Arsenal FC (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Arsenal w tym sezonie

Wygra potrójną koronę :)
7
5%
Wygra choć jedno trofeum
49
33%
Same shit, different season ...
94
63%

Liczba głosów : 150

Postprzez ddworakk Śr 22.08.2007 9:30

Hehehe fajny filmik usmialem sie heheh! Nie ma to co Lehman :D co za typ! :) co do odpychania si ena boisku to tak tylko Lehmana oskarzajcie (niektorzy) bo pilka to czysty sport i tylko jeden Lehman ma chamskie zagrywki!
"Once you're a Gooner, you will always be a Gooner!"
Thierry Henry
ddworakk
Skład B
Skład B

Postprzez Sir Keano Śr 22.08.2007 10:06

Boże co "za typ!" Po co się ciskasz? Dyskusja była o Lehmanie tymczasowo. Wiadomo że , od groma piłkarzy ma wiele chamskich zagrywek (TOTTI rulez).

Tymczasem już niedługo bo w sobotę The Gunners zmierzą się z Manchesterem City. Zapowiada się pasjonujące widowisko. Będzie to ciężki mecz dla obu ekip aczkolwiek myślę że, Wenger utrze nosa Erikksonowi.
Piłkarze City po zwycięstwie nad United czują się na pewno bardzo mocni co defacto może ich zgubić podczas potyczki z Arsenalem. A Arsenal będzie chciał wrócić na właściwy tor po ostatnim remisie z Blackburn Rovers.
(jak koś będzie wiedział gdzie można oglądać spotkanie >PW)
Gloory Gloory MAN UNITED!!
Sir Keano
Skład B
Skład B

Postprzez Tomachos Śr 22.08.2007 12:00

dworek napisał(a):Wenger powiedizal ze labo nie znalazl albo jest za drogi wiec moze Boruca znalazl a poprostu jest za drogi!

Tłumacz wytłumacz :lol:
Tomachos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez DJ Spox :) Śr 22.08.2007 12:05

Cześć.

Jak myślicie, kiedy zadebiutuje nasz polski bramkarz, Łukasz Fabiański?

Pozdrawiam
.Matey.
DJ Spox :)
Trampkarz
Trampkarz

Postprzez Giggsy King Śr 22.08.2007 12:10

.Matey. napisał(a):Jak myślicie, kiedy zadebiutuje nasz polski bramkarz, Łukasz Fabiański?
Obstawiam 07.09.2014.
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez Duch Śr 22.08.2007 15:50

.Matey. napisał(a):Jak myślicie, kiedy zadebiutuje nasz polski bramkarz, Łukasz Fabiański?

Poczytaj w przepowiedniach Nostradamusa, tam powinno coś być na ten temat :roll: Ludzie nie róbnie syfu w temacie.

Widziałem wasze spory na temat tego kto jest lepszy Boruc czy Almunia i w całej rozciągłości jestem za Hiszpanem. Almunia jest od lat w Arsenalu i jeśli ktoś miałby wskoczyć na miejsce Jensa (co za niedługo pewnie nastąpi) to właśnie on.

Boruc jest dobrym bramkarzem, ale jakoś nie widzę go w bramce Kanonierów. Jeśli faktycznie Wenger miał go na celowniku to Artur grałby już dawno na Emirates. Na moment obecny nie ma tematu. Mamy w składzie dwóch Polaków i nie widzę potrzeby, żeby starać się o trzeciego, który kosztowałby kilka dobrych milionów.
Obrazek
Duch
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez ddworakk Śr 22.08.2007 19:12

A ja chce Boruca! Moim zdaniem to bramkarzlepszy niz Almunia! I nie mowmy znowu o doswiadczeniu Almuni gdyz jego doswiadczenie opiera sie na siedzeniu na lawce rezerwowych! Nie widze roznicy miedzy van der Sarem, Dida czy Borucem! Nie uwazam go za slabszego bramkarza, mysle ze jest dobrym specjalista nie patzrac na jego narodowosc! A co do Almuni to i tak Lehman dalej bedize stal w bramce Kanonierow do konca sezonu nie wierze w to ze Boss go posadiz na lawie chyba ze jeszcze ze 2 bledy mu ise takie przytrafia (nie daj Boze). Co do meczu z City to napewno bedize to ciezka przeprawa ale my nie mamy sie czego bac mamy swietna druzyne ktora mysle wyjdize bardoz skoncentrowana w sobote bo rowniez zdaja sobie doskonale sprawe z klasy przeciwnika!
Thierry Henry
ddworakk
Skład B
Skład B

Postprzez Akarin Śr 22.08.2007 20:13

ddworakk napisał(a):Nie widze roznicy miedzy van der Sarem, Dida czy Borucem!

:o pokazałeś, że nawet najlepsze argumenty Cie nie przekonają. Jeśli stawiasz Boruca w jednym rzędzie z Edwinem to naprawdę ciężko będzie Ci wytłumaczyć, że Boruc jest słabszym bramkarzem od Holendra i Brazylijczyka. Może Artur jest lepszy od Kahna?
Obrazek

Luca Toni \o/
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Postprzez rkoeman Śr 22.08.2007 20:29

dzisiaj boruc dal kolejny popis nieudolnosci i totalnego braku formy
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Sir Keano Śr 22.08.2007 22:26

ddworakk napisał:
Nie widze roznicy miedzy van der Sarem, Dida czy Borucem!

Polecam oglądać jakieś mecze z tymi zawodnikami może pomoże...
"Chyba" dalsza dyskusja na temat bramkarza nie ma sensu bynajmniej z tobą ddworakk.
Popieram to co napisał Duch Boruc ma talent ale bez przesady.

Na temat najbliższego spotkania Kanonierów już się wypowiadałem.Ale chciałbym dodać że,....
Edit: ?? zapomnialem się jednak
Ostatnio edytowano Śr 22.08.2007 23:08 przez Sir Keano, łącznie edytowano 1 raz
Gloory Gloory MAN UNITED!!
Sir Keano
Skład B
Skład B

Postprzez fieldy Śr 22.08.2007 22:40

Sir Keano napisał(a):Na temat najbliższego spotkania Kanonierów już się wypowiadałem.Ale chciałbym dodać że,

w sensie, że podpis, tak ?
Czy po prostu się zapomniałeś :glass:

Mecz z Man City do łatwych należeć nie bedzie - jedno mnie cieszy. Rywale sa na fali, wiec pewnie nie będa się murować w bramce. Powinni zagrać otwarty futbol [choć z ManU nie zagrali tak - ale to były derby] a to będzie nam na rękę. Eduardo dziś strzelił, [Titi też :lol: ] Adebayor już jest zdrowy :!: ciekawe czy Wenger go wystawi - wydaje mi sie, ze jednak zagra Chorwat. Bo Robin zagra na 100%.
Szkoda tylko, że Hleb wrócił na skrzydło :(

Ciekawe jak pokaże się Jens [bo powinien zagrać] czy teraz zagra dobrze i wpusci szmate w kolejnym meczu, czy może tylko w Premiership bedzie się błaźnił :think:
ObrazekObrazek
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Postprzez Cris7 Śr 22.08.2007 23:05

rkoeman napisał(a):dzisiaj boruc dal kolejny popis nieudolnosci i totalnego braku formy

Nie czaję o co ci chodzi.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez benchmarking Cz 23.08.2007 1:24

Pozycja Man City w lidze nie odzwierciedla klasy tego zespolu. Pierwszy mecz wygrali ze slabym (przynajmniej narazie) West Ham'em , w drugim ograli najslabsza, moim zdaniem, ekipe w PL, a w derbach Manchesteru mieli duuuzo szczescia. Z tych wlasnie powodow jestem relatywnie spokojny o wynik.

Co do Lehmana to powinien zostac odeslany na lawe. Mimo tego, ze dzisiaj pokazal sie z dobrej strony w meczu z Anglia, smiem twierdzic, ze jego nastepny blad to kwestia czasu.
benchmarking
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez ddworakk Cz 23.08.2007 1:42

No od Kahna czy Buffona to slabszy jest Boruc napewno! Nie doruwnuje im ale nie van der Sar... dajcie spokoj!A mecze tych zawodnikow ogladam bardoz czesto! Sensu nie ma dyskusja z toba Sir Keano bo dyskutowac nie umiesz! Myslisz ze twoje racje sa idealne! Ja natomiast twierdze ze van der Sar nie jest lepszy od Boruca! I nie widze w twoich wypowiedizach argumentow ktore mialyby mnie przekonac! (chyba najsilniejszym argumentem jest to z eholander gra w waszym ulubionym klubie Sir Keano) Co do bramek puszczonych dzsiaj przez Boruca to zdecydownie wina obrony ktora fatalnie zachowala sie przy obu bramkach przy ktorych tak naprawde Boruc nie mial nic do powiedzenia! Ale sonczmy juz temat Boruca bo to nie ma sensu! Pogadamy jak przyjdiz ena Emirates (jesli przyjdzie)!
Thierry Henry
ddworakk
Skład B
Skład B

Postprzez benchmarking Cz 23.08.2007 2:29

ddworakk napisał(a):No od Kahna czy Buffona to slabszy jest Boruc napewno! Nie doruwnuje im ale nie van der Sar... dajcie spokoj!

Kahn > Boruc > Lehman

Ciekawa koncepcja, ale moim zdaniem Kahn to poziom Lehmana jak nie nizej. Kahn ma wiele szmat na swoim koncie, w zadnym razie nie uwazam go za topowego bramkarza na dzien dzisiejszy. Dwoch kolejnych trenerow reprezentacji Niemiec stawia na Lehmana, wiec cos w tym chyba jest.

Ja osobiscie wolalbym Boruca w bramce kanonierow niz Lehmana.
benchmarking
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Anglia