franz napisał(a):Alez ty jestes uparta futbolowa prawdziwa kobieta kłóci sie sie do upadlego
Czasem ulegam

franz napisał(a):Jesli tak to odebralas to przepraszam nie chcialem nikogo obrażać. Chyba tez mam prawo do wlasnego zdania i gustu. Faktycznie troche brakuje mi tolerancji dla łudzkiej glupoty ale staram sie z tym walczyc bo niestety pelno jej na swiecie.
Wrrr i znowu to robisz
Ale zgadzam się co do tego, że masz prawo do własnego zdania i gustu. Byle byś nie uraził nikogo wyrażając go

franz napisał(a):Jesli ktos potrzebuje odetchnąć od własnego życia poprzez takie filmy i szuka miłości, przyjaźni, radości w tym rodzaju plytkiej rozrywki to ma duzy problem
Chwila, chwila... Przecież nikt nie szuka tam radości, miłości, czy przyjaźni, bo i jaki to miałoby sens? Chodzi o to, że w pośpiechu naszego życia nie znajdujemy dużo czasu na oddawanie się małym przyjemnościom, na pielęgnowanie miłości, czy przyjaźni [mam tu na myśli głównie przepracowanych dorosłych, nie młodzież]. Ludzie wychodząc ze spektaklu takiego 'Tylko mnie kochaj' wychodzą z uśmiechem na twarzy, bo mogli popatrzeć na uroczą, słodką [i tandetną, niestety] bajkę, na bezstresowe życie, na happy end i inne takie bajery
Jeśli ktoś czerpie w tym radość, czemu miałabym to krytykować? Smutne jest to, że ludzie mają takie szare życia, ale pewnie i mnie to kiedyś czeka...
fajnie sie czyta, ale mimo wszytsko moglibyście nie zbaczać z tematu // fieldy
Co się czepiasz
Przecież dyskutujemy o filmach, prawda? Więc w czym problem? 

a calkiem fajna dyskusja sie toczyla. No ale coż lepiej konczmy bo modzi nie spia i lepej ich nie draznic