Zjazd forumowiczów Pilka.pl

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem. Tutaj możecie też pisać wszelkie sugestie związane z forum i serwisem.

Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Re: Zjazd forumowiczów Pilka.pl

Postprzez Pisakk N 07.09.2008 9:00

Duch napisał(a):Bilety też widzę są raczej tanie

Ja chcę swoją ulgę studencką z powrotem! :płacze: :mać: Do końca września muszę płacić jak za normalny, nawet nie wiecie jaki to jest szok, kiedy przez całe życie miało się jakieś ulgi a tu nagle ci je zabierają...Nie chcę więcej o tym gadać! :| :cry:

Piwus, Ty mówisz zdaje się o pociągach pospiesznych, bo z tego co widziałem to żaden osobowy nie jedzie taką trasą tylko od razu startują z Częstochowy?

Komu trzeba coś wpłacać i ile? Ja tak na 100% też nie jestem jeszcze pewny czy się zjawię. Na razie wpłacę zaliczkę i mam nadzieję, że wszystko dobrze się potoczy...
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
Pisakk
Wraca do meritum

Postprzez Mentor N 07.09.2008 11:06

Wspólnie z Ewą doszliśmy do wstępnego porozumienia, że wpłacamy po 35 zł. Po wszelkie dane zgłaszać się proszę właśnie do Ewy. Dobrze by było jakby wszyscy z listy wpłacili zaliczkę ponieważ obliczona jest praktycznie na styk. Ogólnie wpłacić mamy 450 zł. Nie został nam narzucony żaden termin, ale należałoby to zrobić jak najszybciej ponieważ wyjeżdżamy już za 12 dni.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Cris7 N 07.09.2008 12:42

Akarin napisał(a):
19 mówicie? Jeśli tak to będę musiał zrezygnować z 18stki kumpla. Ale czego sie nie robi dla pilka.pl :]

Jestem w dokładnie identycznej sytuacji. Osiemnastka kumpla, którego znam od podstawówki. Ale jakoś mu to wytłumaczę.

I z racji tego, że jak Akarin jestem maturzystą i moi starzy również średnio się zapatrują na moje wypady weekendowe w tym roku to będę zapewne musiał wrócić w niedzielę.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez Ewa_ N 07.09.2008 12:57

Pisakk napisał(a):nawet nie wiecie jaki to jest szok, kiedy przez całe życie miało się jakieś ulgi a tu nagle ci je zabierają...Nie chcę więcej o tym gadać! :| :cry:

Uwierz mi, że wiem co to znaczy jeździć bez zniżek...jestem już taka 'stara', że nie wiem co to zniżki :P

Ja z racji obowiązków zawodowych też będę musiała opuścić towarzystwo w niedzielę. I tak muszę wziąć wolny piątek, żeby dojechać do Sulejowa...
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Postprzez piwus N 07.09.2008 14:24

Pisakk napisał(a):Piwus, Ty mówisz zdaje się o pociągach pospiesznych, bo z tego co widziałem to żaden osobowy nie jedzie taką trasą tylko od razu startują z Częstochowy?

Pośpieszny, z Katowic wyjeżdża 12:40, z Częstochowy 13:58, w Piotrkowie jest 15:07. W sumie nie wiem czy opłaca ci się czekać, bo wygląda na to, że masz rzut beretem do Piotrkowa vel Berelowa Lewartowa.
Obrazek
Piotr R - Teraz już nic nie zatrzyma Lecha. Idziemy na mistrza. A Wisła? Wisła to będzie oglądać nasze plecy. Lech, Wisła, Legia - tak to się zakończy.
piwus
Moderator
Moderator

Postprzez franz N 07.09.2008 16:55

Akarin napisał(a):Mam w tym roku maturę....e tfu, nie o tym miałem mówić. Ogólnie musze zakomuniować ten wyjazd jakoś starszym i niemal na bank będę musiał wracać w niedzielę.

Cris7 napisał(a):I z racji tego, że jak Akarin jestem maturzystą i moi starzy również średnio się zapatrują na moje wypady weekendowe w tym roku to będę zapewne musiał wrócić w niedzielę.

Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Matura to bzdura, a biorąc pod uwagę, że z roku na rok poziom jest coraz niższy, a egzamin coraz łatwiejszy to już całkowicie Pfffffffffffffff. Pójdziecie na studia tam to dopiero jest [*] Matura wyda Wam się małym piwkiem (i to karmi!)

Zresztą i tak w 3 klasie liceum nic się nie robi, lekcje są krótkie, bo nie ma takich głupich przedmiotów jak fiza/chemia itd. a więc można sobie spokojnie olewać szkołę, a przygotowywać się tylko z tych przedmiotów, które się zdaję na maturze (przygotowywać się w kwietniu, a nie we wrześniu!)

Ja na Waszym miejscu został bym do poniedziałku, ale Wasz wybór – mówi się trudno.

PS:

Jak w weekend zlotowy też będzie tak gorąco jak w ten weekend to [*] Chyba cały dzień w jeziorze Sulejowskim będę pływał, a potem Wisłą wrócę do Warszawy w pław. Choć z drugiej strony mniej wydamy na alkohol – wiadomo wódka pita w upale, na pełnym słońcu i… jest ciekawie.
Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Postprzez Ewa_ N 07.09.2008 16:57

franz napisał(a):PS:

Jak w weekend zlotowy też będzie tak gorąco jak w ten weekend to [*] Chyba cały dzień w jeziorze Sulejowskim będę pływał, a potem Wisłą wrócę do Warszawy w pław. Choć z drugiej strony mniej wydamy na alkohol – wiadomo wódka pita w upale, na pełnym słońcu i… jest ciekawie.

U mnie cały weekend było duszno, a w nocy padało ;)...gdzie Ty w ogóle mieszkasz franz, że u Ciebie gorąco :P
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Postprzez franz N 07.09.2008 17:13

Ewa_ napisał(a):U mnie cały weekend było duszno, a w nocy padało

U mnie też duszno, parnie i gorąco. A padać będzie za 2-3 godziny, bo musi minąć trochę czasu zanim od Ciebie z zachodu chmury dotrą do mnie na wschód.

Ewa_ napisał(a):gdzie Ty w ogóle mieszkasz franz, że u Ciebie gorąco :P

"Ministerstwo Miłości" :wink:

Ogólnie to mamy niezłe jazdy. Gadamy jednocześnie na gg i forum – to się nazywa schizofrenia! :lol:
Obrazek

– To wódka? – słabym głosem zapytała Małgorzata.
– Na litość boską, królowo – zachrypiał Behemot – czy ośmieliłbym się nalać damie wódki?...
– To czysty spirytus.
franz
Ki(L)gore Trout

Postprzez Ewa_ N 07.09.2008 17:16

franz napisał(a):Ogólnie to mamy niezłe jazdy. Gadamy jednocześnie na gg i forum – to się nazywa schizofrenia! :lol:

Ja bym to inaczej nazwała, ale o tym już na gg :)
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Postprzez Krzysztof Jarzyna N 07.09.2008 20:05

Milej zabawy ;)
Zebyscie zadzwonili chyba nie musze mowic, bo i tak zadzownicie... tylko oby nie o 4 rano, chociaz uslyszec glos Babela nad ranem to jak uslyszec glos boga :lol:
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Postprzez Ewa_ N 07.09.2008 20:11

Jarzyna, a Ty znowu masz simlocka założonego, że na zlot nie przyjedziesz? :P
Ewa_
popopopopopopooo \o/

Postprzez Mentor N 07.09.2008 20:40

Tylko tym razem jak będziesz przywoził pizzę to weź cztery kółka to sobie pojeździmy razem chociaż :lol:
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Mentor
Zajebiaszczo

Postprzez Cris7 N 07.09.2008 21:41

I pamiętaj KJ, że nie na darmo na każdej puszce piwa jest napisane "Nigdy nie jeżdżę po alkoholu". Bo ostatnio trochę przegiąłeś :wink: Twój upadek był piękny :lol:

Franz, ja to wiem i każdy mówi mi to samo co Ty. Ale moi starzy mają trochę odmienne zdanie. A póki z nimi mieszkam(prawdopodobnie ostatni rok) to wolę im przytakiwać :wink:
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
Cris7
Kapitan
Kapitan

Postprzez Chlopaczek N 07.09.2008 21:47

Cris musisz zastosowac nastepujaca taktyke.
Rodzice pozwolili Ci byc do niedzieli. Wrocisz w poniedzialek beda zli. Jezeli jednak zawitasz do domu dopiero w czwartek czy piatek to beda bardzo szczesliwi ze w koncu wrociles i serdecznie Cie z tej okazji wysciskaja :lol:
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Chlopaczek
Ten obcy

Postprzez Duch N 07.09.2008 21:59

Krzysztof Jarzyna napisał(a):tylko oby nie o 4 rano, chociaz uslyszec glos Babela nad ranem to jak uslyszec glos boga :lol:

A usłyszeć Babela śpiewającego kolędy z Mentorem i Róźą nad ranem i to wersji live to jakbyś całą trójce świętą słyszał i widział zresztą też. Takie objawienia tylko na zlotach pilka.pl.

Mazak - nie panikuj, bo i tak masz do Piotrkowa tak blisko, że pewnie za normalny zapłacisz jeszcze mniej, niż reszta z ulgowe. A to oznacza, że stawiasz flaszkę ekstra, żeby Ci się kwota pieniędzy w portfelu zgadzała :wink:
Obrazek
Duch
Gwiazda
Gwiazda

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hyde Park