Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

cru napisał(a):Stary uklad byl idealny - i jakiekolwiek zmiany czegos takiego, to krok wstecz.

Babel napisał(a):Dzieki za nas pouczacie i jeszcze wieksze dzieki za troske.
a tak naprawde to wy co najmniej w połowie sami jestescie autorami projektu, bo decyzje podejmowane były także biorac pod uwage temat o przyszlosci pilka.pl.
Najsmieszniejsze jest jednak to, że krytyka motywowana jest kolorem tła na forum, albo nieprzejrzystoscia pojawianie sie newsów, a juz Aga, Kaczor i choćby Mentor zdazyli napisac już tysiac razy, że nie wszystko jeszcze zrobione i jeszcze nie wszystko jest w finalnej wersji.
Agnieszka napisał(a):Innego rozmieszczenia na stronie głównej nie będzie. Został przygotowany projekt graficzny i to już nie ulegnie zmianie. Niebawem będzie możliwość rozwinięcia archiwum newsów. Tam będą wszystkie wiadomości.
Jak już pisałam wcześniej. Prace cały czas trwają.
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

. A nabijam sie, bo taki jestem juz prawie od 21 lat. Uważam że to po prostu wasze przyzwyczajenie do starego układu forum i strach przed nowym (wieksza ilość klikniec) motywuje wasza krytyke głownie. U niektórych jeszcze pokutuje syndrom inzyniera Mamonia "jak mi sie może cos podobac skoro to widze/ słysze po raz pierwszy". To ludzie tworza klimat forum strony, a nie kolor tła, a do którego sie przyzwyczaicie. Nie wiem jak to wygladaja szanse w rzeczywistosci, ale zdradze że lobbowalismy u adminów możliwosc wyboru skina na forum. Poczekajcie, ja mam wizje taka, że to cały czas bedzie ewoluować w wsparciu takze o wasze przemyslenia. Ale smieszy mnie postawa - "taki układ odstraszy użytkowników, bo tak twierdze, bo mi sie nie podoba". Sorry, ale kolega nie jest żadnym wyznacznikiem tego i jak juz pisałem ufam firmie barziej niż takim opinia. Jak bedziemy chcieli reprezentatywna sonde tudziez analize szans rozwoju pilka.pl dzieki nowej stronie i grafice to nie uderzymy do userz Sammy z całym szacunkiem, tylko administracja zleci to odpowiedniej firmie. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości