Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Feniks Cz 23.08.2007 15:08

Tevez powinien zacząć spotkanie z Kogutami na ławce rezerwowych. On nawet nie stał obok dobrej dyspozycji. Giggs na prawej pomocy a Nani na lewej to również nieudany projekt. Podobnie jak trzech środkowych pomocników, chociaż to jest bardzo dobre na "remis". Tylko, że Manchester nie może grać na "remis". Kiedyś pisałem, że Ferguson ma bardziej uniwersalną kadrę od Ryjka. Wstyd mi teraz za te słowa.
Feniks
Skład B
Skład B

Postprzez enoce Cz 23.08.2007 15:29

Kamil232 napisał(a):
Miałem kiedys filmik, i słyszalem o sytuacji, gdy United grali z City i kapitanem Diabłow byl Neville a City Schmeichel(ten który odszedł w 1999 zapowiadał zakończenie kariery by poźniej jeszcze pograc min. w City :? ) i ten oto Duńczyk, który zrobił tyle wspaniałego dla klub chcial podac reke Nevillovi, a ten spojrzał na niego i reki nie podał. Uczcie sie od Garego :twisted: :twisted: to jest prawdziwy diabeł :twisted: no i znalazłem ten filmik. LEGEND! GAZZA!!!!!!!!!!
http://www.oneunited.pl/filmiki.php?filmid=46

Dobrze że ta duma Nevillowi dupy nie rozerwała... żałosne zachowanie...

Wracając do spraw bieżących, Saha w ataku może być zbawieniem... o ile zaczął czuć już piłkę, chłopak potrafi strzelać celnie o czym już nie raz przekonywał... ciekawi mnie jaką taktykę obierze Jol, "te hamy" wprost otwartej wymiany ciosów także nie przyjmą. Biorąc pod uwagę skuteczność zawodników Utd., nie zdziwię się jak Koguciki zagrają z kontry... może nie będzie to murowanie bo na to mają chyba zbyt mocny zespół ale... no zobaczymy liczę na remis :roll: w tym spotkaniu, ze wskazaniem na Londyńczyków. Choć jeśli Diabły w tym meczu nie obudzą się... to jak mawia przysłowie zostaną z "ręką w gównie" na starcie rozgrywek...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
(Albert Einstein)

http://www.footstar.org/
enoce
Skład B
Skład B

Postprzez Kamil232 Cz 23.08.2007 15:41

Dobrze że ta duma Nevillowi dupy nie rozerwała... żałosne zachowanie...

Mozna i tak to potraktowac...ale to jest prawdziwy diabeł, prawdziwa miłosc do klubu, jego sie nie zdradza, on jest jak kibic, a kibic sobie nie wyobraza ze za 3 lata mozna byc za City...Garry SZACUNEK NA ZAWSZE!
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez enoce Cz 23.08.2007 15:47

Tak... ojeju jeju... szacunek dla klubu to jedno, a szacunek do człowieka to drugie... żal mi kibiców którzy tego nie rozróżniają... Peter zrobił dla Unitad wszystko co miał zrobić... a myślę że momentami nawet więcej i choćby za to należy mu się szacunek... zarówno od kibiców jak i od byłych "współplemieńców"... może Gaby aż tyle co Peter nie zrobił, co nie znaczy że szacunek mu się nie należy...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
(Albert Einstein)

enoce
Skład B
Skład B

Postprzez Kamil232 Cz 23.08.2007 16:30

masz swoja zdanie ja mam odmienie, podobnie jak kibce barcy w stosnku do Figo itd. i mozna te przykłady mnożyc,
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Morrow Cz 23.08.2007 16:54

Tak, tyle że Heinze nie przeszedł do Liverpoolu a Schmeichel przeszedł do MC na stare lata, na sam koniec kariery. Uważasz, że gdyby Ronaldinho w wieku 35 lat na koniec swojej kariery po grze w jakimś hiszpańskim średniaku trafił do Espanyolu zostałby znienawidzony przez kibiców Barcy?

Duńczyk niewątpliwie jest jedną z największych legend MU i zostawił wszystkie najlepsze lata swojej kariery Diabłom. A że mieszkał w Manchesterze i na starosc byl juz za slaby na United a chcial jeszcze pobronic to trafil do City. Mozesz o tym myslec sobie co chcesz, mozesz stracic szacunek dla Duńczyka i podziwiac chamskie moim zdaniem zachowanie Nevilla. Mozesz tez uwazac sobie o Heinze co chcesz ale prawdą jest, że Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo. Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU. Tyle w tym temacie. Na odpowiedz nie czekam i dyskusji nie mam zamiaru kontynuowac. Koledzy, ktorzy maja wiekszy staz i na tym forum i w kibicowaniu MU podejrzewam pokazali swoją opinię podobnie jak ja wiec moze zanim zaczniesz cos pisac najpierw zastanow się dwa razy.
Morrow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Kamil232 Cz 23.08.2007 18:27

Koledzy, ktorzy maja wiekszy staz i na tym forum i w kibicowaniu MU podejrzewam pokazali swoją opinię podobnie jak ja wiec moze zanim zaczniesz cos pisac najpierw zastanow się dwa razy.

to ze jestem na tym forum krótko znaczy ze mam mały staz kibicowania United.. :lol: ! do potegi n-tej...zdziwiłbys sie i to bardzo;]

Duńczyk niewątpliwie jest jedną z największych legend MU i zostawił wszystkie najlepsze lata swojej kariery Diabłom

z miejsca wymieniłbym wieksze legendy;]

Mozesz o tym myslec sobie co chcesz, mozesz stracic szacunek dla Duńczyka i podziwiac chamskie moim zdaniem zachowanie Nevilla

Nie powiedziałem, ze straciłem całkowity szacunek dla Duna, ale podzwiam zachowanie Garego i ten zawodnik nie tylko za to, bedzie miał u mnie szacunek i uwielbienie na zawsze:]

Mozesz tez uwazac sobie o Heinze co chcesz ale prawdą jest, że Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo

A niech mnie w twoich oczach przekresla..w koncu jestem krótko na forum to kibicuje króto MU :lol:
Heinze dostawał hajs za gre itd. a swoim zachowaniem pokazał jak to miał w seercu Czerwone Diabły. Grał tu bo akurat klub był jego pracodawca, a jego gadanie o czaczeniu MU mozna sobie wsadzic teraz do dupy i stracił mu całkowity szacunek. Widac to własnie jaki z ciebie jest kibic United...Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi :twisted:

Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU.

ha! nie nazwałem go szmata, napisałem kropki zbey nie otrzymac ostrzezenia:]

PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty :lol: :lol: :lol:
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez enoce Cz 23.08.2007 19:20

Kamil232 napisał(a):PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing

Za to kulturą zarówno osobista jak i kibicowania mu nie dorównujesz... zresztą jak i nie dorównujesz wielu innym na tym forum. Żal że klub taki jak Utd. ma takiego kibica... no nic mniejsza o tym, bo szkoda sobie strzępić klawiaturę na wymianę zdań nie dość że na niskim poziomie, to jeszcze odnoszę wrażenie że nic do Ciebie nie dotrze.

Czy ktoś ma jakieś konkretne informacje o tym jak długo Edvin będzie pałzował ze względu na kontuzję?
(Albert Einstein)

enoce
Skład B
Skład B

Postprzez kaczy Cz 23.08.2007 19:46

Kamil232 napisał(a):PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing

Wspominał ktoś tu o stażu? 8)
kaczy
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Morrow Cz 23.08.2007 20:56

to ze jestem na tym forum krótko znaczy ze mam mały staz kibicowania United.. Laughing ! do potegi n-tej...zdziwiłbys sie i to bardzo;]

Heh każdy widzi to co chce widziec. Ale ok, dla Ciebie wytłumaczę. Pokazałem Ci, że zwrócili uwagę na Twoje obraźliwe słowa ludzie, którzy są na tym forum juz pewien czas i wypowiadają się tu dosc często na pewnym poziomie. To nie kibice Realu, Liverpoolu czy reprezentacji Argentyny tylko ludzie sympatyzujący z Manchesterem nie od dzisiaj i nie od wczoraj.

Co do kibicowania to jakbys nie zauwazyl jest tam slowo "podejrzewam". Zresztą to i tak w tym momencie najmniej wazne czy kibicujesz MU od dzisiaj czy od 15 lat. Jesli Twoim zdaniem kibicowanie swojej druzynie jest zwiazane z nienawiścią w tym przypadku do Liverpoolu i ManCity i to nie w aspekcie sportowym to chyba nie mamy o czym gadac.

Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą. A gdzie ja napisałem, że jest największą legendą tego klubu? Można go wymieniac w jednym szeregu z Lawem, Bestem czy Cantoną. Jest najlepszym bramkarzem w dotychczasowej historii Manchesteru. Przy jego wielkim udziale MU sięgał po kolejne mistrzostwa Anglii, zdobył jeden ze swoich dwóch Pucharów Europy i sięgnął po potrójną koronę. To chyba pozwala uznac go za jedną z największych legend United.

podzwiam zachowanie Garego i ten zawodnik nie tylko za to, bedzie miał u mnie szacunek i uwielbienie na zawsze:]

Podziwiaj. Nie wiem co jest takiego do podziwiania w chamskim zignorowaniu przyjaznego gestu człowieka, który zrobił dla klubu kto wie czy nie więcej niż Anglik. To nie wymagało ani odwagi ani poświęcenia ani niczego godnego pochwały moim zdaniem. Szanuję Nevilla jako piłkarza MU ale jako człowiek w moich oczach wiele stracił.

PS. Jestem na tym forum dłuzej niz ty Laughing Laughing Laughing

A gdzie ja napisalem coś o moim stażu i swoim kibicowaniu United?

Widac to własnie jaki z ciebie jest kibic United...Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi Twisted Evil

I to chyba pokazuje, że jednak nie warto marnowac na Ciebie klawiatury. Piłka nożna to sport. Na boisku potrzebna jest wola walki, pewna dawka sportowej agresji i chec zwycięstwa. Są drużyny przy których to wszystko się dodatkowo wzmaga jak Real dla Barcelony, Celtic dla Rangersow czy Liverpool dla United. Tyle, że to się tyczy piłki. A jeśli ktoś przeklada to na plaszczyzne prywatna to tylko swiadczy, ze w kolejce po rozum go nie bylo. Myślę, że powinieneś stracic caly szacunek do naszego kapitana. I do Rooneya też. Przeciez obaj sie kumplują i to niezle z Gerrardem. Kapitanem i symbolem Liverpoolu. No doprawdy. Ferguson powinien ich jak najprędzej sprzedac a kibice ukrzyzowac. Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.
Morrow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Sir Keano Cz 23.08.2007 21:39

Argentyńczyk zostawil na OT mnostwo zdrowia i serca i jego durne zachowanie na koniec tego nie przekresli w moich oczach. Za to tez nie zycze sobie abys pilkarza MU na forum nazywal "szmatą" bo przynajmniej w moich oczach to Cię dyskwalifikuje jako prawdziwego kibica United i jest jedynie dowodem tego, że jesteś niedojrzały i to bardzo. Swoją drogą za taką obrazę piłkarzy powinny leciec WP choc to paranoja, że w taki sposob wyrazają się o swoim, teraz już byłym piłkarzu "kibice" MU. Tyle w tym temacie.

Mało mnie obchodzi co sobie życzysz to po pierwsze. Po drugie może za ostro potraktowałem Argentyńczyka ale zachował się żenująco co najmniej !!
W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało. Gościu po prostu pokazał jaki jest w rzeczywistości. Nie żaden walczak tylko ktoś komu nie za bardzo chce się walczyć i zawodnik któremu nie można ufać. Dla mnie stracił większość szacunku. Mogę go szanować za grę w realu ale nie będę za sądzenie się o transfer do LFC. Nazwałem argentyńczyka jak nazwałem gdyż zniszczył tą szopką cały piękny obraz walczaka piłkarza który się nie poddaje i któremu można zaufać.
Cytat:

Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą. A gdzie ja napisałem, że jest największą legendą tego klubu? Można go wymieniac w jednym szeregu z Lawem, Bestem czy Cantoną. Jest najlepszym bramkarzem w dotychczasowej historii Manchesteru. Przy jego wielkim udziale MU sięgał po kolejne mistrzostwa Anglii, zdobył jeden ze swoich dwóch Pucharów Europy i sięgnął po potrójną koronę. To chyba pozwala uznac go za jedną z największych legend United.

Panowie LEGENDA to legenda. Niema według mnie większych legend i mniejszych Legendarni gracze których wymieniliście szanuję i podziwiam oraz mogę tylko dodać że MAN U miało jeszcze wielu fantastycznych graczy.Niby nic odkrywczego ale miałem ochotę to zaznaczyć.

Myślę, że powinieneś stracic caly szacunek do naszego kapitana. I do Rooneya też. Przeciez obaj sie kumplują i to niezle z Gerrardem. Kapitanem i symbolem Liverpoolu. No doprawdy. Ferguson powinien ich jak najprędzej sprzedac a kibice ukrzyzowac. Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.

I gdzie ta twoja olbrzymia kultura Morrow ??
Nie wiem dlaczego nie rozumiesz irytacji niektórych fanów zachowaniem Heinze. (było ŻAŁOSNE!!)

Enoce napisał:
Czy ktoś ma jakieś konkretne informacje o tym jak długo Edvin będzie pałzował ze względu na kontuzję?

Szperałem na zagranicznych stronkach lecz nic ciekawego nieznalazłem :cry:
Mam nadzieję że, to nic poważnego i VDS wróci bardzo szybko między słupki.
Gloory Gloory MAN UNITED!!
Sir Keano
Skład B
Skład B

Postprzez Morrow Cz 23.08.2007 21:59

Sir Keano napisał(a):Mało mnie obchodzi co sobie życzysz to po pierwsze. Po drugie może za ostro potraktowałem Argentyńczyka ale zachował się żenująco co najmniej !!

To co ja sobie zyczę może Cię mało obchodzic ale regulamin jest w miarę czytelny, przynajmniej dla mnie:

Kod: Zaznacz cały
5. Korzystanie z forum, wypowiedzi:

a) zabrania się używania wulgaryzmów
      b) zabrania się pisania postów zawierających treści obraźliwe

W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało.

Dyskwalifikujesz mnie? :lol: No i co ja teraz zrobię...?

I gdzie ta twoja olbrzymia kultura Morrow ??

Jakbys nie zauważył to była IRONIA. I przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz. A poza tym to gdzie ja napisałem, że posiadam olbrzymią kulturę!?

Nie wiem dlaczego nie rozumiesz irytacji niektórych fanów zachowaniem Heinze. (było ŻAŁOSNE!!)

Chyba się nie rozumiemy. Heinze zachował się karygodnie i po tym co powiedział nie mógł mu więcej przypasc w udziale zaszczyt zakladania koszulki Manchesteru. Zachowanie Argentynczyka bylo zalosne i mnie tez zirytowalo. Byl jednym z pupilow kibicow bo na boisku pokazywal się jako prawdziwy Diabel. Zniszczyl caly swoj pozytywny wizerunek kilkoma glupimi wypowiedziami i potepiam jego postepowanie. Mozna myslec o tym co się chce ale pietnowanie zachowania a nazywanie kogos "szmatą" to dwie rozne rzeczy. Tym bardziej, że go nie znasz i nie wiesz kim tak naprawde jest i co sie krylo pod taka absurdalna decyzją. Mi chodzi tylko o podstawowe zasady kultury.

Swoją drogą Argentynczycy nie rozumieją chyba tego europejskiego przywiazania do barw klubowych i relacji miedzy klubami. Mascherano na konferencji prasowej Liverpoolu cieszyl się, że zostal Czerwonym Diabłem, Saviola przeszedl z Barcy do Realu a Heinze chcial odejsc z MU do Liverpoolu. Nie wiem czy to przypadek czy taka nacja.
Morrow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Kamil232 Cz 23.08.2007 22:02

Wspominał ktoś tu o stażu? Cool

poczytaj dokładniej.

Za to kulturą zarówno osobista jak i kibicowania mu nie dorównujesz... zresztą jak i nie dorównujesz wielu innym na tym forum. Żal że klub taki jak Utd. ma takiego kibica... no nic mniejsza o tym, bo szkoda sobie strzępić klawiaturę na wymianę zdań nie dość że na niskim poziomie, to jeszcze odnoszę wrażenie że nic do Ciebie nie dotrze.

moze jakies argumenty na popracie tez tezy? wyzywam kogos? <sciana>

Wymieniłbys większe legendy...Czyli jednak Schmeichel jest Twoim zdaniem legendą.

na stronie manutd.com w legendach go nie ma 8)

Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.

czy ja cos takiego napisałem? :lol: nie dopowiadaj sobie czegos, chodziło mi o wroga sportowego...i oto, ze zaden kibic a tym bardziej piłkarz który w sercu ma United nie powinien kibicowac LFC czy tez przechodzic do tej druzyny...<sciana>

I przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz

tez tego nie zrobilem, a tu ktos po mnie jedzie ze nie mam kultury :lol:
Kamil232
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Morrow Cz 23.08.2007 22:17

Morrow napisał(a):Idź zabij jakiegos kibica Liverpoolu, wtedy bedziesz prawdziwym fanem United.

To była ironia...

Kamil232 napisał(a):czy ja cos takiego napisałem? Laughing nie dopowiadaj sobie czegos, chodziło mi o wroga sportowego...i oto, ze zaden kibic a tym bardziej piłkarz który w sercu ma United nie powinien kibicowac LFC czy tez przechodzic do tej druzyny...<sciana>

Kamil232 napisał(a):Dla kibica United na zawsze wrogiem nr 1 sa Scousersi Twisted Evil

Kim Twoim zdaniem są Scousers? Wytlumacz mi proszę.

Kamil232 napisał(a):
I przy okazji nikogo nie obraziłem żadną obelgą ani wulgaryzmem więc nie wiem do czego pijesz

tez tego nie zrobilem, a tu ktos po mnie jedzie ze nie mam kultury Laughing

Jakbym napisał, że Neville jest j.......m ch...m to znaczy, że go nie obrazilem? Dales jasno do zrozumienia jakie slowo miales na mysli.
Z tego co wiem za kropkowane wulgaryzmy tez leca WP wiec nie zdziwie się jak mi ktos zaraz jakiegos wlepi.

Kamil232 napisał(a):na stronie manutd.com w legendach go nie ma Cool

OK. Nie jest legendą bo nie ma go w legendach w manutd.com... Ech, super argument, naprawdę.
Morrow
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Sir Keano Cz 23.08.2007 22:20

Co do regulaminu .. Czy ja protestuje za te WP wiedziałem że je dostanę i tyle podjąłem tą impulsywną decyzję i poniosłem konsekwencję. Ja Heinze nazwałem jak nazwałem bo tak sie zachował właśnie jak Sz.... Co nie znaczy że, nią jest. Zachował się nie fair a takich czasem nazywam szmatą no cóż jestem widocznie zbyt impulsywny.

Nie napinaj się tak Morrow.(co do tej ironii to ją zauwarzyłem i to z mojej strony była napinka)
Po za tym nie róbmy z igły widły przecież mu nie spaliłem chaty znowuż żeby taką nagonkę podejmować. Zaistniał zbyt ordynarny dobór słów wynikający z mojego wybuchowego i lekko cholerycznego temperamentu... I to że uwielbiałem (za walke w boisku za to gryzienie trawy)Heinze też odegrało swoją role cały czas wierzyłem w niego że, sie odbuduje po tym urazie że ,zacznie grać na miare wyjściowej jedenastki że , nie odejdzie a tu nagle BACH !! Heinze chce do LFC i to Baaaardzo .

Cytat:
W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało.

Dyskwalifikujesz mnie? Laughing No i co ja teraz zrobię...?

Ty mnie wczesniej zdyskwalifikowałeś to ja też ciebie musiałem
:twisted: (joke żeby niebyło)
Gloory Gloory MAN UNITED!!
Sir Keano
Skład B
Skład B

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Anglia