Pozdro dla wszystkich.......
Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Mazurek napisał(a):No ja dostałem się na tą stronkę jeszcze przed startem serwisu. W pewnym stopniu pomagałem tworzyć ten serwis przed startem, ale niestety braki czasowe zmusiły mnie do odejścia z redakcji. Zdecydowałem się jedynie moderatorem an forum zostać. A skąd wiedziałem, że ciś takiego jak pilka.pl w ogóle będzie istnieć ? Po prostu trafiłem na wiadomość zostawiona przez jednego z administratorów na pewnym forum. Treść zachęcała do podjęcia współpracy przy tworzeniu serwisu poświęconego piłce nożnej, no więc się zgłosiłem. Byłem 45 osobą na stronce...
4osobą na stronce 

Miquś napisał(a):Ja trafiłem z nudzenia. Zobaczyłem banner pilka.pl, powiedzialem"zobaczymy, co to jest...". I tak zostało aż do teraz.
Niedozwolone jest logowanie się tej samej osoby pod różnymi nickami oraz/lub z użyciem fałszywych adresów e-mail. Takie logowania będą usuwane niezwłocznie po ich wykryciu przez Administratorów Forum. W szczególności niedozwolone jest logowanie się pod innym nickiem w celu ominięcia udzielonego bana (zakazu dostępu do Forum). W takiej sytuacji "sztucznie" stworzony nowy użytkownik zostanie usunięty z Forum, a ban użytkownika "podstawowego" zostanie przedłużony o co najmniej tydzień.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości