F.C. Barcelona (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Handsome Boy Wt 11.01.2005 19:00

przegrali, ok. kazdy kto ogladal ten widzial ze nawet zasluzenie. widac ze barca troche spuchla. ale: kibice realu (co zrozumiale ze sie ciesza) nie powinni byc zbyt pewni siebie, dwa ostatnie zwyciestwa to czyste szcescie i lepiej grac jeszce nie zaczeli, a do barcy dalej troche brakuje (i w PD i w grze). co do dwumeczu z chelsea, to tez sa troche spuchnieci, nie graja w tym samym stylu co nie tak dawno temu. tak wiec to ze barca gra troche gorzej niz wczesniej nie znaczy ze przegra z anglikami, poniewaz oni tez graja teraz gorzej. kibice realu wogule nie powinni zglaszac takich uwag, bo tak jak barca ma z chelsea porownywalne szanse (ja uwazam ze wieksze ale juz o tym pisalem w innym temacie), tak real z juve... smiem watpic. mozna sie oczywiscie pocieszac: moze oni (tzn. barca) tez odpadna. ok, pocieszajcie sie, to tylko swiadczy o tym ze nie jestescie slepi i widzicie jak gra real (mimo ostatnich 6 ptk.), co nie moze napawac nadzieja.

pozdro.
Handsome Boy

Postprzez smitu Wt 11.01.2005 19:09

no w koncu z ciebie troche wlasnie tej pewnosci opadlo :P hmmm i ja na pewno widze jeszcze nie najlepsza gre Realu ale wierze w lepsze czasy :)

ale tak szczerze nasze spekulacje sa bez celowe jak bedzie, lepiej komentujmy to jak jest teraz :P
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Handsome Boy Wt 11.01.2005 19:17

pewnosci nie stracilem po prostu zauwazylem, jak kazdy, ze barca gra teraz troche gorzej co nie znaczy ze nie jest nadal druzyna ktora gra najlepiej w lidze. bo wszyscy potencjalni rywale maja w tym sezonie zalamanie. a co do LM, jestem tak samo pewny jak zaraz po losowaniu (oczywiscie bylbym glupkie gdybym uwazal ze chelsea nie ma zadnych szans, ale mysle ze barca jest faworytem i ma wieksze szanse), chelsea tez nie gra ostatnio olsniewajaco. jak bedzie zobaczymy. a co do aktualnych wydarzen, to z gra wszystko po staremu (tylko barca ciutek gorzej, a real dalej swoje gra), tylko z punktami na odwrot, ale jak wspominalem na dluzsza mete wygrywa ten kto gra lepiej.

pozdro
Handsome Boy

Postprzez herdek Cz 13.01.2005 8:57

Teraz mecz z Realem Sociedad. Wydaje mi się, że będzie trudno...W Barcelonie nie zagra Deco, a zastąpi go Iniesta. Dobrze, że wraca Gio i Belletti. Typuję 2-1 dla Nas !
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez luk1208 Cz 13.01.2005 11:04

szkoda, że Deco nie zagra :( ale Iniesta powinien go zastapić :lol: mam nadzieje, że wygrają i utrzymają przewage lidze :lol:
Visca el Barca
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez ziaro Cz 13.01.2005 12:48

szczerze mowiac nie umiem sie juz doczekac tego meczu :) mysle ze bedzie bardzo ciekawy i wygra druzyna lepsza, (lepsza nie znaczy od razu Barcelona) bo co niektorzy tak pewnie od poczatku pomysla
Obrazek
ziaro
Skład B
Skład B

Postprzez slawinho Cz 13.01.2005 15:29

Dlaczego Rijkaard ustawia stale Ronaldinho na lewym skrzydle :?: Według mnie jest to przyczyna słabszej gry Ronniego ktorego miejsce jest w środku za napastnikami tak grał w tamtym sezonie i był najlepszy.
Mam też nadzieje że powróci z wypożyczenia Riquelme dla mnie najlepszy rozgrywający świata.
Nie poznaje też Deco ,ktory w Porto był nazywany Maradoną a tu w Barcelonie gra bez finezji bardziej jak defensywny pomocnik od czarnej roboty.
slawinho
Skład B
Skład B

Postprzez smitu Cz 13.01.2005 15:38

slawinho napisał(a):Dlaczego Rijkaard ustawia stale Ronaldinho na lewym skrzydle :?: Według mnie jest to przyczyna słabszej gry Ronniego ktorego miejsce jest w środku za napastnikami tak grał w tamtym sezonie i był najlepszy.
Mam też nadzieje że powróci z wypożyczenia Riquelme dla mnie najlepszy rozgrywający świata.
Nie poznaje też Deco ,ktory w Porto był nazywany Maradoną a tu w Barcelonie gra bez finezji bardziej jak defensywny pomocnik od czarnej roboty.

Ronaldinho jest ustawiany jakos jeden z trzech srodkowych pomocnikow badz tez jako jeden z bocznych napadziorow, wiec gra na bardzo podobnej pozycji jak w zeszlym sezonie, z reszta gra rownie dobrze, tyle ze teraz mozliwe ze jeszcze nie jest w swojej najlepszej dyspozycji bo dlugo mial kontuzje, co prawda gral ale kontuzja byla, Riquelme, moze wroci ale pewnie zostanie sprzedany bo Laporta sie na nim nie pozna zbytnio :( Deco ? w barcie ma inna role niz w porto i rownie genialnie sie z niej wywiazuje, robi to co do niego nalerzy :D i robi to bardzo dobrze
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Handsome Boy Cz 13.01.2005 15:50

ronaldinho gra na lewej pomocy (ataku), bo nie ma innego zawodnika, ktory moglby tam grac(przyczyny slabszej gry bym tam nie upatrywal, bo ma tam duzo swobody i czesto schodzi do srodka). wymog grania trzema napastnikami (swoch na skrzydlach) spowodowany jest tym ze w klubie jest tylko jeden striker.

tez chcialbym powrotu riquelme. wypozyczony byl za van gaala, u rijkaarda by nie byl tak skrepowany. giulty sobie nie radzi, ale zobaczymy do konca sezonu i argentynczyk moglby grac na prawym skrzydle (przy tej taktyce, oczywiscie moze sie zmienic w zaleznosci od kadry).

co do deco sie nie zgodze, uwazam ze gra dobrze, niegorzej niz w porto. na dm by sobie nie poradzil, za maly jest, a jedena rzecz ktora cie mogla sklonic do takiego pogladu jest to, ze czesto rozgrywa pilke miedzy obrona a druga linia (barcelona zawsze tak grala)

peace
Handsome Boy

Postprzez Matys90 Cz 13.01.2005 22:07

Chciałbym żeby Baskowie ukradli punkty Barcelonie(chociaż 2) ale tak sądząc to mało prawdopodobne bo w tym sezonie zawsze udawało im się podnieść po porażce... no ale wierze w Real Sociedad :wink: ...
Matys90
Skład B
Skład B

Postprzez Anka Cz 13.01.2005 22:45

Szkoda straty punktów, ale wierzę w Barcę i w to, że wygra z Realem Sociedad. Wkurza mnie ostatnio to, że Laporta nikogo nie sprowadza, tylko wszystkie pogłoski dementuje... :wink:
Anka
One I Love

Postprzez ziaro Cz 13.01.2005 23:58

Matys90 no przynajmniej tutaj mozemy sie zgodzic :)
Obrazek
ziaro
Skład B
Skład B

Postprzez luk1208 Pt 14.01.2005 11:09

Anka napisał(a):Szkoda straty punktów, ale wierzę w Barcę i w to, że wygra z Realem Sociedad. Wkurza mnie ostatnio to, że Laporta nikogo nie sprowadza, tylko wszystkie pogłoski dementuje... :wink:

nie denerwuj sie tak :lol: napewno kogoś sprowadza o to niedługo :!: przecież nie wezma pierwszego leprzego gracza, musi to być odpowieni piłkarz :lol:
Visca el Barca
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Jesus;p Pt 14.01.2005 16:24

luk1208 napisał(a):
Anka napisał(a):Szkoda straty punktów, ale wierzę w Barcę i w to, że wygra z Realem Sociedad. Wkurza mnie ostatnio to, że Laporta nikogo nie sprowadza, tylko wszystkie pogłoski dementuje... :wink:

nie denerwuj sie tak :lol: napewno kogoś sprowadza o to niedługo :!: przecież nie wezma pierwszego leprzego gracza, musi to być odpowieni piłkarz :lol:
Visca el Barca

Zgadzam sie z lukiem...Mysle ze nie powinnismy sie az tak denerwowac...Barca przegrala jeden mecz i juz wielka zadyma...To tylko potkniecie w meczu z villarealem....Rozumiem gdyby przegrali kilka meczow z rzedu ale nic takiego jak widac nie ma jeszcze miejsca... Jestem pewien ze Barca sobie juz poradzi w najblizszym meczu nawet bez wzmocnien...
Jesus;p
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez sirtomaszo Pt 14.01.2005 17:18

Właśnie luz. Trochę luzu nikomu nie zaszkodzi. Jeżeli moja ukochana drużyna by przegrała to nic by się nie stało. Na serio mówie.
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania