Moderatorzy: piwus, Mentor, fieldy, Krzysztof Jarzyna, Babel, Pisakk, maestro

mientix napisał(a):Gra Chelsea była brzydka i nudna. Nie na tym polega football.

mientix napisał(a):Gra Chelsea była brzydka i nudna. Nie na tym polega football. Więcej taktyki niż kopania piłki. Jestem przekonany że za tydzień Chelsea będzie starała się grać podobnie chyba że Barcelonie jako pierwszej uda się zdobyć bramkę.

Jak się okazuje, prognozy są najgorsze z możliwych i Márquez najprawdopodobniej zerwał boczne więzadła w kolanie.
O tym jak długo będzie pauzował stoper Barçy, będzie wiadomo dopiero po szczegółowych badaniach, ale już teraz można śmiało powiedzieć, że w tym sezonie piłkarz już nie zagra.

10 napisał(a):mientix napisał(a):Gra Chelsea była brzydka i nudna. Nie na tym polega football. Więcej taktyki niż kopania piłki. Jestem przekonany że za tydzień Chelsea będzie starała się grać podobnie chyba że Barcelonie jako pierwszej uda się zdobyć bramkę.
A czego oczekiwałeś? Że na wyjeździe odsłonią się i rzucą się do ataku? Chelsea dziś zrobiła swoje.

mientix napisał(a):nie oczekiwałem niczego. dla mnie football to też podjęcie walki a nie zamurowanie bramki. nie mówię że chelsea nie zrobiła tego co chcieli bo zrobiła

Kamil232 napisał(a):Również oczywistością jest, że jakby Ronaldo zagrał tak jak Messi to pan mistyk pierwszy by przyleciał i gadał, że zawodzi w najwazniejszych meczach![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości