Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
adrenalina to jest to 
smitu napisał(a):a ja wam powiem ze najlepiej sie gra, jak sie obejmuje jakis wielki klub, jak Real Madryt, doprowadza go do bankructwa, wyprzedaja najlepszych, zostawiajac swoich ulubiencow, i na ich podstawie przez nastepne lata od nowa tworzy potege !!! to jest bajka, bo w kazdej chwili moze nas wywalic zarzad klubuadrenalina to jest to

mimek napisał(a):Ja juz sie kiedys wypowiadalem na ten temat i powtorze to jeszcze raz,ze gra klubem ktory ma duuuzo kasy to nie jest frajdaMichał7 napisał(a):Gram 2 sezon Realem Madryt. Oto moj sklad:
-------------------Casillias-----------------------
-Lahm---W.Samuel-----Woodgate---Jankulovski
-----------------Mascherano-----------------------
----D'allesandro--Van der Vaart--Diego-------
----------------Raul-------Robinho----------------
Rezerwowi:Drogba, Mavuba, Van Bommel, Kuijt, Seitaridis, Dede, Zidane Figo, Frau, Frei, Solari, Morientes, Cesar. Co myslicie o tym skladzku?????????Jak bys zbudowal taki sklad z jakiejs malo znanej druzyny to oddal bym ci poklon, ale jak grasz Realem, gdzie mozesz sobie kupowac kogo chcesz nie robi na mnie zadnego wrazenia
Pewnie nawet nie zmieniasz treningu i taktyki

smitu napisał(a):kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ?![]()

bellus napisał(a):smitu napisał(a):kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ?![]()
rotfl tylko 30 tysiecy rotfl
pograj sobie klubem pokroju Okęcia, Husqvarny czy innnych gdzie maja stadiony rzedu 1 tys a na mecze przychodzi jedna trzecia tego. Tam jest trudno cos osiagnac....
jasne ze gralem, i nie tylko w polsce a nawet w anglii i oczywisce bylo trudno, ale jak grasz Realem z tak mala kasa to mozesz po kazdym meczu wyleciec 

Zdobyles Lige mistrzow Lechem Poznan i HamburgiemMichał7 napisał(a): Gralem tez innymi druzynami np. hamburgiem, Lechem Poznan i wygrywalem nimi Lige mistrzow. A teraz zaczynam grac Lyonem. Jak uwazasz sie za tak wspanialego menadzera to podaj mi kilku pilkarzy ktorych mam sprowadzic do Lyonu. Pozdro.![]()
![]()

wlasnie o to mi chodzi, niech nam to udowodni ze wygral pokazujac jakies screenyjaget napisał(a):Właśnie to troche dziwne ....Wygrać LM Lechem chyba że zagrałeś na zasadzie "SAVE-LOAD"

Ale jakiego farta w czym?? Przeciez Ligi mistrzow nie wygrywa sie przypadkowo, ja w Championship managerze doszedlem do polfinalu ligi mistrzowPogonia Szczecin, jak ktos nie wierzy to bede mogl udowodnicsmitu napisał(a):hehe moze mial chlopak farta![]()

mimek napisał(a):Ale jakiego farta w czym?? Przeciez Ligi mistrzow nie wygrywa sie przypadkowo, ja w Championship managerze doszedlem do polfinalu ligi mistrzowPogonia Szczecin, jak ktos nie wierzy to bede mogl udowodnicsmitu napisał(a):hehe moze mial chlopak farta![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość