Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

'Del Piero' napisał(a):Perrotta (Roma)
'Del Piero' napisał(a):Toni (Bayern Monaco)

Il Padrino napisał(a):To kolejny policzek dla Cassano. Lippi obudź się, proszę! Italia obecnie nie ma lepszego gracza w ofensywie.

10 napisał(a):Jeszcze większym problemem jest to, że nie ma lewoskrzydłowego. Ani do 4-4-2, ani do 4-3-3
maciek_88 napisał(a):Szkoda, że nie dał szansy Balotelliemu. Z chęcią zobaczyłbym też Marchisio. Mam nadzieję, że za jakiś czas powołaniego dla niego (i Seby) będzie formalnością
Wilmore napisał(a):Natomiast Bonera to już w ogóle nieporozumienie. Nie dość, że gdy gra, to gra słabo w tym sezonie, to jeszcze nie grał od bardzo, bardzo dawna w Milanie.

Chlopaczek napisał(a):Jestem ciekaw kiedy w koncu Montolivo udowodni swoj wielki talent o ktorym mowi sie w Italii od lat. Najwyzszy czas zeby wspial sie na wyzszy poziom.

Il Padrino napisał(a):Pewnie dlatego powołania nie otrzymał ; ). Coś Ci się pokiełbasiło.

maciek_88 napisał(a):To coś jak Aquilani.

Babel napisał(a):Trudno nie zauwazyc, że jego Torino spadło z ligi, ale jakoś poza tzw. defensywnymi rozgrywajacymi jak D'Agostino czy Montolivo to raczej innej alternatywy na klasyczna 10 po prostu we Włoszech nie ma. Szczerze to bardziej wierze ze jesli Rosina zmieni klub to ma wieksze szanse na odbudowanie formy niz Pyrlo. Nie to żebym wierzył w niego jakoś podwójnie, ale po prostu jest on i ewentualnie Giovinco (choć ja go widze raczej gdzies jako fałszywego napastnika, skrzydłowego). Rosina znalazł sie raz za siebie i raz za Giovinco, choć Seba powinien wreszcie zaczac grac regularnie aby myslec od liderowaniu dorosłej Italii

Użytkownicy przeglądający to forum: striker i 0 gości