Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Wilmore napisał(a):Strach pomyśleć, co z Lechitami zrobią Włosi...

Wilmore napisał(a):Polacy od wielu lat w piłce nie znaczą nic i nie wiem, naprawdę, co takiego jest w głowach moich rodaków, że stale są gotowi, by udowodnić, że drużyna X w starciu z zachodnioeuropejskim rywalem w takich meczach ma szanse. Czy to Wisła z Lazio, czy to Groclin z Bordeaux, teraz Lech z Udinese - nie miały żadnych szans. A przecież Groclin w swoim czasie miał słabszego rywala i większe szanse od Lecha
![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

Wilmore napisał(a):Wolę takie podejście, niż ślepa wiara w zwycięstwo
Lech poza ambicją niczym nie ma prawa zaskoczyć Udinese. Co sobą prezentuje Lech na ten moment poza wolą walki? Jednonożny rozgrywający, któremu uderza sodówka do głowy

fieldy napisał(a):Pewnie podobnie myśleli sobie bramkarz Nancy, czy Akinfeev

fieldy napisał(a):Też zawsze staram się "na spokojnie" oceniać szansę przed jakimś meczem [czy to Lech, czy Arsenal, czy kadra Polski - wszystko jedno]. Wolę się miło zaskoczyć, niż mocno rozczarować. Niemniej jednak, odnoszę wrażenie, że ty ich skreślasz od razu.
Nie czytałem dokładnie poprzedniej dyskusji [tylko fragmenty] dlatego nie wiem jak inni, mogę mówić o sobie - ja nie wierzę ślepo w awans Lecha. Jak mówię - zdaje sobie sprawę, że będzie bardzo ciężko, głównie nie dlatego, że rywal mocniejszy, ale właśnie ze względu na to, że to już faza pucharowa, gdzie nie można odpuścić i Włosi nie odpuszczą. Jednak daleki jestem od skreślania Lecha już przed meczem. Naprawdę wszystko się może zdarzyć.

Bienias napisał(a):Udine [...] to przeciwnik pokroju Depor i Nancy
MENDEZ napisał(a):Ciekaw jestem jaka jest renoma kibiców Udine
Yukasz napisał(a):Dla mnie kluczowe będzie to jak Włosi potraktują PUEFA. W fazie grupowej zbytnio nimi nie zaprzątałem sobie głowy ale wiem że raz Di Natale odpoczywał, ostatnio grał.
Bienias napisał(a):Lech byl lepszy od 7 druzyny La liga(fakt ze Depor gralo troche rezerowo) to dlaczego ma byc slabszym od 11 druzyny serie a (ligi slabszej)?
) to dlaczego ma być gorsze od Lecha - prawda, że niedorzeczne? 
Wilmore napisał(a):Dwa, Deportivo grało rezerwowo w dołku formy
po za tym ja czytałem, ze do Poznania nie przyleciało 2 podstawowych zawodników. Po za tym trzon drużyny był.Wilmore napisał(a):Udinese jest zespołem (na ten moment) poza zasięgiem Lecha
Wilmore napisał(a):Czy to Wisła z Lazio, czy to Groclin z Bordeaux, teraz Lech z Udinese - nie miały żadnych szans
Wilmore napisał(a):Wmawianie im bzdur, że to zespół na ich poziomie to dla tych piłkarzy koszmar, bo jeszcze uwierzą w te kłamstwa i będzie klęska.
Wilmore napisał(a):Lech dostanie 4:0 we Włoszech (co jest bardziej prawdopodobne od remisu...) i będzie wielki płacz i zgrzytanie zębów
Wilmore napisał(a):No ale prawo fanów - na ME też jechaliśmy po medal, tak samo jak w 2002 i 2006 roku.
Wilmore napisał(a):Kij z moimi przewidywaniami w trakcie fazy grupowej - nie wiedziałem, na co stać Lecha, a spodziewałem się więcej po rywalach
) no ale to wkońcu ci rywale...Wilmore napisał(a):Co sobą prezentuje Lech na ten moment poza wolą walki? Jednonożny rozgrywający, któremu uderza sodówka do głowy, kiepski snajper, jeden dobry napastnik w kadrze, naprawdę przeciętna defensywa... Dużo, dużo trzeba jeszcze w tym zespole zmienić, więc cieszy mnie to, że Lech się wzmacnia (choć to pokaże wiosna) i stara się wyrównać kadrę.
Wilmore napisał(a):że teraz Stilic zaczyna trochę gwiazdorzyć

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości