F.C. Barcelona (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez smitu Pn 17.01.2005 17:10

ale mimo wszystko musisz przyznac ze mimo zwyciestwa barca znow zagrala slabo a jak sie konczy to sie okarze :P po akurat barca dobrze zaczela a np real slabo zobaczymy jak to sie skonczy :D
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez ziaro Pn 17.01.2005 20:23

tak zgodze sie 3 punkty ma Barca tego nie da sie ukryc

a do tego kto wyzej zajdzie to nie trzeba duzo myslec nad tym i nie trzeba byc kibicem Barcy lub Erreala

moze i Sociedad gra jak gra czyli slabo ale nie mozna porownywac tych klubow, zobacz sobie jaki budzet maja te 2 zespoly
Obrazek
ziaro
Skład B
Skład B

Postprzez Mikusinski Pn 17.01.2005 20:59

Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez Kamilo Pn 17.01.2005 21:07

Mikusinski napisał(a):Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.

Trzeba pamiętać, że wyniki w lidze to jedno a Lidze Mistrzów drugie, Barcelona może sie zmobilizować na mecz z Chelsea (podobnie było kiedy Bayern miał fatalną forme, a jak sie zmobilizowali na mecz z realem, tylko szkoda, że odpadli :cry: .....)
Osobiście oceniam szanse na 60% dla Barcelony i 40% dla Chelsea.
Tyskie- trudno dostępne w Champions League
http://www.fcbayern.pl
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez Handsome Boy Pn 17.01.2005 21:20

Mikusinski napisał(a):Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.

pierwsze zdanie jest jest calkowicie nielogicznie. :lol: :lol: .

polacy nie gesi, naucz sie mowic po polsku.
a co do tego kto awansuje to sie okaze, jeszce ponad miesiac, poza tym druzyny hiszpanskie nigdy nie mialy problemow z angielskimi
Handsome Boy

Postprzez Loczek Pn 17.01.2005 21:26

Kamilo napisał(a):

Trzeba pamiętać, że wyniki w lidze to jedno a Lidze Mistrzów drugie, Barcelona może sie zmobilizować na mecz z Chelsea (podobnie było kiedy Bayern miał fatalną forme, a jak sie zmobilizowali na mecz z realem, tylko szkoda, że odpadli :cry: .....)
Osobiście oceniam szanse na 60% dla Barcelony i 40% dla Chelsea.

W zupełności zgadzam się z przedmówcą. Mobilizacja przed jednym i to bardzo ważnym meczem przebiega w sposób zgoła odmienny, jak przed zwykłym, szarym i przeciętnym meczem w przeżutej już i wyplutej kilka razy, ojczystej lidze. Przykład? A popatrzcie na postawę drugoligowej Alemani Ahem, ktora godnie, z herbem na sercu i hymnem w ustach, kroczy bo boiskach europejskich w poszukiwaniu kolejnych potencjalnie lepszych przeciwników, by ukręcić im koronę na głowie!
Podobnie rzecz ma się z Barceloną. Jeżeli odpowiednio zmotywują się do przemarszu przez niebieskich, to nikt ich nie zatrzyma. A pamietajmy, że Chelsea to nie jest zespól nieosiągalny dla Blaugrany. Powiem nawet więcej: kadra Rijkarda jest w stanie rozjechać swym pługiem zaspy londyśnskiego klubu. I ta cała sztuczna propaganda, ktorą zapewne jest głośne HURRA na wiwat Abramowicza jest dla mnie tak bardzo śmieszna, że graniczy poprostu z ekstazą nienawiści do tego klubu. i jestem antagonistą jeśli chodzi o Chelsea. Podobnie jest z Realem. No ale to już inna bajka, nie na ten wieczór moje dziatki:)
Pozdrawiam.
Loczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Toudinho Pn 17.01.2005 21:36

Ja jestem za Chelsea w tym meczu.. Murinho już Franka i społke oglądal i wie co ma zrobić Murinho daje sobie więcej szans niz Frankowi :lol: Choć Barca to trudny przeciwnik uważam, że Chelsea będzie ich pogromcą :!: 8)
Toudinho
Hala Madrid

Postprzez kamuflasz Pn 17.01.2005 21:40

Barcelona mimo wąskiej ławki rezerwowych i braku na niej nazwisk zawodników pokroju Manchesteru United czy właśnie Chelsea Londyn bo w tych klubach na ławce siedzą tacy piłkarze jak Djemba-Djemba, Smith, Luis Saha, Phill Neville, Wayne Bridege, Mateja Keżman a więc te kluby mają czym zastąpić ewentualne braki a w Barcy kilka kontuzji i trza sięgać bo rezerwy albo juniorów ale jak podstawowy skład jest w formie to grają najekty(o)wniejszą piłkę na dzień dzisiejszy i myślę że to wystarczy na niezgraną i pełną gwiazd Chelsea Londyn
kamuflasz
Skład C
Skład C

Postprzez luk1208 Pn 17.01.2005 21:49

do meczu jeszcze zostało troche czasu i jeszcze moze sie wszystko zdarzyc :P mam nadzieje, że Barca zmobilizuje sie na te mecze szczególnie i pokaże kto gra ładniejsza piłke :P
Visca el Barca
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez herdek Wt 18.01.2005 22:16

Z Saragossą z tego co czytalem Real również wymęczył zwycięstwo. Mimo, iż wygrał 3-1...W 10 minucie Figo daje kose sędzia nic. Chwilę później ewidentny karny dla Saragossy...Nie ma co sędzia trochę pomógł...
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Handsome Boy Wt 18.01.2005 22:32

herdek napisał(a):Z Saragossą z tego co czytalem Real również wymęczył zwycięstwo. Mimo, iż wygrał 3-1...W 10 minucie Figo daje kose sędzia nic. Chwilę później ewidentny karny dla Saragossy...Nie ma co sędzia trochę pomógł...

nie przyzwyczailes sie jeszcze?? to dziwne. nie od dzis wiadomo ze aby wygrac PD trzeba byc cos wiecej niz tylko lepszym.

peace
Handsome Boy

Postprzez Kuchar Wt 18.01.2005 22:52

BARCA, BARCA, BARCA, BARCA FOREVER!!!!!!
A teraz na poważnie Barcelona jest mistrzem!!! :D
Kuchar
Rezerwowy
Rezerwowy

Postprzez herdek Śr 19.01.2005 8:22

Już powoli zbliża się mecz z Racingiem Santander. Dobrze, że w końcu zagra Deco chodź Inista z RSSS nie był taki słaby :D wywalczyl karnego. Racing zawsze gra w kratkę...potrafi pokonać Real a przegrywa z Getafe...
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Mikusinski Śr 19.01.2005 9:30

Barca powinna wywalczyć zwycięstwo z Racingiem. Taki według mnie będzie wynik tego meczu:
Barcelona-Racing Santander 2:0 bramki: Deco 30,Eto'o 85-.......60
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Mikusinski
Grafomańskie harakiri

Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....

Postprzez luk1208 Śr 19.01.2005 11:49

może zagra też nowy napastnik???? byłoby super :lol:
stawiam na wygraną Barcy 3 - 1 !!!!
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania