Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

assurbanipal napisał(a):Mam pytanko, co to byl za turniej w Ameryce Srodkowej. Wiem, ze po karnych w finale Kostaryka pokonala Paname.
Kolejne pytanko dotyczace druzyn meksykanskich. Ktore z nich startuja w Copa Libertadores i Copa Sudamericana, a ktore w pucharach organizowanych przez Concacaf. Wydaje mi sie, ze te drugie rozgrywki kluby meksykanskie traktuja po macoszemu.

assurbanipal napisał(a):To oni ograli Colo Colo w finale Copa Sudamericana?

xeneize napisał(a):Co prawda to tylko piłka młodzieżowa do lat 17, ale przyznam że szczęka zdrowo mi opadła kiedy przeczytałem, że do finałów MŚ do lat 17, które odbędą się w sierpniu tego roku na boiskach Korei Płd. nie zakwalifikowała się drużyna obrońców tytułu mistrzowskiego - Meksyk. Informacja ta jest tym bardziej szokująca, że ze strefy Concacaf na mistrzostwa pojedzie aż 5 drużyn. Jeszcze bardziej szokujące jest to, że drużyna Meksyku została wyeliminowana przez zespół Haiti (oprócz tego na mistrzostwa pojedzie jeszcze Honduras oraz trzy inne zespoły).

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości