Ultimatum Bourne'a
na koniec filmu, tłumacz dodał od siebie tekst
Koniec najlepszej filmowej serii szpiegowskiej jaka kiedykolwiek powstała.
Jeśli film wam się podobałn to idźcie na niego do kin we wrześniu.
Podziękujecie w ten sposób jego twórcom za ich świetną robotę.
i nie sposób się nie zgodzić.
Tożsamosć oglądałem kiedyś tam na dwójce w TV, Krucjate niedawno ściągnąłem, obie częśći naprawdę mi się podobały, były wciągające, widowiskowe i naprawdę fajnie zrobione. To co pokazała mi trzecia część filmu to jednak zupełnie inna bajka. Film niemal perfekcyjny, kapitalnie zmontowany, świetne sceny walk, akcja non stop, elementy zaskoczenia po prostu niesamowite. Jeden z najlepszych filmów tego typu jakie widziałem, w sumie nie dziwie się ocenie na IMDB. Według niej, jest to najlepszy jak do tej pory film tego roku

.
Nie czytałem serii książek Ludluma, co mam zamiar nadrobic, aczkolwiek słyszałem, ze wielu którzy czytali książke, filmem sie zawiedli. Ja sobie tego nie wyobrażam jednak

Bo film jest wspaniały.
Matt Damon to jeden z moich ulubionych aktorów i choć nie bardzo pasuje mi do niego rola maszyny do zabijania z ogromnym mozgiem, to jak najbardziej pasuje mi ta druga rola, w ktorej poszukuje prawdy o sobie.
Ogólnie wszyscy ktorzy ogladali poprzednie czesci, po tej beda usatysfakcjonowani ponad miare. Do kina koniecznie isc
9,5/10