Na jakiej pozycji zazwyczaj gracie ?? Ja kocham stać na bramce. Jak widać wolę bronić niż atakować. A jak jest z wami ??
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Ja najlepiej czuję się w roli pomocnika, choć poradziłbymm sobie też w roli napastnika lub obrońcy. Ale gram tylko amatorsko, więc rywale nie sa przeważnie zbyt wymagający...
Ojojoj.... jest tu ktoś, kto tak jak ja kocha pozycję bramkarza ??:D
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Mazurek rozumiem cię, zawsze stalem na gk Lecz teraz wole napadzior Jakoś tak wyszło, choć na każdej pozycji jestem ciota Taka prawda Lepszy ze mnie dj niż piłkarz Dlatego rozwijam się muzycznie ,a nie piłkarsko Wole być sławnym DJ niż słabym piłkarzem Ale dobrze mi z tym
Ojojoj.... jest tu ktoś, kto tak jak ja kocha pozycję bramkarza ??:D
JA kiedyś grałem na bramce ale tylko jak grałem z kumplami albo na SKS ale nawet dobrze mi szło. Teraz najczęściej gram w Obronie lub jako defensywny pomocnik bo nie jestem zbyt szybki
A ja trenuje w klubie od niedawna, co nie znaczy, że nie umiem grać.
Z bramką to jest tak, że jak chce to stanę i z zajebistymi efektami (teraz już gorzej), a jak gram na podwórku to tak jak każdy i tu i tam, atak, pomoc, obrona.
Thiago dzięki... nareszcie jakiś bramkarz :D:D
Już myślałem, że sami napastnicy tu są
jak sami to czemu Janas ma problem na tej pozycji?
ja Lubie grać defensywnego pomocnika i podawac piłeki jak Steven czasem mi wychodzi a czasem nie ale to kwestia treningu i formy z Moffem graMy w Sportingu Fałata mamy pare dyplomików za 1i 2 miejsce z 20 ale ze mną to jakies 5
Pozdrawaim całY Sporting i centrum treningowe "przed blocze"