F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Postprzez rkoeman Wt 22.07.2008 19:06

robinho wam bedzie jak zwykle wygrywal. z c.ronaldo na playstation

btw - bienias mylisz sie bo ula strzelil gola w lidze. z malaga o czym wspomnial juz jeden user

dzieku ula za wszystko a szczegolnie ze ten jeden wspanialy sezon oraz za samochod jakim przyjezdzales na treningi :)

ps - ronaldinho napisal list otwarty do kibicow barcy. ciekawe czy dalej bienias bedzie wietrzyl afery i czy kilka osob bedzie liczyc ze pojedzie on po klubie :D
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Tomachos Wt 22.07.2008 20:07

samochod jakim przyjezdzales na treningi

Transporter :?: :lol:
Tomachos
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Postprzez rkoeman Wt 22.07.2008 20:10

tak :D ledwo sie miescil wjezdzajac do garazu powodujac zawsze smiechy wsrod kibicow stojacych przy bramie
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Bask Wt 22.07.2008 20:24

Obrazek

:lol:

u u ulager :lol:
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
Bask
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Bienias Wt 22.07.2008 23:13

Kuman to czemu pewien nasz znajomy( wiesz ktory) nie tanczyl nago:P
Szczerze tej bramki nie pamietam ale to pewnie wina miejsca gdzie ogladalem wtedy mecze Barcy:P

R10(R80 brzmi jak jakas podrobka:P) napisal list otwarty. Fajnie i nic poza tym. Szkoda ze piwka nie postawil albo cos w tym stylu
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez rkoeman Śr 23.07.2008 0:03

do dopiero pozniej ula stal sie jego ulubiencem
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor Śr 23.07.2008 21:47

Jutro pierwszy mecz w nowym sezonie :jupi: :mike:

Oczywiście to tylko sparing, ale wystarczająco się natęskniłem. Szczególnie interesuje mnie postawa nowych nabytków. Urazy Abidala i Sylvinho spowodują zapewne, ze w pierwszym składzie wyjdzie Caceres. Ogólnie ciekaw jestem jak to wszystko będzie wyglądać bo to w końcu nowa Barcelona. Naturalnie ten jeden mecz niczego nam jeszcze nie wyjaśni do końca, ale mniejsza o to. Tak czy inaczej nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że będzie możliwość obejrzenia w necie.

Jaki skład obstawiacie :>
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Bask Śr 23.07.2008 22:17

Mentor napisał(a):Jaki skład obstawiacie Łypiący

Valdes- Caceres, Rafa, Pique, ktoś z Barcy B - Yaya, Hleb, Crosas - Henry, Bojan, Jeffren :lol:

Mam nadzieje, zobaczyć choć przez 30 minut Keite, Alvesa i Hleba( zakładam, że Caceres i Pique zagrają praktycznie cały mecz :P ) :)
Najłatwiej chyba przewidzieć formacje obrony. Z pomocą i atakiem już ciężko :)

Też chętnie zobacze ten meczyk mimo, że to dopiero 1 mecz pod wodzą Pepa i pewnie niewiele nam powie( ale zawsze coś :P ) :)

P.S.
Obrazek :D
Guardiola"Athletic to po Barcelonie moja ulubiona drużyna" \o/
Bask
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Mentor Śr 23.07.2008 22:29

Valdes - Caceres, Rafa, Pique, Alves - Toure, Hleb, ??? - Henry, Bojan, ???

Z fusów po piwie wyszło mi coś takiego. Jak widać są jeszcze luki tak więc trzeba będzie otworzyć kolejną butelkę.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez olson Śr 23.07.2008 22:32

Szkoda, że będę w Edynburgu dopiero na początku sierpnia, bo chętnie bym się przeszedł na ten mecz. A to czeka mnie jakiś ligowy 'szlagier'.
olson
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez rkoeman Śr 23.07.2008 23:29

jak ktos z wawy ma ochote jutro ogladac mecz do zapraszam do bar below. jako ze bedzie tam na zywo kazdy sparing barcelony
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor Cz 24.07.2008 21:44

No i już po wszystkim. Poszło łatwo, lekko i przyjemnie, ale to żadna niespodzianka. Wynik był tutaj najmniej ważny co nie zmienia faktu, że sześć strzelonych bramek cieszy.

Pierwsza połowa lepsza w naszym wykonaniu, ale wtedy na boisku był absolutny lider, czyli Messi. Leo robił co chciał aczkolwiek czasem jego dryblingi bywają irytujące. Powinien więcej strzelać, ale nie będę się czepiał. Bardzo mi się podobał Marquez a konkretnie jego długi piłki. Tego nam właśnie brakowało ( drugiej połowie podobnie grał Caceres). Ładnie również Pedrito, Gudi i Alves. Zobaczyliśmy kilka akcji Leo - Dani na co bardzo liczyłem. Niestety słabo Henry, ale wierzę, że się ogarnie. W drugiej połowie gra trochę siadła bo nie było Leo, ale z drugiej strony skład był totalnie młodzieżowy. Po wejściu Toure, Keity i Hleba było już lepiej. Eto'o słabo, ale jakoś nie dziwi mnie to za bardzo. Bojan nieźle chociaż momentami za długo holował piłkę.

Na gorąco to chyba tyle. Może jeszcze coś dopiszę za parę chwil.
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez FeRo Cz 24.07.2008 21:56

olson napisał(a):Szkoda, że będę w Edynburgu dopiero na początku sierpnia, bo chętnie bym się przeszedł na ten mecz. A to czeka mnie jakiś ligowy 'szlagier'.

chcialem nabyc bilety na sobotni mecz barcy w dundee. niestety bilety jak szybko sie pojawiły, tak szybko sie rozeszły. widac olbrzymie zainteresowanie, marka robi swoje. smigam jednak pod stadion, moze jakis cud sie wydarzy, a jak nie to moze chociaz jakies foto pstrykne.
Obrazek
nie będę miał drużyn cudzych przed tobą. czerwono-czarny z powołania.
FeRo
Skład C
Skład C

Postprzez mistyk Cz 24.07.2008 22:30

Szczerze mowiac to nie sadzilem, ze pojdzie az tak latwo. Wynik jeszcze bardziej utwierdzil mnie w przekonaniu, ze miejsce szkockiej pilki w Europie jest bardzo odlegle.

25 minut i juz jest kompletnie pozamiatane. Prawa strona boiska dzisiaj miazdzyla rywala i to wlasnie ta strona szlo wiekszosc akcji - Messi i Alves juz dosyc dobrze sie rozumieja, strach myslec co bedzie dalej. Wspolczuje w kazdym razie kazdemu lewemu obroncy, ktory bedzie musial ich powstrzymywac.

Bardzo tez podobal mi sie nasz pressing. Widac wyczerpujace treningi moga przyniesc pozadany efekt.

Bardzo dobrze tez nasza mlodziez, a szczegolnie Pedritto i Jeffren. Ale mimo wszystko lewa strona wymaga wzmocnienia.

Henry przecietnie, zreszta ciezko mu idzie gra jako typowa 9 u nas i to nie od dzisiaj. Eto`o tez nic specjalnego nie pokazal i jak Mentor powiedzial nic w tym dziwnego.

Dlugie dogrania Caceresa sa w stylu Marqueza, czyli bardzo dokladne. Nie wiem natomiast dlaczego Messi wykonywal u nas rozne. Juz wolalbym, zeby Alves je wykonywal, ale skoro ten asekuruje obrone przy roznych to trudno.

Oby nastepny mecz byl jeszcze lepszy.
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Mentor Cz 24.07.2008 22:33

Hibernian generalnie zrobiło dużo gorsze wrażenie niż przed rokiem. Mam nadzieję, że w sobotę Dundee postawi przynajmniej trochę cięższe warunki.

mistyk napisał(a):Henry przecietnie, zreszta ciezko mu idzie gra jako typowa 9 u nas i to nie od dzisiaj.

Jeżeli na środku też mu idzie ciężko to ja się pytam na jakiej pozycji nie idzie mu ciężko? :|
Obrazek
Mentor
Zajebiaszczo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania