FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Toudinho N 09.01.2005 23:27

Nie sądze by Ronaldinho przeszedl do Blackburn takie gwiazdy jak Ronaldinho Torres Joaquin sa nie osiagalne dla takich klubów bynajmniej ja jak gralem klubem slabszymto gwiazdy były nieosiągalne mimo dużego budrzetu :twisted:
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez smitu N 09.01.2005 23:41

a ja wam powiem ze najlepiej sie gra, jak sie obejmuje jakis wielki klub, jak Real Madryt, doprowadza go do bankructwa, wyprzedaja najlepszych, zostawiajac swoich ulubiencow, i na ich podstawie przez nastepne lata od nowa tworzy potege !!! to jest bajka, bo w kazdej chwili moze nas wywalic zarzad klubu :P adrenalina to jest to :D
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Moff Pn 10.01.2005 3:16

smitu napisał(a):a ja wam powiem ze najlepiej sie gra, jak sie obejmuje jakis wielki klub, jak Real Madryt, doprowadza go do bankructwa, wyprzedaja najlepszych, zostawiajac swoich ulubiencow, i na ich podstawie przez nastepne lata od nowa tworzy potege !!! to jest bajka, bo w kazdej chwili moze nas wywalic zarzad klubu :P adrenalina to jest to :D

:lol: :lol:

Lepiej zacznij naprawdę od zera. Bez pieniędzy, bez piłkarzy, bez stadionu... Dosłownie od zera... 8) Chodzi mi o kluby z najniższych lig.

Stary Real ma kase, ma stadion, ma zawodników, ma kibiców itd... Tam sprzedasz gwiazdy no i w ciągu roku znowu zrobisz potęgę :roll:
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez smitu Pn 10.01.2005 13:05

no tak jak mowisz tez gralem, ale wierz mi taki wielki klub da sie doprowadzic do takiego upadku ze potrzeba duzo wiecej niz rok by wszystko odbudowac :P wcale nie jest latwo :)
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Moff Pn 10.01.2005 13:07

:roll:

Alesz masz akse, stadion, bazy treningowe, sztab szkoleniowy.. Stary to tylko kwestia czasu i odbudować można taki klub bez większego wysiłku...

:roll:
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez smitu Pn 10.01.2005 13:12

kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ? :D :roll:
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Michał7 Pn 10.01.2005 13:26

mimek napisał(a):
Michał7 napisał(a):Gram 2 sezon Realem Madryt. Oto moj sklad:

-------------------Casillias-----------------------

-Lahm---W.Samuel-----Woodgate---Jankulovski

-----------------Mascherano-----------------------

----D'allesandro--Van der Vaart--Diego-------

----------------Raul-------Robinho----------------

Rezerwowi:Drogba, Mavuba, Van Bommel, Kuijt, Seitaridis, Dede, Zidane Figo, Frau, Frei, Solari, Morientes, Cesar. Co myslicie o tym skladzku????????? :o
Ja juz sie kiedys wypowiadalem na ten temat i powtorze to jeszcze raz,ze gra klubem ktory ma duuuzo kasy to nie jest frajda :evil: Jak bys zbudowal taki sklad z jakiejs malo znanej druzyny to oddal bym ci poklon, ale jak grasz Realem, gdzie mozesz sobie kupowac kogo chcesz nie robi na mnie zadnego wrazenia :!: Pewnie nawet nie zmieniasz treningu i taktyki

Ja gram Realem bo go kocham. Gralem tez innymi druzynami np. hamburgiem, Lechem Poznan i wygrywalem nimi Lige mistrzow. A teraz zaczynam grac Lyonem. Jak uwazasz sie za tak wspanialego menadzera to podaj mi kilku pilkarzy ktorych mam sprowadzic do Lyonu. Pozdro. :wink: :cry: :cry:
Michał7
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez bellus Pn 10.01.2005 14:20

smitu napisał(a):kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ? :D :roll:

rotfl tylko 30 tysiecy rotfl

pograj sobie klubem pokroju Okęcia, Husqvarny czy innnych gdzie maja stadiony rzedu 1 tys a na mecze przychodzi jedna trzecia tego. Tam jest trudno cos osiagnac....
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez smitu Pn 10.01.2005 16:43

bellus napisał(a):
smitu napisał(a):kasa ? ponad 100 milionow dlugu, klub przejmuje komornik, sprzedaje zawodnikow bez mojej wiedzy, sztab szkoleniowy ? najlepsi z mojej stajni odchodze bo nie widza perspektyw na rozwoj, kibice ? jak nie bylo najlepszych zawodnikow to zamiast 75 tysiecy przychodzilo 30 w porywach wiec ... ? :D :roll:

rotfl tylko 30 tysiecy rotfl

pograj sobie klubem pokroju Okęcia, Husqvarny czy innnych gdzie maja stadiony rzedu 1 tys a na mecze przychodzi jedna trzecia tego. Tam jest trudno cos osiagnac....

widac ze nie kumacie czaczy, myslisz ze nie gralem taki cieniasami :P jasne ze gralem, i nie tylko w polsce a nawet w anglii i oczywisce bylo trudno, ale jak grasz Realem z tak mala kasa to mozesz po kazdym meczu wyleciec :P
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez mimek Pn 10.01.2005 16:45

Michał7 napisał(a): Gralem tez innymi druzynami np. hamburgiem, Lechem Poznan i wygrywalem nimi Lige mistrzow. A teraz zaczynam grac Lyonem. Jak uwazasz sie za tak wspanialego menadzera to podaj mi kilku pilkarzy ktorych mam sprowadzic do Lyonu. Pozdro. :wink: :cry: :cry:
Zdobyles Lige mistrzow Lechem Poznan i Hamburgiem :?: Naprawde bardzo ciekawe, chcialbym sie cos wiecej dowiedziec, bo jakos ci nie wierze. Kim grales(jakimi zawodnikami)?? i chetnie zobaczyl bym screeny z koncowym wynikiem finalu ligi mistrzow jak wygrywasz lechem, mysle ze wszyscy by chetnie zobaczyli, a co do pilkarzy to sam powinienes wiedziec skoro zrobiles takie potegi z lecha i hamburga, wiec czekam na screeny
FEYENOORD
Sterk in Rotterdam, Sterk in Nederland
Niets is sterker dan dat ene woord
FEYENOORD, MIJN FEYENOORD
mimek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez jaget Pn 10.01.2005 16:49

Właśnie to troche dziwne ....Wygrać LM Lechem chyba że zagrałeś na zasadzie "SAVE-LOAD"
Obrazek
Obrazek
jaget
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez mimek Pn 10.01.2005 17:01

jaget napisał(a):Właśnie to troche dziwne ....Wygrać LM Lechem chyba że zagrałeś na zasadzie "SAVE-LOAD"
wlasnie o to mi chodzi, niech nam to udowodni ze wygral pokazujac jakies screeny :!: bo jakos mu niewierze
FEYENOORD
mimek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez smitu Pn 10.01.2005 18:02

hehe moze mial chlopak farta 8) :wink:
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez mimek Pn 10.01.2005 19:02

smitu napisał(a):hehe moze mial chlopak farta 8) :wink:
Ale jakiego farta w czym?? Przeciez Ligi mistrzow nie wygrywa sie przypadkowo, ja w Championship managerze doszedlem do polfinalu ligi mistrzowPogonia Szczecin, jak ktos nie wierzy to bede mogl udowodnic
FEYENOORD
mimek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Qrczak Pn 10.01.2005 19:04

mimek napisał(a):
smitu napisał(a):hehe moze mial chlopak farta 8) :wink:
Ale jakiego farta w czym?? Przeciez Ligi mistrzow nie wygrywa sie przypadkowo, ja w Championship managerze doszedlem do polfinalu ligi mistrzowPogonia Szczecin, jak ktos nie wierzy to bede mogl udowodnic

No to udowodnij :!: :D :P :wink:
Qrczak
Rezerwowy
Rezerwowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park