Cristiano Ronaldo

Wszystko o piłce w Anglii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Postprzez majer13 Pt 29.02.2008 11:06

Nie no ale były by jaja gdyby okazało się że jest dziewczyną ... ciekawe co by wtedy zrobili szefowie Man Utd :lol: ( może by założyli kobiecą drużynę ,chyba że już ją mają to wtedy by się i dla Ronaldo miejsce znalazło :D)
..... :!: Szybkiego powrotu do zdrowia Robert :!: .....
majer13
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Loczek Pt 29.02.2008 12:13

:rotfl2: Miriam ?

Znalazłem kolejny mistrzowski artykuł :

Przystojny piłkarz, obiekt pożądania niemałej części naszego globu od jakiegoś czasu pojawia się na okładkach brukowców, nie tyle za przyczyną swoich kolejnych osiągnięć zawodowych, ale z powodu orgii urządzanych z prostytutkami wraz z kolegami z drużyny.

Zadziwiające jest to, że Cristiano Ronaldo (23), który mógłby mieć właściwie każdą piękną kobietę, wybiera najczęściej lekko zużyte prostytutki, o bardzo wątpliwej urodzie.

Niedawno wydana biografia znanego amerykańskiego futbolisty David'a Kopay'a rzuciła odrobinę światła na ten precedens: - Czy ci chłopcy chcą udowodnić jeden drugiemu swoją męskość? A może używają kobiet jako wymówki, by mieć wspólne przeżycia seksualne z innymi kolegami z drużyny? Gdy grałem w NFL, brałem udział w seksie grupowym z udziałem kobiet tylko, dlatego, że obok mnie seks uprawiali mężczyźni, inni gracze - wyznaje David, który dopiero po zakończonej karierze sportowej przyznał się do ukrywanego homoseksualizmu.

Jeżeli Cristiano lubi podglądać kolegów z zespołu, z pewnością wiele by to tłumaczyło. W końcu ktoś, kto może mieć każdą modelkę nie zadowoli się byle maszkaronem. Poddając w wątpliwość jego heteroseksualność poruszamy temat tabu, którym jest skrywany homoseksualizm znanych i cenionych piłkarzy.

Czy według Was, ujawnienie prawdziwej orientacji seksualnej gwiazd boiska mogłoby w znaczący sposób wpłynąć na popularność tej dyscypliny sportu?

http://e.egoisci.pl/eg296/0590f00300264ea747a7191b

http://e.egoisci.pl/eg1918/00776239001840b247a719a5
Loczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Michał Wróblewski Pt 27.06.2008 16:10

Cieszę się, że drużyna Cristiana Ronaldo przegrała mistrzostwa. Na pewno apetyty były większe. Podba mi sie gra Portugali, ale nie przepadam za Cristiano. Dawano nie widiałem takiego narcyza w korkach. Jak on traktuje sir Alexa, któremu do pięt nie dorasta?!! Może na tych mistrzostwach parę razy pkazał na boisku, ze nie jest 100% egoistą, to prze oczami mam obrazek z finału ligi mistrzów.

Wszyscy pamietamy, że Cristiano przestrzelił karnego i poszedł opłakiwać murawe. A potm jak jz Manchester zdobył puchar, to jeszze dalej płakał. Nie mógł pewnie przeboleć, że nie został bohaterem meczu.

Ach! Jak zwykle mi podpadł.
Michał Wróblewski
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Poprzednia strona

Powrót do Anglia