Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Wszystko o piłce w Hiszpanii - Zawodnicy, Kluby, Reprezentacja, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia związane z piłką.

Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

Kto okaże się najlepszym transferem w tym sezonie?

Adebayor
4
5%
Canales
2
3%
Carvalho
2
3%
Di Maria
11
15%
Khedira
0
Brak głosów
Ozil
37
49%
Pedro Leon
2
3%
Pozostanie Dudka w druzynie
17
23%

Liczba głosów : 75

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Postprzez peepe So 25.04.2009 12:39

kon2r napisał(a):10 spotkan kary dla Pepe to jakas kpina
http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU

nie rozumiem dlaczego Deco i Carvalho go bronili

wez oprocz filmiku dorzuc jeszcze swoj typ ile meczow kary powinien dostac. dozywotnia dyskwalifikacja? 120 meczów karencji?

poczytaj chociaz temat przed napinka, ta sytuacja byla juz walkowana, a dyskusja umarla smiercia naturalna.
Hala Madrid!

Obrazek
Obrazek
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Etus2 So 25.04.2009 12:48

Bienias jak już napisał peepe tamten temat umarł śmiercią naturalną a wchodzi sobie koleś powiela jakieś linki do filmików i pisze swoje zdanie nie używając argumentów .

Pozatym odwołanie to będzie wstyd? To Barcelona powinna się wstydzić !

Kara - 6 miesięcy - Christo Stoiczkow, FC Barcelona -w grudniu 1990 roku w meczu o Superpuchar Hiszpanii pomiędzy Realem Madryt a Barceloną, Bułgar nadepnął na piętę sędziego Urízara Azpitarte, który pokazał mu czerwoną kartkę. Kara została zmniejszona do dwóch miesięcy.

pozdro
Etus2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez misio So 25.04.2009 12:54

nigdy nie zrozumiem kibicow barcy
teraz robia szopke a jak messi i eto pluli na innych to okazywalo sie ze kilkanascie kamer klamie a nawet jesli nie to i tak to byla wina ich przeciwnikow ze stali tam gdzie oni akurat pluli:)

no coz,czego mozna sie spodziewac po kibicach klubu ktory popiera organizacje terrorystyczne?
misio
Visca el Barca!

Postprzez peepe So 25.04.2009 12:56

misio napisał(a):no coz,czego mozna sie spodziewac po kibicach klubu ktory popiera organizacje terrorystyczne?

grubo, kto odpowie? ja moge ale zostawie to kibicom Barcy 8)

przesadziles misio
Hala Madrid!

Obrazek
Obrazek
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Pelart So 25.04.2009 13:04

uhuhu. No to się zacznie, ten zły Real i jego głupi, niecywilizowani kibice zakochani w idei Galacticos. No tak.
Trzeba być gorszym,by potem stać się lepszym. Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym.
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Janio So 25.04.2009 13:06

Misio co cię denerwuje? Hasło Mes que un club? Brak reklam na koszulkach? Konsekwentna filozofia i styl gry? Brak w historii akcji a la wojsko w szatni rywala? Chciałeś dobrze a wyszło jak zawsze...

Pytanie pomocnicze: jaką organizację terrorystyczną popiera Barcelona? Znając hala-dzieci twojego pokroju nie zdziwiłbym się gdybyś miał na myśli UNICEF :lol:
Obrazek
Obrazek
Janio
Boondock Saint

Postprzez Berik So 25.04.2009 13:12

chwila, chwila Misio. Powiedz mi czy tylko kibice Barcy robia szopke? slucham Ciebie...a moze Pepe zachowal sie przyzwoicie? jestem ciekaw co bys powiedzial gdyby to np. Dani Alves brał przykład z marginesu społecznego?
Organizacje terrorystyczne? czekam co odpiszesz Janio. moze byc zabawnie
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Postprzez Wilmore So 25.04.2009 13:24

Panowie, nie karmcie trolla. On już w temacie Milanu na tyle często prezentował swoją bezgraniczną ignorancję i niewiedzę, że jedyne, co mogę Wam doradzić na takie posty, jak powyższy, to - PLONK. :wink:
Mądrości nie można przekazać. Wiedza, którą próbuje przekazywać mędrzec, brzmi zawsze jak głupota.
Hermann Hesse
Wilmore
Gwiazda
Gwiazda

Postprzez Etus2 So 25.04.2009 13:26

ładny OT , temat jest Real Madryt a nie Dlaczego Barca popiera organizacje terrorystyczne , poprostu olejcie tą wypowiedz misia i dajcie spokój bo każdy wie że to nieprawda (no może oprócz autora)
Etus2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez Janio So 25.04.2009 13:28

Etus - jak napisze w temacie o Barcelonie, że Iker jest pedofilem też nie zareagujesz? Bo to OT będzie...
Obrazek
Obrazek
Janio
Boondock Saint

Postprzez misio So 25.04.2009 13:34

no i jest wasze super haselko:)
inne kluby tez pomagaja dzieciom,niejednokrotnie bardziej niz barcelona,czesto posiadajac mniejszy budzet.ale zaden z tych klubow nie wpadl na ten idiotyczny pomysl zeby reklamowac swoj altruiz w tak agresywny sposob i tym samym sugerujac ze inne kluby tego nie robia.

nie denerwuje mnie to haselko wymyslone dla komercyjnych potrzeb zeby kibice poczuli sie wyjatkowi
nie denerwuje mnie zycie historia sprzed miliona lat tylko dlatego zeby zapomniec ze barcelona to samo wspolczesnie
nie denerwuje mnie ze klub potrafi bronic messiego i eto gdy ci pluja na innych
nie denerwuje mnie ze klub oklamuje swoich kibicow twierdzac ze nikt w barcelonie nie liczy zawodnikom zoltych kartek
nie denerwuje mnie ze kibice tego klubu w to wierza
nie denerwuje mnie ze wasz prezes robi sie z siebie debila na trybunach jak w meczu z manu
nie dnerwuje mnie ze gdy deco atakuje groznie rywala tylko zeby pauzowac klub go broni
nie denerwuje mnie gdy eto groznie fauluje rywala bo zesral sie wystapc w madrycie
nie denerwuje mnie to ze kibice uwazaja ze to byl przypadek
nie denerwuje mnie ze olegeur ktory popiera organizacje ktore zabiaja niewinnych ludzi ma poparcie klubu
nie denerwuje mnie ze wasze legendy ktore odchodza z klubu w wiekszosci na niego narzekaja
nie denerwuje mnie gdy kibice waszego klubu uwazaja ze wygranie ligi mistrzow raz na 15 lat upowaznia do nazywania barcy najlepszym klubem

no wyobrazcie sobie taka sytuacje:jest zbiorka w jakims miescie na szczytny cel,kazdy solidarnie daje 10 zl a jakis osiol pare dni pozniej zaczyna wszystkim znajomym opowiadac jaki jest super bo na ten szczytny cel dal 12zl a inni tylko 10zl,zrobil plakaty i porozwieszal w calym miescie zeby wszyscy o tym wiedzieli.bo on dal 12zl a inni,gorsi tylko 10zl wiec [k****] wszyscy musza wiedziec ze on jest wporzo a inni nie.co byscie mysleli o takiej osobie?tak,to mnie denerwuje!
misio
Visca el Barca!

Postprzez Bienias So 25.04.2009 13:35

Etus2 napisał(a):ładny OT , temat jest Real Madryt a nie Dlaczego Barca popiera organizacje terrorystyczne , poprostu olejcie tą wypowiedz misia i dajcie spokój bo każdy wie że to nieprawda (no może oprócz autora)

Tu Etus ma racje. Misia trzeba olac. Taki typ farmazona co tworzy farmazony i szuka dziury w calym. (wiem misio ocb ale nie chce mi sie z toba dyskutowac)

Co do wstydu.....zachowanie nagminne a kara niska bardzo niska..bo za sam faul min 2, za skopanie przeciwnika min 5, za wulgaryzmy tez min 5 za radosc po golu min 2 suma min 14. A odwolac sie nie wypada. Kwestia honoru, dumy i co tam sobie dopiszecie

PS: misio sam sie opluj i przestan wymysalc fakty pod siebie. byla juz o tym dyskusja
Ostatnio edytowano So 25.04.2009 13:42 przez Bienias, łącznie edytowano 1 raz
W Warszawie łapie się życie na gorąco.Prężność tego miasta zdumiewa, w pewnych wypadkach demoluje, w innych jest uciążliwa i dezorganizująca, jeszcze w innych uszczęśliwia swą dynamiką i każe optymistycznie wierzyć w przyszłość

L. Tyrmand, Zły
Bienias
Vamos Blaugrana

Postprzez misio So 25.04.2009 13:40

olac wszystkich ktorzy wymieniaja fakty na niekorzysc barcy

kibice realu sa wszedzie i to oni montuja te filmiki na ktorych etoo i messi pluja innych
misio
Visca el Barca!

Postprzez Etus2 So 25.04.2009 13:49

Bienias nie ty ustalasz kary za przewinienia więc daruj sobie pisanie za co ile meczów kary , sam faul , pchnięcie zawodnika był na 1 mecz i to jest pewne ale wg kibiców Barcy to było agresywne i niedługo któryś z was wyskoczy że 10 meczów za to!

odwołanie to będzie wstyd? To Barcelona powinna się wstydzić !

Kara - 6 miesięcy - Christo Stoiczkow, FC Barcelona -w grudniu 1990 roku w meczu o Superpuchar Hiszpanii pomiędzy Realem Madryt a Barceloną, Bułgar nadepnął na piętę sędziego Urízara Azpitarte, który pokazał mu czerwoną kartkę. Kara została zmniejszona do dwóch miesięcy.
Etus2
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Postprzez fejkenq So 25.04.2009 13:50

jak dlamnie 10 spotkan kary dla PEPE to w sam raz :) nauczy sie i mysle ze nie popelni takiego bledu.
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hiszpania