po akurat barca dobrze zaczela a np real slabo zobaczymy jak to sie skonczy Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Mikusinski napisał(a):Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.

Mikusinski napisał(a):Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.
Kamilo napisał(a):Mikusinski napisał(a):Mimo iż jestem kibicem Chelsea, myślę że Barca nie sprosta The Blues i nie awansuje do następnej fazy. Ostatnio wymęcza zwycięstwa ze słabymi drużynami.
Trzeba pamiętać, że wyniki w lidze to jedno a Lidze Mistrzów drugie, Barcelona może sie zmobilizować na mecz z Chelsea (podobnie było kiedy Bayern miał fatalną forme, a jak sie zmobilizowali na mecz z realem, tylko szkoda, że odpadli.....)
Osobiście oceniam szanse na 60% dla Barcelony i 40% dla Chelsea.

herdek napisał(a):Z Saragossą z tego co czytalem Real również wymęczył zwycięstwo. Mimo, iż wygrał 3-1...W 10 minucie Figo daje kose sędzia nic. Chwilę później ewidentny karny dla Saragossy...Nie ma co sędzia trochę pomógł...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość