Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel
Feniks napisał(a):Poza tym równie niewidoczny jak reklama Hondy na przyboiskowych bandach.
Feniks napisał(a):Czuję się tak przygnębiony jak miejsce polskiej ligi na livescore.com .
Feniks napisał(a):niczym Conan Barbarzyńca równający z ziemią Hyperboree.
Feniks napisał(a):za sumę równoważną siedmiu bojowych samolotów F-16 z pełnym uposażeniem i to za czasów ich świetności w latach .90 .
Feniks napisał(a):a Zambrotta mimo, że klimaty kwitnącej wiśni i sake mu nie odpowiadają nigdy nie schodzi poniżej pewnego poziomu.
Feniks napisał(a):chciałby podziwiać gwiazdozbiór Wielkiej Niedźwiedzicy może najzwyczajniej w świecie z paczką popcornu i obślizgłym hot-dogiem w ręku udać sie na stadion Barcelony. Co prawda Ronaldinho to nie Dubhe, ale nie można powiedzieć, że świeci choć odrobinę ciemniej.
Feniks napisał(a):Mimo, że nazwanie Franka Rijkaarda szkoleniowcem jest porównywalne do upierania się, że projektanci Fiata Multipli byli trzeźwi,
Feniks napisał(a):Rijkaard po prostu nie jest wstanie zrobić z Wielkiej Niedźwiedzicy purchawki chropowatej.
Feniks napisał(a):Wynik El Clásico również jest przesądzony, o ile Mijatovic nie kupi kolejnego Audi żonie sędziego wyznaczonego na tenże mecz.

Bruno Banani napisał(a):tylko dlatego, że chcę sprawić radość snipp'owi. w szkole zabierali mu kanapki
kaczy napisał(a):
Tak to wyglądało do tej pory i dlatego Ruud strzelał o tyle wiecej bramek niz by strzelał gdyby miało być tak : (czyli tak jak będzie)
Wbrew tylu postą , tylko oto mi chodzi

Krzysztof Jarzyna w temacie 'opisy gadu gadu' napisał(a):karolus25-95 nie wiem czy zauwazyles, ale ostatnio wypowiadasz sie dosc specyficznie w dosc specyficznych tematach.
Wezmy dla przykladu ten post. Zostal on napisany w temacie, gdzie ostatnie posty sa autorstwa moderatorow, Tomachosa i ludzi z negatywnymi rangami. Zadna z powyzszych funkcji nie przynosi chluby, ale biorac pod uwage, ze mozesz sie upodobnic do swoich przedmowcow nalezaloby przejsc przez tzw. negatywna selekcje. Idzmy od gory - moderator Ci nie grozi na cale szczescie, bycie Tomachosem raczej tez nie, chociaz to juz nie do konca znajduje sie w mojej mocy, ale ustalmy hipotetycznie, ze Tomachosem nie bedziesz. Zostaje ranga negatywna, ktora jest jak najbardziej w Twoim zasiegu i byc moze nawet (wszystko na to wskazuje) niedlugo staniesz sie dumny posiadaczem tejze. Gwoli scislosci dodam, ze owa ranga negatywna oprocz trwalych zmian w psychice jest swoistym katalizatorem dla reakcji znanej szerzej pod tytulem "Otrzymanie bana na pilka.pl". Wiec w razie przyznania Ci rangi negatywnej (co zwizualizuje sie poprzez umieszczenie pseudozabawnego aczkolwiek uszczypliwego napisu pod Twoim nickiem) mozesz czuc sie zagrozony, gdyz dalszy brak postepu, ewentualnie dalsze wypowiadanie sie na poziomie pudelka zapalek moze skonczyc sie pozegnaniem z nami.
Mam nadzieje, ze zrozumiales, staralem sie zwiezle wytlumaczyc. Jezeli nie zrozumiales wszelkie pytania kieruj na PW do moderatora "Mentor", ktory jak sama nazwa wskazuje odnajduje perwersyjna przyjemnosc w byciu forumowym mentorem dla zagubionych, poczatkujacych userow.
Dziekuje.

Krzysztof Jarzyna napisał(a):Bent to rzeczywiscie komandos - ani go nie widac ani nie slychac na boisku

Użytkownicy przeglądający to forum: Alexa [Bot] i 0 gości