Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Zwibel napisał(a):Napisze tak ciężko się w Polsce przebić.
Najlepiej mieć znajomości w klubach albo próbować nagrywać własne sety i wysyłać je gdzie popadnie np: Vandit, Black Hole, Tsunami albo ID and T.
Dam przykład taki dj ze ślaska Matys wysłał do Id&T swoje demo tam jego nagranie się spodobało i zostało nagrane we wsółpracy z Van Lindenem.
I teraz ma chłopak swojego winyla i zaczyna mu sie kręcić jakoś życie.
Ale bez podpałki do tej wytwórni dochodzi codziennie kilkanaście takich dem a wydają na winylu może jedna z kilkuset:/
Dj musi być naprawde niezły żeby się przebić i mieć szczęście by zostać zauważonym przez kogoś ważnego.

Betico napisał(a):Zwibel napisał(a):Napisze tak ciężko się w Polsce przebić.
Najlepiej mieć znajomości w klubach albo próbować nagrywać własne sety i wysyłać je gdzie popadnie np: Vandit, Black Hole, Tsunami albo ID and T.
Dam przykład taki dj ze ślaska Matys wysłał do Id&T swoje demo tam jego nagranie się spodobało i zostało nagrane we wsółpracy z Van Lindenem.
I teraz ma chłopak swojego winyla i zaczyna mu sie kręcić jakoś życie.
Ale bez podpałki do tej wytwórni dochodzi codziennie kilkanaście takich dem a wydają na winylu może jedna z kilkuset:/
Dj musi być naprawde niezły żeby się przebić i mieć szczęście by zostać zauważonym przez kogoś ważnego.
Tylko jednak uwaga - DJ to nie to samo, co producent. Owszem, praktycznie każdy DJ jest producentem (robi swoje kawałki i z czasem wydaje LP), ale właśnie od produkcji wielu (prawie wszyscy) zaczynają. Trzeba mieć naprawdę dobry warsztat i znajomości, żeby od razu mixować na imprezie w klubie.

sirtomaszo napisał(a):Super ja jak sobie dorosne to sobie chcem być DJ!!!

Ashantos napisał(a):
A żeby nie było offtopic to powiem że temat jest bez sensu.

Moff napisał(a):Nie no posikałem się prawie jak czytałem posty...
Bycie DJ'em to moje marzenie... Jakim... od Jazdy puszczaczem chcesz być![]()
Supe dyski cię zapraszają i jazzzzzzzzzzzzda
Nie no to prosi o zamknięcie...
Po pierwsze ,żeby zacząć produkować/grać trzeba mieć talent, doskonałą znajomość danego stylu muzycznego, trzeba się znać na danym rodzaju muzycznym. Trzeba mieć sprzęt , umiejętności, pomysły...
to nie jest tak chop siup i jest się dejotem...
Sam gram od mniej więcej 8miechów
Jest to drogię hobby i to nie jest tak ,że się podchodzi do sprzętu kładzie dwa "placki" i się gra...
Śmiech na sali

ja cie nie uwazam za wriatasirtomaszo napisał(a):Ja już nie mam do powiedzenia bo i tak każdy uważa mnie za wariata itp.
I żyję ze świadomością, że nawet za ten post dostanę bana...
Nie no jest super. Pozdro all.
Kotek napisał(a):Ashantos napisał(a):
No rzeczywiście nie ma![]()
![]()
A co do marzeń sirtomaszo to nie można od razu na niego najeżdżać. Bądźmy życzliwi i miejmy nadzieję, że zostanie DJ-em
![]()

Ashantos napisał(a):Kotek napisał(a):Ashantos napisał(a):
![]()
A co do marzeń sirtomaszo to nie można od razu na niego najeżdżać. Bądźmy życzliwi i miejmy nadzieję, że zostanie DJ-em
![]()
No na pewno nie będę chodził do jego klubu
A poza tym strasznie mnie denerwują takie śmieszki jak "sirtomaszo", czy "Mikusinski". Kto ich dopuszca do kompa? Na którym jest net, na dodatek.
LOL Buahahaha 
wtedy by mu nie bylo do smichuKotek napisał(a):Ashantos napisał(a):Kotek napisał(a):Ashantos napisał(a):
![]()
![]()
No na pewno nie będę chodził do jego klubu
A poza tym strasznie mnie denerwują takie śmieszki jak "sirtomaszo", czy "Mikusinski". Kto ich dopuszca do kompa? Na którym jest net, na dodatek.
A teraz wyobraź sobie, że w przyszłości taki Mikusinski zostanie hakerem i Ci wszystko z dysku pousuwa![]()
LOL Buahahaha
![]()
![]()
![]()
Powrót do Kultura, polityka, wydarzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Kesz i 0 gości