Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Kamil232 napisał(a):Miałem kiedys filmik, i słyszalem o sytuacji, gdy United grali z City i kapitanem Diabłow byl Neville a City Schmeichel(ten który odszedł w 1999 zapowiadał zakończenie kariery by poźniej jeszcze pograc min. w City) i ten oto Duńczyk, który zrobił tyle wspaniałego dla klub chcial podac reke Nevillovi, a ten spojrzał na niego i reki nie podał. Uczcie sie od Garego
![]()
to jest prawdziwy diabeł
no i znalazłem ten filmik. LEGEND! GAZZA!!!!!!!!!!
http://www.oneunited.pl/filmiki.php?filmid=46

Dobrze że ta duma Nevillowi dupy nie rozerwała... żałosne zachowanie...

Koledzy, ktorzy maja wiekszy staz i na tym forum i w kibicowaniu MU podejrzewam pokazali swoją opinię podobnie jak ja wiec moze zanim zaczniesz cos pisac najpierw zastanow się dwa razy.
Duńczyk niewątpliwie jest jedną z największych legend MU i zostawił wszystkie najlepsze lata swojej kariery Diabłom
Mozesz o tym myslec sobie co chcesz, mozesz stracic szacunek dla Duńczyka i podziwiac chamskie moim zdaniem zachowanie Nevilla
Mozesz tez uwazac sobie o Heinze co chcesz ale prawdą jest, że Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo
Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU.

Kamil232 napisał(a):PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing

to ze jestem na tym forum krótko znaczy ze mam mały staz kibicowania United.. Laughing ! do potegi n-tej...zdziwiłbys sie i to bardzo;]
z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]
podzwiam zachowanie Garego i ten zawodnik nie tylko za to, bedzie miał u mnie szacunek i uwielbienie na zawsze:]
PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing
Widac to własnie jaki z ciebie jest kibic United...Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi Twisted Evil

Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo. Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU. Tyle w tym temacie.
Cytat:
z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]
Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą. A gdzie ja napisałem, że jest największą legendą tego klubu? Można go wymieniac w jednym szeregu z Lawem, Bestem czy Cantoną. Jest najlepszym bramkarzem w dotychczasowej historii Manchesteru. Przy jego wielkim udziale MU sięgał po kolejne mistrzostwa Anglii, zdobył jeden ze swoich dwóch Pucharów Europy i sięgnął po potrójną koronę. To chyba pozwala uznac go za jedną z największych legend United.
Myślę, że powinieneś stracic caly szacunek do naszego kapitana. I do Rooneya też. Przeciez obaj sie kumplują i to niezle z Gerrardem. Kapitanem i symbolem Liverpoolu. No doprawdy. Ferguson powinien ich jak najprędzej sprzedac a kibice ukrzyzowac. Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
Czy ktoś ma jakieś konkretne informacje o tym jak długo Edvin będzie pałzował ze względu na kontuzję?

Sir Keano napisał(a):Mało mnie obchodzi co sobie życzysz to po pierwsze. Po drugie może za ostro potraktowałem Argentyńczyka ale zachował się żenująco co najmniej !!
5. Korzystanie z forum, wypowiedzi:
a) zabrania się używania wulgaryzmów
b) zabrania się pisania postów zawierających treści obraźliwe
W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało.
I gdzie ta twoja olbrzymia kultura Morrow ??
Nie wiem dlaczego nie rozumiesz irytacji niektórych fanów zachowaniem Heinze. (było ŻAŁOSNE!!)

Wspominał ktoś tu o stażu? Cool
Za to kulturą zarówno osobista jak i kibicowania mu nie dorównujesz... zresztą jak i nie dorównujesz wielu innym na tym forum. Żal że klub taki jak Utd. ma takiego kibica... no nic mniejsza o tym, bo szkoda sobie strzępić klawiaturę na wymianę zdań nie dość że na niskim poziomie, to jeszcze odnoszę wrażenie że nic do Ciebie nie dotrze.
Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą.
Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
I przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz

Morrow napisał(a):Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
Kamil232 napisał(a):czy ja cos takiego napisałem? Laughing nie dopowiadaj sobie czegos, chodziło mi o wroga sportowego...i oto, ze zaden kibic a tym bardziej piłkarz który w sercu ma United nie powinien kibicowac LFC czy tez przechodzic do tej druzyny...<sciana>
Kamil232 napisał(a):Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi Twisted Evil
Kamil232 napisał(a):I przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz
tez tego nie zrobilem, a tu ktos po mnie jedzie ze nie mam kultury Laughing
Kamil232 napisał(a):na stronie manutd.com w legendach go nie ma Cool

Cytat:
W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało.
Dyskwalifikujesz mnie? Laughing No i co ja teraz zrobię...?

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości