Chelsea Londyn (zbiorczy)

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez Cris7 So 28.07.2007 15:01

Diamen23 napisał(a):Co nie zmienia faktu , że cała trójka to średniacy i Alves pasowałby tam jak ulał.

I to mi wystarczy 8) Sam słusznie zauważyłeś, że w takim klubie jak Chelsea nie może występować w pierwszym składzie Glen albo Ben Haim. Zwyczajnie za słabi.
Ale czy Bridge jest obecnie znowu kontuzjowany? Bo nic mi o tym nie wiadomo. Bo Wayne w pełni zdrowia może pokazać więcej niż Ashley.

Cech - Avles-Terry-Carvalho-Cole - Essien-Lampard-Ballack-Cole(Shaun)-Malouda-Drogba.

Jak dla mnie to wygląda zajebiście.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez Diamen23 So 28.07.2007 15:09

Ale czy Bridge jest obecnie znowu kontuzjowany?

Podczas meczu z LA Galaxy komentator coś o tym wspomniał i nie grał w meczu z Feyenoordem. Nie wiem czy to coś poważnego , ale znając Wayne'a :roll: . Cole też dopiero co się kurował.

A co do twojej jedenastki to faktycznie wygląda ona imponująco. Szczególnie skrzydła wydają się mocne. W ogóle nie ma tu miejsca dla Robbena , a jest jeszcze Sinclair :wink:
Diamen23
Kapitan
Kapitan

Postprzez ??? Cz 23.08.2007 19:08

roben sobie na rowerku do realu pojechal i niemago kurde szkoda bo byl dobrym zawodnikiem gdzes czytalem ze jak sprzedadza robbena to kupia quaresme a on jest terz bardzo dobry kto wie czy nie lepszy
???
Junior
Junior

Postprzez enoce Cz 23.08.2007 19:52

Mnie osobiście bardzo podoba ją się wzmocnienia Chelsea, zawodnicy których sprowadzili, może nie są wirtuozami piłki , ale są to solidne wzmocnienia, z doświadczeniem , po poprzednim sezonie Jose wyciągnął wnioski, kontuzje wyłączyły mu z gry środkowych obrońców, więc sięgnął po Alexa i Ben Haima, wzmocnił środek pola Sidewellem który poprzedni sezon w Reading miał naprawdę niezły, ciągle narzekającego na urazy Robbena wymienił na Maloude który poziomem gry od Holendra nie odbiega, a gra równo. Pizarro powalczy na treningach z Andrijem, który poprzedni sezon miał... jaki miał oby ten miał lepszy, ale teraz jest alternatywa, bo pozycja Drogby jest niepodważalna raczej, ale przygotował się na PNA gdy Didiera w Londynie nie będzie. Świetny skład, w wyrównany z gwiazdami na najważniejszych pozycjach... upatruje w nich mistrza... ale do tego daleka droga. Jak na razie Chelsea ciuła swoje punkty nie grając jakiejś porywającej piłki. Murinho wie co robi.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
(Albert Einstein)

http://www.footstar.org/
enoce
Skład B
Skład B

Postprzez Lakier Cz 23.08.2007 20:09

Co jest z Alexem? Czy on w ogole gra?
:)
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez maciek_88 Cz 23.08.2007 20:11

Ostatnio z Liverpoolem wszedł na jakieś 5 minut.
maciek_88
Moderator
Moderator

Postprzez ??? Cz 23.08.2007 20:35

przeciez wiadomo ze alex odrazu nie wskoczy na miejsce Ricardo Carvalho sam mowil ze ma zaleglosci i musi je nadrobic
???
Junior
Junior

Postprzez pablisso Cz 23.08.2007 21:16

no a co powiecie na Belettiego? Identyczne zagranie jak rok temu z Boulahrouzem... oby skutek nie byl taki sam... ogolnie okienko transferowe oceniam pozytywnie, lecz odejscie robbena zabolalo, tak samo jak gudjohnsena czu duffa...
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez iceald Cz 23.08.2007 21:36

pablisso napisał(a):lecz odejscie robbena zabolalo, tak samo jak gudjohnsena czu duffa..

Nie narzekaj :wink:. Nie dość że zarobiliście na Robbenie 100% to jeszcze macie na jego miejsce Maloudę - piłkarza może nie tak efektownego ale moim zdaniem więcej pracującego na całą drużynę. No chyba że Robben był jakimś symbolem dla kibiców CFC, ale nic mi o tym nie wiadomo.

no a co powiecie na Belettiego?

Myślę, że kupiliście solidnego zmiennika za przystępne pieniądze. Ferreira (czy kto tam gra na prawej obronie, bo za bardzo nie orientuję się w realiach The Blues) pewnie będzie grał w tych meczach gdzie wymagana będzie silniejsza defensywa, bo Belletti jakiś fenomenalny w obronie nie jest, ale Haus może być niezłym zmiennikiem na mniej wymagających rywali gdzie można będzie sobie pozwolić na trochę mniejszą dyscyplinę z tyłu. Przynajmniej ja to tak widzę :P
A jak Juliano poprawi dośrodkowania to może i parę asyst zaliczy na Drogbie :wink:
Obrazek
"- Zoltan, możesz mi wyjaśnić, czemu pijemy z kubków? Głowę daję, że widziałem gdzieś tu kieliszki.
- Poważne problemy należy rozwiązywać konkretnymi metodami. Półśrodki nie dają rady."
iceald
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez pablisso Cz 23.08.2007 22:14

iceald napisał(a):Ferreira (czy kto tam gra na prawej obronie, bo za bardzo nie orientuję się w realiach The Blues)

oprocz niego na prawej gra Glen Johnson oraz moze grac Diarra. Wiec ekipa jest, ale to nei zmienia faktu ze zawsze prawa obrona lezala. powtorze, oby nie bylo jak z boulahrouzem.
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez SinNet Pt 24.08.2007 12:31

No i teraz Belletti dołączył... :/
Yo
SinNet
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Postprzez iceald Pt 24.08.2007 12:36

No i teraz Belletti dołączył...

Bardzo rozbudowana wypowiedź, doprawdy :roll: Skoro już zdecydowałeś się coś napisać, to mogłeś wyrazić swoje zdanie o tym transferze - bo ikona w funkcji argumentacyjnej nie wygląda przekonywująco.
To że moderacja w ten weekend pije to nie znaczy że nie czuwa. Więc się pilnuj na przyszłość i pisz więcej :wink:
Obrazek
"- Zoltan, możesz mi wyjaśnić, czemu pijemy z kubków? Głowę daję, że widziałem gdzieś tu kieliszki.
- Poważne problemy należy rozwiązywać konkretnymi metodami. Półśrodki nie dają rady."
iceald
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez enoce Pt 24.08.2007 13:37

Giggsy King napisał(a):Jak Manchester United nie wygra meczu z Tottenhamem, to może mi jakiś mod/admin zmienic nicka na Love_Chelsea?

To jakaś prowokacja czy co to jest...? ...

Wracając do Chelsea, Belletti to solidny obrońca, przynajmniej jak jest w formie, który potrafi także pociągnąć do przodu dośrodkować czy zdublować pozycję prawego pomocnika, czy jest solidniejszy w obronie od Ferreiry czy też Glena? Wydaje mi się że poziom podobny (od Glena na pewno ma większe doświadczenie), ale nie grał jeszcze w Premiership, jeśli wkomponuje się w miarę szybko w zespół i zaaklimatyzuje się w Anglii będzie kolejnym solidnym wzmocnieniem... Walka o pozycję na prawej flance obrony na treningach może wyjść tylko na dobre Niebieskim...
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności"
(Albert Einstein)

enoce
Skład B
Skład B

Postprzez Giggsy King Pt 24.08.2007 13:50

enoce napisał(a):To jakaś prowokacja czy co to jest...? ...
Bo jak United przegrają z Tottenhamem, to już szanse na mistrzostwo będą małe, a ja lubie jak moja ulubiona drużyna wygrywa. A Chelsea będzie mieć największe szanse na mistrza :D
Giggsy King
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez enoce Pt 24.08.2007 14:03

aha... a jak Chelsea zacznie przegrywać to przerzucisz się na Liverpool albo City... albo... no cóż...
(Albert Einstein)

enoce
Skład B
Skład B

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Anglia