Moderatorzy - ocena pracy

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%

Liczba głosów : 244

Postprzez DORIAN Wt 11.01.2005 23:35

Mala wazelinka nigdy nikomu nie zaszkodzila :lol:
smitu napisał(a):a jezeli chodzi o Doriana to by sie chyba nadawal

Bardzo sie ciesze ze tak uwazasz :roll:
Sangue e oro č la bandiera
che noi porteremo per l'Italia intera
siamo gli ultras e la Roma siamo noi
DORIAN
Pieniacz

Postprzez Moff Wt 11.01.2005 23:41

Tomusmc napisał(a):Moff a za co ma dostać ostrzeżenie? chce być miły i tyle :)

Być miłym ,a "włazić w d|_|pe" to wielka różnica :roll:
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Handsome Boy Śr 12.01.2005 1:44

dorian, nie za bardzo chcesz??!!
Handsome Boy

Postprzez herdek Cz 13.01.2005 9:05

Ja zagosowałem na Bardzo Dobrą. Do ideału trochę wam brakuje...ale może za rok bedziecie najlepszą stroną? kto wie !
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez rebuzz Pt 14.01.2005 0:13

SKANDAL !!

Juz drugi raz !! JAKIS MODERATOR zmienil juz drugi raz nazwe tematu zeby zrobic na zlosc !! otoz w dziale bundesliga zrobilem topic "borussia dortmund (zbiorczy) " ... wchodze za pare dni, i patrze pisze "borrusia" ... mysle .."o boshe niemozliwe ze takie glupoty napisalem w nazwie topiku" ... no ale dobra poprawilem i zostawilem sprawe.... a dzisiaj wchodzei patrze i znowu jest zmienione na "borrusia" ...... ... ktos sobie jawnie KPI !! i to NAPEWNO JEST KTOŚ z 10 moderatorow !! ŻĄDAM wyjaśnien !! puki cos "oskarżam" wszystkich "moderatorow" !! BO TEN CO TAK ZROBIL JEST PO PROSTU DEBILEM !! inaczej nie nazwe tak prymitywnego osobnika !! jezeli sprawa sie nie wyjasni to chyba mnie juz tu nie zobaczycie bo taki sposob prowadzenia forum to dziecinada. .. mam dosyc ciaglego urzekania sie, a jak jeszcze jakis debil co sobie pozwala na takie zagrania to juz jest przesada ..... jeszcze raz powtarzam nie prosze tylko żądam wyjasnien !!
BORUSSIA DORTMUND - PONAD 50 tysięcy karnetów sprzedanych na sezon 2007/2008 ! który klub jeszcze sie może tym pochwalić ? !
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez sirtomaszo Pt 14.01.2005 11:10

Ja też uważam że moderatorzy mają za dużo władzy :twisted:
Ale żeby robić taką afere....
Ale częsciowo też masz rację...
Ja też bym chciał aby tematy użytkowników tego forum nie zostały zmieniane....
Pozdro all
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez rebuzz Pt 14.01.2005 11:25

sirtomaszo napisał(a):Ale żeby robić taką afere....
l

ktos jawnie nie dosyc ze nie szanuje userow to jeszcze nimi pogardza ! Przesadzil ten koles co to zmienil ! Jestem tylko ciekawy kto z "Zarzadzania" sie wypowie .... bo narazie cos mody nie zabieraja glosu ... a administracja napewno w tej sprawie nic nie zrobi ... ( no bo jak maja wykryc tego delikwenta ) no chyba ze sam sie przyzna .. w co watpie ...no ale tu jest wina adminow .. ewentulnie wina zlego glosowania .. .bo jak dopuszczac takie "osoby" do moderowania forum to juz lekka przesada .. o czym swiadcza temu podobne czyny .. i ciagle skargi na nich ... a administratorzy jak nic nie zrobili w tej sprawie dotychczasz to ciekawe co teraz zrobia ......

czekam na zabranie glosu kogos odpowiedzialnego ktory powie co dalej robia z ta sprawa i ogolnie z sprawa modow ... wrrrr ....

ps. nigdy sie nie spotkalem z podobna błazendą na innyc forach .... ( a na "paru" jestem dosyc czesto ... )
BORUSSIA DORTMUND - PONAD 50 tysięcy karnetów sprzedanych na sezon 2007/2008 ! który klub jeszcze sie może tym pochwalić ? !
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez sirtomaszo Pt 14.01.2005 12:40

Panie rebuuz spoko bedzie trzeba to sie odezwą. A do szkoły to chyba trzeba chodzić nie?
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Pawel Pt 14.01.2005 13:05

rebuzz napisał(a):SKANDAL !!

Juz drugi raz !! JAKIS MODERATOR zmienil juz drugi raz nazwe tematu zeby zrobic na zlosc !! otoz w dziale bundesliga zrobilem topic "borussia dortmund (zbiorczy) " ... wchodze za pare dni, i patrze pisze "borrusia" ... mysle .."o boshe niemozliwe ze takie glupoty napisalem w nazwie topiku" ... no ale dobra poprawilem i zostawilem sprawe.... a dzisiaj wchodzei patrze i znowu jest zmienione na "borrusia" ...... ... ktos sobie jawnie KPI !! i to NAPEWNO JEST KTOŚ z 10 moderatorow !! ŻĄDAM wyjaśnien !! puki cos "oskarżam" wszystkich "moderatorow" !! BO TEN CO TAK ZROBIL JEST PO PROSTU DEBILEM !! inaczej nie nazwe tak prymitywnego osobnika !! jezeli sprawa sie nie wyjasni to chyba mnie juz tu nie zobaczycie bo taki sposob prowadzenia forum to dziecinada. .. mam dosyc ciaglego urzekania sie, a jak jeszcze jakis debil co sobie pozwala na takie zagrania to juz jest przesada ..... jeszcze raz powtarzam nie prosze tylko żądam wyjasnien !!

szczerze mowiąc to nic mi o tym nie wiadomo i nawet tego nie widzialem
dopiero sie dowiedziałem
Pawel
Moderator
Moderator

Postprzez rebuzz Pt 14.01.2005 13:53

tomusmc prywatna wiadomosc napisał(a):Ja zmieniłem nazwe tematu na Borussia Dortmund (zbiorczy). Nie rozumiem tylko o co chodzi? pomyslalem, ze dziwnie wygląda napis !!BORUSSIA DORTMUND!! no i zmieniłem. Jesli przekreciłem nazwe to przepraszam moja wina. Pozdrawiam.

p.s. zmieniłem to po raz pierwszy

spoko , do ciebie nigdy nic nie mialem niestety zrobiles bardzo wyrazne bledy i juz w przyszlosci nie bierz sie za zmiane takich tematow ( z BVB zwiazanych po przekreciles calkowicie nazwe )

jednak mam zastrzezenie .. skoro "pomyslales" ze to dziwnie wyglada .. no sorry ale co z tego ? ja sobie dalem taki temat i taki powinien zostac ... bez sensu .... topic powinien wrocic do starej nazwy .. i go znowu edytuje ...

Niestety to nie wyjasnia sprawy ... bo ktos zmienil ten topic drugi raz !o czym pisalem wyzej w poscie ... i nie wiem kto ... tomusmc kiedy zmieniales nazwe topiku ? moze wczoraj wieczorem ? jezeli tak to zmieniles jako "drugi" ... bo ja jak pisalem wyzej poprawialem te nazwe po kims kto pare dni temu zrobil podobny "przekret" ehh szkoda gadac....
tomusmc prywatna wiadomosc napisał(a):A wlasnie. Debilem nie jestem wiec jak mozesz to zmien to na cos łagodniejszego bo inaczej ja to zrobie!

hmm i tu mi rece opadaja ... "debilem" nazwalem moderatora ktory zmienil jak podejrzewalem dwukrotnie nazwe topiku ! jednak jak sie okazalo jest was dwoch ... :/ tylko ze jeden chyba to zrobil specjalnie .. bo tomusmc pisze ze "pomyslam ze dziwnie wyglada napis " :/ .... no niech ci bedzie .. .. .ale ten pierwszy mod co zmienil nazwe topiku ciekawe czym sie kierowal ? czyzby tez "pomyslal" ? ehh....

ps. nazwe topiku zmienilem na pierwotna i jak sie komus nie podoba napis to niech tam nie wchodzi .. nazwa topiku nie lamie regulaminu .. a jak komu nie odpowiada taka forma to tymbardziej niech wykorzustuje swoich praw moderatora i zostawi ten topic ( i inne ) w spokoju !
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez dzidzius Pt 14.01.2005 14:06

Rebuzz, sprawa jest w trakcie wyjaśniania. Zobaczymy co uda się dowiedzieć. Mam jednak pewne ale - czy Tomusmc wyraził zgodę na publikacje prywatnej korespondencji?
dzidzius
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez rebuzz Pt 14.01.2005 23:17

dzidzius napisał(a):Rebuzz, sprawa jest w trakcie wyjaśniania.

ciekawe czy nastapi jakis postep :)

dzidzius napisał(a):Mam jednak pewne ale - czy Tomusmc wyraził zgodę na publikacje prywatnej korespondencji?

nie wiem, pytalem kto "to" zrobil na ogolnym dostalem odpowiedz na priv, ale dalem ja na ogolny bo po co zalatwiac sprawy "za plecami". Zreszta mi tu akurat daleko od tlumaczenia, bo tu powinien sie tlumaczyc ktos inny .. kto ? - "sprawa w trakcie wyjasniania" ...... mam szczera nadzieje ze sie wyjasni.......... :roll:
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez dzidzius So 15.01.2005 0:25

Chciałbym sam ażeby się wyjaśniła ale na pewno wiesz, że akurat od strony technicznej nie jestem w stanie dojść do tego kto to akurat zrobił. Natomiast sytuacji prowadzi mnie do pewnych przemyśleń, które już jednak zachowam dla siebie.
dzidzius
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez DORIAN So 15.01.2005 19:35

zawdi napisał(a):dorian, nie za bardzo chcesz??!!

Nie rozumiem Twojego pytania :?
che noi porteremo per l'Italia intera
siamo gli ultras e la Roma siamo noi
DORIAN
Pieniacz

Postprzez Kotek So 15.01.2005 19:36

DORIAN napisał(a):
zawdi napisał(a):dorian, nie za bardzo chcesz??!!

Nie rozumiem Twojego pytania :?

Czy chcesz być moderatorem?

A w oryginale: Czy nie bardzo chcesz być moderatorem?

Napisz po prostu czy chcesz nim być :wink:
Obrazek
www.ajax.anv.pl
Najlepsza strona o Ajaksie!
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Wracając Do Meritum