mathiasek12 napisał(a):moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np

nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest treneremfieldy napisał(a):mathiasek12 napisał(a):moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np
nie kojarzysz Jana Urbana??
Ma 43 lata w polsce grał m.in w Górniku Zabrze(85-89 3 mistrzostwa Polski)
później wyjechał do hiszpanii do Osasuny Pampeluna i gral tam przez 6 sezonów![]()
W reprezentacji polski grał 57 meczów i zdobył 7 bramek (grał jako lewy pomocnik)
Obecnie jest trenerem 3 ligowych rezerw osasuny. Ma duże szanse na zajęcie miejsca trenera pierwszej drużyny którym jest Javier Aguirre z meksyku
mathiasek12 napisał(a):nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest treneremfieldy napisał(a):mathiasek12 napisał(a):moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np
później wyjechał do hiszpanii do Osasuny Pampeluna i gral tam przez 6 sezonów![]()
W reprezentacji polski grał 57 meczów i zdobył 7 bramek (grał jako lewy pomocnik)
Obecnie jest trenerem 3 ligowych rezerw osasuny. Ma duże szanse na zajęcie miejsca trenera pierwszej drużyny którym jest Javier Aguirre z meksyku

cloner napisał(a):mathiasek12 napisał(a):nie no go kojarze ale jko pilkarza nie wiedzialem ze jest treneremfieldy napisał(a):mathiasek12 napisał(a):moglbys moze bardziej szczegolowo opisac skad tam sie wzial i tak dalej bo ja pierwsze slysze np
nie sciemniaj ze go kojarzysz, masz przeciez 12 czy moze juz 13 lat !! nie masz szans zeby go pamietacja mam 19 i nie znalem go, pierwszy raz o nim slyszalem jakis rok temu, jakis artykul na sport.onet.pl napisali o nim
wracajac do tematu - fajnie bedzie jak bedziemy miec Polaka trenera w Primera Division- moze wtedy sciagnal by jakiegos Polaka (zawodnika) do tej Osasuny
pozdro

cloner napisał(a):
nie sciemniaj ze go kojarzysz, masz przeciez 12 czy moze juz 13 lat !! nie masz szans zeby go pamietacja mam 19 i nie znalem go, pierwszy raz o nim slyszalem jakis rok temu, jakis artykul na sport.onet.pl napisali o nim
wracajac do tematu - fajnie bedzie jak bedziemy miec Polaka trenera w Primera Division- moze wtedy sciagnal by jakiegos Polaka (zawodnika) do tej Osasuny
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości