Moderatorzy: piwus, maciek_88, Pisakk, maestro, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel

Anka napisał(a):Ja gram na gitarze klasycznej i elektrycznej... Mój elektryk ledwo brzdęka, i zamierzam sobie coś nowego kupić(tym razem nie z komisu). Może mi ktoś doradzi, co sobie mam kupić? Do dyspozycji narazie mam ok. 1,800 więc mam wybór lekko ograniczony...

sirtomaszo napisał(a):Ja gram na organach(elektrycznych) ale chciałbym nauczyć też się grać na gitarce opyla się w ogóle?

Jesus;p napisał(a):Ostatnio zabralem sie za gre na gitarce...Coraz lepiej mi wychodzi chociaz nie mozna jeszcze mowic ze potrafie grac....Chcemy z kumplami zalozyc zespol punkowy....Zapowiada sie ciekawie i mysle ze damy rade. A wy w wolnych chwilach gracie na jakis instrumentach??
Gdybym miala wiecej samozaparcia moze by cos z tego bylo 
Onomatopejah napisał(a):Jesus;p napisał(a):Ostatnio zabralem sie za gre na gitarce...Coraz lepiej mi wychodzi chociaz nie mozna jeszcze mowic ze potrafie grac....Chcemy z kumplami zalozyc zespol punkowy....Zapowiada sie ciekawie i mysle ze damy rade. A wy w wolnych chwilach gracie na jakis instrumentach??
Dżizys!Ja gram na gitarce 5 lat bodajże... Ale juz jestem lekko znudzona, zawsze marzylo mi sie cos wiekszego - wiolonczela. Na pianinie sama sie uczylam garc i raczej wychodzi mi to amatorsko, ale tez juz jestem znudzona
Gdybym miala wiecej samozaparcia moze by cos z tego bylo
Ja w kazdym razie zycze Ci powodzenia. Znam takich, ktorzy zaczynaja się dopiero uczyc gry na gitarze i idzie im naprawde nieźle. Kapela punkowa?
Chetnie poslucham, lubie taka muzę
Pozdrawiam serdecznie, M.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości