Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Ultras, mlody_
mlody_ napisał(a):Witam
Po 2 i pół miesięcznej przerwie, czas na moją najnowszą kompilację. Tym razem jest ona trochę inna niż wcześniejsze, ponieważ jest to pojedynek dwóch… bramkarzy, a dokładnie Victora Valdesa i Edwina van der Sara.
Ostatnio dużo mówiło się zwłaszcza o tym pierwszym, z powodu jego słabego występu w meczu Barcelony z Liverpoolem, ale też bardzo dobrego w ostatnim Gran Derby.
Filmik przedstawia z jednej strony utalentowanego Hiszpana, a z drugiej jest bardzo doświadczony Holender – Edwin van der Sar.
Kompilacja wykonana jest specjalnie dla EuroGoal Winter Compilation Competition 06/07 czyli kolejnego konkursu zorganizowanego przez stronę eurogoal.pl. ale i również dla stron fcbarca.com i devilpage.pl.
W filmiku znajdziecie fantastyczne interwencje, ale też zachowania tych bramkarzy.
Co trzeba podkreślić jest to moja pierwsza praca o bramkarzach, i według mnie ten filmik różni się od moich poprzednich prac, jest troszkę mniej efektów, ale za to pobawiłem się kolorami i mam nadzieję, że będziecie z tego zadowoleni.
Kompilacja zadedykowana jest tragicznie zmarłemu Pawłowi "ssilent" Cichańskiemu - redaktorowi serwisu o Manchesterze United - devilpage.pl
Życzę wysokich transferów i jak oglądniesz, napisz co sądzisz o mojej pracy.
Tytuł: Victor Valdes vs. Edwin van der Sar by mlody
Specjalnie dla: EuroGoal Winter Compilation Competition 06/07, fcbarca.com, devilpage.pl
Podziękowania dla: Ananth, CatrachoMillonario, Ev9912, fred54, ingvar2, KTN, manu182, Nene, Nielz, osex, Ozky., Pershing, Rendol, Richie, Soca Warrior 4 life!, UnitedRed
Długość: 5min25sek
Rozmiar: 40 MB
Muzyka: Lifehouse - Everything, 3 Doors Down - When I’m Gone
Linki:
Pobierz (ZShare) | Pobierz (RapidShare) | Pobierz (MyFreeFileHosting) | Pobierz (TurboUpload)

Paweuu napisał(a):Zna ktoś może jakieś linki do kompilacji z Alberto Gilardino
Ja znalazłem pełno 
Paweuu napisał(a):Zna ktoś może jakieś linki do kompilacji z Alberto Gilardino Question
Albo ogólnie z zawodnikami Milanu Question
Byłbym bardzo wdzięczny Wink

)

adamek napisał(a):mlody_ napisał(a):Hasło: skills
hmmm nie działa hasło

mlody_ napisał(a):Tutaj jest inny link :
http://vivafutbol.free.fr/Videos/The%20 ... 0Alarazboy).w mv

Powrót do Football videos + Mecze przez internet
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości