poprzednia strona

Powrót do Wracając Do Meritum