Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
hmmm i ja na pewno widze jeszcze nie najlepsza gre Realu ale wierze w lepsze czasy 

slawinho napisał(a):Dlaczego Rijkaard ustawia stale Ronaldinho na lewym skrzydleWedług mnie jest to przyczyna słabszej gry Ronniego ktorego miejsce jest w środku za napastnikami tak grał w tamtym sezonie i był najlepszy.
Mam też nadzieje że powróci z wypożyczenia Riquelme dla mnie najlepszy rozgrywający świata.
Nie poznaje też Deco ,ktory w Porto był nazywany Maradoną a tu w Barcelonie gra bez finezji bardziej jak defensywny pomocnik od czarnej roboty.

Anka napisał(a):Szkoda straty punktów, ale wierzę w Barcę i w to, że wygra z Realem Sociedad. Wkurza mnie ostatnio to, że Laporta nikogo nie sprowadza, tylko wszystkie pogłoski dementuje...

luk1208 napisał(a):Anka napisał(a):Szkoda straty punktów, ale wierzę w Barcę i w to, że wygra z Realem Sociedad. Wkurza mnie ostatnio to, że Laporta nikogo nie sprowadza, tylko wszystkie pogłoski dementuje...
nie denerwuj sie taknapewno kogoś sprowadza o to niedługo
przecież nie wezma pierwszego leprzego gracza, musi to być odpowieni piłkarz
![]()
Visca el Barca

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość