Co do regulaminu to byłem świadom tego że polecą WP i jakoś nie protestowałem gdy je dostałem więc nie wiem poco się napinasz Morrow.
Nazwałem tak Gabiego dlatego że mnie zawiódł. Postąpiłem zbyt ordynarnie to fakt lecz poniosłem tego konsekwencję i tyle. Myślę że, to przez mój temperament i trochę choleryczną osobowość Heinze został nazwany jak został nazwany.
Duży wpływ na moją wulgarną postawe miał fakt że, Bardzo lubiłem Heinze ceniłem go za to jak walczy na boisku i wierzyłem w niego że, wróci po tej kontuzji do pełni sił że, będzie walczył a tu nagle trachh Heinze chce do LFC to był potworny cios i tego Heinze nie wybaczę. Pokazał że, ma w dupie kibiców którzy go wspierają i to głęboko(apelacja)
Niepotrzebnie sie tak napinacie wiadomo że nie nazwałem go tak bo mi sie jego żona nie podoba czy coś w tym stylu...
Cytat:
W moich oczach to ciebie dyskwalifikuję bo nie rozumiesz tak na prawde co się stało.
Dyskwalifikujesz mnie? Laughing No i co ja teraz zrobię...?
Niepotrzebna napinka... Mam nadzieję że , jednak zrozumiałeś o co mi chodziło w tamtym zdaniu a to na pisałeś po prostu aby mi dogryźć.
Shmeichel jest Legendą i niema co sie nad tym spierać !!
PS: I gdzie ta twoja olbrzymia kultura Morrow ?? to też była ironia