["Timbaland Presents: Shock Value"]Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Jak dla mnie zbyt duża i zupełnie niepotrzebna odmiana.
Ba! pod szyldem 'Minutes to Midnight' krążyła również składanka piosenek Tribal Ink oraz Grey Daze (była grupa Chestera). Ta pierwsza wywarła na mnie zajebiście super-świetne wrażenie i ściągnąłem sobie płytkę z 2003 roku Surrounded by Freaks
Płytka trafiła do mnie na kilka dni przed Minutes to Midnight i wg. mnie bije najnowsze dzieło LP na głowę (nie besztajcie mnie za to, ale prawda jest taka, że LP zawiedli). Trochę dziwne porównanie, bo płyta TI jest o 4 latka starsza, ale trafiła do mnie dopiero teraz
Grają trochę na styl LP właśnie (niektóre kawałki, część mniej doświadczonych fanów słuchała nawet ich piosenek myśląc, że to nowa płyta LP
Grupa założona przez dwóch byłych członków legendarnego Helloween
I to widać
Genialny wokal Jorna Lande zwala z nóg, a refreny niemal każdego kawałka nucę sobie w drodze na uczelnie
Nie będę tu wyróżniał żadnego utworu, bo wszystkie są warte uwagi. Głosem Jorna możemy się również delektować na drugiej płycie Aeronautics, która po świetnym Masterplanie nieco zawiodła mnie osobiście. Jorn jednak nie jest już wokalistą Masterplanu
Próbka możliwości:

) The Strokes (Someday, You Live Only Once czy nawet Last Night), czasami nawet Yeah Yeah Yeahs (wokalistka ma polskie korzenie. Bodajże ojciec jest Polakiem, matka Koreanką, a ona sama jest Uesanką), a z polskich zespołów to Dżem.

Berele Lewartow napisał(a):A to jest temat 'skopiuj trackliste'?

Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości